Debate, ki niso vezane na ostala področja...

SMatej1
Nov uporabnik

Kraj: celje

Reklamne nalepke na kombiju

Napisal/-a SMatej1 Če sep 18, 2008 12:00 pm

Imam eno vprašanje in sicer: imam velik kombi mini bus, rad bi ga polepil z reklamnimi nalepkami, baje da za to dobro plačajo? Vseeno mi je kako velika je nalepka lahko je tudi čez cel bus. Če kdo ve na koga se lahko obrnem naj napiše nekaj o tem.

Aldin20
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Aldin20 Če sep 18, 2008 12:38 pm

wem da so meli na auti na zadnji sajbi neko reklamo..dobival po 500eurov se mi zdi:D nisem pa preprican :)

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Če sep 18, 2008 1:18 pm

Pomoje da povprašaš malo po firmah..pa rečeš da maš mini bus pa če hočejo kaj reklame al pa kaj..nevem :?:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če sep 18, 2008 1:46 pm

Aldin20 je napisal/-a:wem da so meli na auti na zadnji sajbi neko reklamo..dobival po 500eurov se mi zdi:D nisem pa preprican :)

ja veš ki...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Če sep 18, 2008 3:00 pm

Courage™ je napisal/-a:
Aldin20 je napisal/-a:wem da so meli na auti na zadnji sajbi neko reklamo..dobival po 500eurov se mi zdi:D nisem pa preprican :)

ja veš ki...

Trenutno si malce prepozen, če ti je vseeno kakšna je reklama, sem prepričan da bi ti marsikatera stranka z veseljem plačala, da postaneš njen potujoči oglasni plakat. :P

Ok šalo na stran, lahko se obrneš na katerokoli podjetje, ki se ukvarja z oglaševanjem (poglej malo po jumbo plakatih), lahko pa postaneš sam oglaševalska agencija in iztržiš oglasni prostor pri podjetjih za katera opravljaš prevoze, morda bi bilo dobro preveriti tudi pri izdelovalcih teh nalepk, saj le ti sodelujejo s celim kupom oglaševalskih agencij, le te pa imajo takšne in drugačne naročnike.

Lp Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
HardGain
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a HardGain Če sep 18, 2008 3:37 pm

nekoč se je veliko govorilo in pisalo o tem: http://www.artcar.si/modules/wfchannel/
ne vem pa, če ima kdo kakšne izkušnje z njimi, da bi znal povedat kaj več
As modas passam, o que é belo permanece.
406 Coupé Slovenija

ROFLMAO
Nov uporabnik

Napisal/-a ROFLMAO Če sep 18, 2008 4:07 pm

in kaj delas ti s tem minibusom? prevazas otroke al kaj? al ga imas sam zato da reces da imas minibus?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov