Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

DRUŽINSKA VOŽNJA - RICCARDO & FRANCESCA PATRESE

Napisal/-a KARL ABARTH Sr sep 24, 2008 6:16 am

Takole zgleda vožnja zakoncev, ko voznik F1 odpelje svojo brhko ženo krog po dirkališču Jerez.

http://it.youtube.com/watch?v=oIhGJyLR6TI

Zanimivo je pogledat izraz na obrazu : Riccardo - "hladen ko špric", Francesca .. no ocenite sami.

"Razred zase" je tudi trenutek ( 3:30 ), ko "odkrijeta", da ju snema kamera.

In kako zgleda vaša družinska idila v takih situacijah ? Lahko »nažigate« v spremstvu boljše polovice, ali je treba »umiriti konje«. Ali je mogoče obratna situacija - je žena »divjak« pa je moška polovica ekipe »preplašena«.

Osebno lahko rečem, da je ženska družba navajena moje dinamične vožnje (npr. 3 ure relacija Nova Gorica - Prizna - trajekt za otok Pag v časih ko ni bilo AC do oz skozi Rijeko, sedaj seveda nekaj manj) - vedno pa "ustavim/umirim konjenico" se začnejo pojavljat prvi "simptomi", ki jih lepo prikaže Francesca.

LP

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Re: DRUŽINSKA VOŽNJA - RICCARDO & FRANCESCA PATRESE

Napisal/-a Matjazy Sr sep 24, 2008 8:05 am

KARL ABARTH je napisal/-a:Takole zgleda vožnja zakoncev, ko voznik F1 odpelje svojo brhko ženo krog po dirkališču Jerez.

http://it.youtube.com/watch?v=oIhGJyLR6TI

Zanimivo je pogledat izraz na obrazu : Riccardo - "hladen ko špric", Francesca .. no ocenite sami.

"Razred zase" je tudi trenutek ( 3:30 ), ko "odkrijeta", da ju snema kamera.

In kako zgleda vaša družinska idila v takih situacijah ? Lahko »nažigate« v spremstvu boljše polovice, ali je treba »umiriti konje«. Ali je mogoče obratna situacija - je žena »divjak« pa je moška polovica ekipe »preplašena«.

Osebno lahko rečem, da je ženska družba navajena moje dinamične vožnje (npr. 3 ure relacija Nova Gorica - Prizna - trajekt za otok Pag v časih ko ni bilo AC do oz skozi Rijeko, sedaj seveda nekaj manj) - vedno pa "ustavim/umirim konjenico" se začnejo pojavljat prvi "simptomi", ki jih lepo prikaže Francesca.

LP

Neverjatna ženska, niti trenutek ni tiho :D
Sicer sm pa jst lubico sem navadil na mojo vožnjo.
Mam pa od kolega, ki se z mano vozi vsak dan 200km, vsakodnevne pripombe, ki grejo nekako v smislu tega, da bova v kratkem umrla, da se bo zaradi mene zapil, da bo počel grde stvari z mojo mamo in tako naprej.

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Sr sep 24, 2008 8:24 am

Sam vozim zelo dinamično, vendar po pameti. Punca pravi da mi zaupa in nima podobnih izpadov kot gospa Patrese na posnetku.. :D

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr sep 24, 2008 8:29 am

pri hitrih avtomobilih je fino ker naravna selekcija deluje naravnost odlično.

če si i**** se pač ubiješ po hitrem postopku..

js če mam koga v avtu al pa če je kdo na cesti, vedno vozim umirjeno.

drgač video je pa fenomenalen :lol: ma vafankulo :lol:

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a rhino Sr sep 24, 2008 9:15 am

Eno je divjanje po dirkališču,drugo pa po cesti.Mislim,da bi bilo mene tudi strah se voziti z nekom,ki misli da je cesta dirkališče.Jaz če mam nekoga zravn,ne pretiravam preveč.Ko pa sem sam,pa si včasih dam tudi malo duška(seveda,če je cesta prazna)
Ampak ded je pa hladen ko špricar,niti sneji se ne.100-odstotna koncentracija

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Sr sep 24, 2008 3:53 pm

Ko sem spoznal mojo sem jo vprašal če se boji hitr vožnje pa je bil odgovor da.
Po 8 mescih, kar sva skupaj pizdi na folk in nori še se kdo vozi pred nama počasi ali pa tudi po omejitvi. Navadila se je na hitrost in vožnja z 200+ ji je sedaj čisto običajna.
Tudi počez pri trimestnih številkah sem jo že peljal, pa prav uživa in hoče še :D
Jaz sem srečen :lol:
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Sr sep 24, 2008 6:12 pm

alanq4
ti si car Tudi počez pri trimestnih številkah sem jo že peljal, pa prav uživa in hoče še
haha :D :D :D
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Napisal/-a PiWPiW Sr sep 24, 2008 11:57 pm

e ja, je italjanka in že samo zato ne more bit tiho :lol:
drgač moja se že en lep čas fura z mano, tako da je kr navajena na hitrost dokler ... dokler ne začnem vozit kot se spodobi. v tem primeru pa mislim da so so vsi že usrali. eni so zjali, drugi so imeli srce v grlu, tretji kateri mi zaupajo pa so se samo smejali in uživali v adrenalinu, sam takih je bolj malo ;)

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Če sep 25, 2008 12:58 am

hah, ubitačn posnetek :D :D

Uporabniški avatar
axa
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a axa Če sep 25, 2008 6:47 am

Hhehehe ful dobro se pizdi :D :D....Ti si nor ti si zmesan pa mu pametuje, da to je obicen avto, da se ne drzi ceste k formula pa ga prosi, da nej neha ker se ne zabava itd :D
Jazst

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če sep 25, 2008 5:09 pm

Simpatična in predvsem seksi Francesca.

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Če sep 25, 2008 6:36 pm

hehe dobr posnetek. Čeprav moram rečt, da mi je šla sprva uber na živce, ker kar ne neha kr neki čvekat. Kaj ima tok za povedat madona. Samo ko se pa začneta smejat je pa kul in sta res prav simpatičen par.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov