Debate, ki niso vezane na ostala področja...

baron
Novinec

Napisal/-a baron Ne nov 09, 2003 7:52 pm

MGsax je napisal/-a:ker se držijo varovanja osebnih podatkov. zaradi tega sem te vprašal kaj bi bil ta tehtni razlog, ker mislim da ga skoraj ni.

Ja neki žemore bit upravičen razlog drgač v Zakonu o varstvu osebnih podatkov ne bi napisal. Bom v ponedelj zvedu pa bom napisu.

baron
Novinec

Napisal/-a baron Ne nov 09, 2003 7:52 pm

MGsax je napisal/-a:ker se držijo varovanja osebnih podatkov. zaradi tega sem te vprašal kaj bi bil ta tehtni razlog, ker mislim da ga skoraj ni.

Ja neki že more bit upravičen razlog drgač v Zakonu o varstvu osebnih podatkov ne bi napisal. Bom v ponedeljk zvedu pa bom napisu.

baron
Novinec

Napisal/-a baron Po nov 10, 2003 3:27 pm

baron je napisal/-a:

Ja neki žemore bit upravičen razlog drgač v Zakonu o varstvu osebnih podatkov ne bi napisal. Bom v ponedelj zvedu pa bom napisu.

Ma nisem pozabu (cajta nisem mel), bom jutr zrihtal. :wink:

baron
Novinec

Napisal/-a baron To nov 11, 2003 8:11 pm

Ja tko je sm poklicu na UE, kjer so mi povedal, da moraš napisat en obrazec, da želiš podatke od lastnika toločene tablce avta. Pol UE obvesti lastnika tega avta in ga vprašajo, če ti lahko posredujejo njegove podatke in če se on s strem ne strinja ti podatkov UE ne posreduje. To je ena možnost.
Druga možnost je preko odvetnika, ki zaprosi UE s priloženim tvojim pisnim pooblastilom odvetniku, da te zastopa in potem odvetniku, če iz upravičenih razlogov potrebuješ podatke jih UE pošlje odvetniku.
Tretja možnost je pa še najbolša je pa seveda na črno. Pokličeš polcaja ki ga poznaš, na zavarovalnico če tm koga poznaš, al na tehnične predloge če tm koga poznaš, na občino če tm koga poznaš.......
Torej uradna pot je počasna in komplicirana, neuradna oz. ...... pa je kratkta in hitra.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov