McLaren je napisal/-a:Aja administratorji, moderatorji....oz vsi ki mate to moč....dejte že nekak ukrepat, ker to nikamor ne vodi oz. vodi navzdol!!!! ( v mislih imam tisto temo oz. tistega posameznika)
1. tam se uporabljajo žaljivke, ki so ne primerne za kamorkoli (kdo te žaljivke ven meče vemo vsi)
2. Pa še forumu škoduje!!!
zoranwagen je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:Aja administratorji, moderatorji....oz vsi ki mate to moč....dejte že nekak ukrepat, ker to nikamor ne vodi oz. vodi navzdol!!!! ( v mislih imam tisto temo oz. tistega posameznika)
1. tam se uporabljajo žaljivke, ki so ne primerne za kamorkoli (kdo te žaljivke ven meče vemo vsi)
2. Pa še forumu škoduje!!!
Točno bo potrebno @ice poklicat zgleda ma ful dela pa jasno ne more vsemu sledit!
Sale je napisal/-a:Moderatorji rubrike Galerija naj izbrišejo cel topic - zame osebno edina pravilna rešitev, ker je v sramoto celemu forumu. Skozi večino topica gre za osebna podjebavanja. Poslati bi bilo potrebno tudi kakšno opozorilo pred bannom.
Sale je napisal/-a:Moderatorji rubrike Galerija naj izbrišejo cel topic - zame osebno edina pravilna rešitev, ker je v sramoto celemu forumu. Skozi večino topica gre za osebna podjebavanja. Poslati bi bilo potrebno tudi kakšno opozorilo pred bannom.
lazo je napisal/-a:Sale je napisal/-a:Moderatorji rubrike Galerija naj izbrišejo cel topic - zame osebno edina pravilna rešitev, ker je v sramoto celemu forumu. Skozi večino topica gre za osebna podjebavanja. Poslati bi bilo potrebno tudi kakšno opozorilo pred bannom.
osebno mislim ta je tko dobro ce se zezamo med sabo,saj to popestri temo al pa ce kaksno pribijemo,sam da mesamo druzino not to pa ne,saj se mi zdi to osebna zalitev,pa se to to o matki je letelo name,drugac pa hugo zarad mene si lahko 20 let starejski od mene ,al kakor kol,svoje bos ze dobu pa magar mi blo to zadnje v lifu ka bom naredu,ce si ze tok frajer da tle se spusca na tok nizk nivo,bomo vidl kok bos mudonja pa bos to reku v faco,drugac pa bomo vidl kdo bo bezu zesci,saj se bomo srecal,ti ga bom jaz mal s tabo iztuniru
lazo je napisal/-a:stari to itak ,sam nebo mi en seronja tle srau s takimi,naj se prvo bontona nauci ,ne res kaksn folk vse obstaja ,kaj ga je tok bolel al kaj ,da je matko omenju,e vsem mi lahko dirnes ne res vse da si mi je reku kej cez teto al kej ok ni tok,al cez matko mi nebo noben nc govoru,marsikdo je ze ostau brez zob ,pa z zlomljenimi rokami pa tko ,zarad teh besed ,sreco ma da moj brat nima cajta da bi prebiru poste ,saj je zaseden z delom,hugota nebi dovg blo ,dugac pa naj se ne dela pamtn
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov