Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush To nov 11, 2003 6:10 pm

fric je napisal/-a:
robcon je napisal/-a:e fantje moji...ce jo hocte vidt sam Valanta za rokav cukat...mislm da se ni cist do konca upedenana manjka ji se elektronika sam avto bo huuuuuudooooo dobr. sm vidu k jo je mel se cist po kosih zdj je pa po moje ze skor skupi. sam avto res baje ne bo za dirkat pa sej se bols k bi itak vse za eno uro zadi pustu. baje nej bi mela 450KM..... :shock: TRGAAAAAAAAAAAAAALA BO CE BO!!!!!!

če bi bil kdo drug za volanom, nikakor pa ne Samo Valant. Že sedaj tekmuje z avtom, s katrim bi moral vedno posegati po zelo visokih mestih, pa v letošnji sezoni ni bilo tako (vsaj v rally-jih ne). Če pa ga Logar v Xsari gr. N nese v generalcu, pol pa bo moral počasi razmisli o pokoju.

Ne govorite nekaj kr tja v tri dni. A ste si sploh ogledali kako dirko letos? Vsaka čast Logarju res, ker je model res taprava faca. Ni pa zato Valant za v pokoj! Logarjeve Xsare ni za podcenjevat veste!

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo To nov 11, 2003 6:35 pm

Kitcar avto je dosti težje vozit kot WRC avto. Glede na to, da je uporabnih samo cca. 1500 obratov je ta avto treba voziti na meji, če bi rad iz njega iztisnil tisto, kar nudi. Glede na to, da fantje, ki pri nas vozijo kitcar-e dobijo avto samo v času trajanja rally-ja je to, kar so pokazali to sezono hvale vredno. Boštjan je vendarle navajen svoje Xsare, kar ne pomeni, da ga podcenjujem. Zanimivo ga bo videti naslednjo sezono v kitcar-u (upajmo da C2).

Valjo
Novinec

Napisal/-a Valjo To nov 11, 2003 6:48 pm

hm valant mislm da je letos prvič vozu s tem avtom na rellyu ane. mogoče se je še privaju na avto ?
(moje mnenje, samo v premislek)

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush To nov 11, 2003 7:40 pm

Biti pri vrhu pri Rallyju tud pri nas ni lahko tko da Samota še zdaleč ni za podcenjevat! Bo pa res zanimivo videt Logarja z C2!Komaj že čakam.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To nov 11, 2003 7:43 pm

medtem ko čakaš poglej pm :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush To nov 11, 2003 9:06 pm

maky je napisal/-a:medtem ko čakaš poglej pm :wink:
Lahk še enkrat pošlješ. Nič ni!

fric
Novinec

Napisal/-a fric Sr nov 12, 2003 11:45 am

Valjo je napisal/-a:hm valant mislm da je letos prvič vozu s tem avtom na rellyu ane. mogoče se je še privaju na avto ?

Ja, tudi Logar svojo Xsaro vozi prvo sezono, pa mislim, da je tudi med Yugotom in Xsaro precej velika razlika. Prepričan sem, da če bi Logar vozil Valantov avto bi bil uspeh veliko večji.

Pa še to... Pravite, da je kit-car težko voziti... Kolikor jaz vem, tudi Delta ni neki "nektar" za vozit, tako da bi bil Valatnt z Delto še dosti slabši.

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr nov 12, 2003 11:49 am

fric je napisal/-a:
Valjo je napisal/-a:hm valant mislm da je letos prvič vozu s tem avtom na rellyu ane. mogoče se je še privaju na avto ?

Ja, tudi Logar svojo Xsaro vozi prvo sezono, pa mislim, da je tudi med Yugotom in Xsaro precej velika razlika. Prepričan sem, da če bi Logar vozil Valantov avto bi bil uspeh veliko večji.

Fotr ma po mojem mnenju najbol AVTO :wink:

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Sr nov 12, 2003 9:26 pm

fric je napisal/-a:

Pa še to... Pravite, da je kit-car težko voziti... Kolikor jaz vem, tudi Delta ni neki "nektar" za vozit, tako da bi bil Valatnt z Delto še dosti slabši.

Ja res je baje integralka zajebana za vozit, ker je preveč živ avto! Bi moral mal bubniča o tem povprašat. Sicer pa mislim da je bil pred leti v reviji grand prix test njegove lancie.Zame sta oba carja. In Logar in Valant. Od obeh se tu lahko samo učimo in ne kritiziramo.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr nov 12, 2003 11:01 pm

AIRbrush je napisal/-a:Biti pri vrhu pri Rallyju tud pri nas ni lahko

Ah dej dej. Pri vrhu so tisti ki imajo nekolikan vec konjev. Kako se avto vozi pa ....no pustimo. Da bi dali nasim matadorjem ko vozijo jugece en pameten avto z mal vec konji kot tistih 100 v yugotu potem bi bilo pa tezko zmagat tudi v Sloveniji. Bom poiskal cas letosnjega saturnusa pa bomo malo razpravajali. Sicer ze vem da bo vse krivo samo voznik ne.

No ja iscem rezultate....zna trajati :D
SlikaSlika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Če nov 13, 2003 8:02 pm

X-Hair je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:Biti pri vrhu pri Rallyju tud pri nas ni lahko

Ah dej dej. Pri vrhu so tisti ki imajo nekolikan vec konjev. Kako se avto vozi pa ....no pustimo. Da bi dali nasim matadorjem ko vozijo jugece en pameten avto z mal vec konji kot tistih 100 v yugotu potem bi bilo pa tezko zmagat tudi v Sloveniji. Bom poiskal cas letosnjega saturnusa pa bomo malo razpravajali. Sicer ze vem da bo vse krivo samo voznik ne.

No ja iscem rezultate....zna trajati :D

Itak je tko da je med boljšimi tisti z boljšim avtom. Tko je v vsakem motošportu. Pravim samo da ni lahko biti med najboljšimi ker je huda konkurenca!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe nov 14, 2003 1:12 pm

integralka je zakon, s2 tud sam ECV & ECV2 (experimental composite vehicle) je pa brutalka cista. 1.8L, 2 superchargerja, 2 turbocharherja, 2 intercoolerja, triflux glava motorja 600hp pa cel avto z feltnami ured iz kompozitnih vlaken. :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Pe nov 14, 2003 1:46 pm

Ena Martini je v okolici Domžal in sicer bele barve. Kaj to dela. Ko je speljal sem sam :o :o :shock: :shock: . Pa še zelo ohranjena izgleda.

Glede tiste Lancie, ki jo ima Joker sem pa izvedel da so jo peljali v Nemčijo navit in je mašino razgnal na poti nazaj. Se je preveč grela, ker niso zamenjal ene dize. Potem jo je pa seveda poštimal.

Je pa neuradna informacija, tko da ne bo kakih tožb.

LP Tomaž
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov