Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To nov 18, 2003 1:16 pm

Sam........... mi je pa neki všeč. Tole teme je na novo začel začetnik:Theos; dne
Objavljeno: pon nov 17, 2003 11:48 pm
Kar pa mislim da je dobro da je mal brsku po forumu ne pa da bi kr butno novo temo. :wink:
In HORSE kak se tipo obnese , da ne bomo kr tko u prazno teme gonli naprej :-P
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

peters
Stalni uporabnik

Kraj: PTUJ

Napisal/-a peters To nov 18, 2003 2:04 pm

Vidim, da bi se za malo dnarja rad poceni in zanesljivo vozil. Udobnost ti ni toliko pomembna, zato predlagam R5, dobiš podoben letnik kot je uno, vendar je zanesljivejša. Pa še velika izbira je, lahko vzameš kakšno od kake tete, ki je avto pazila.
Golfa odsvetujem, zaradi porabe in njegovih 160 kkm, za Unotov majhen motor je pa tudi 100 kkm veliko.

LP

Uporabniški avatar
A3Turbo4Life
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a A3Turbo4Life To nov 18, 2003 2:10 pm

Vzemi UNO 1.1 60KM in je čisto dober avto. Jaz nisem imel nobenih problemov z avtomobilom, poraba je bila tam okoli 5.5 do 6.5, končna 170km/h, 0-100 okoli 13 sec.

Pa ne kupuj 1.0 s 45KM, ker je občutno prešvoh in še poraba je večja, če se voziš po kakšnih hribih ali že najmanjših klancih.

Edino na kar moraš paziti je pleh!!! Dobro preglej avto kot ti je že eden prej opisal. Dele za UNota pa dobiš že takos mešno poceni, da ti gre kar na smeh.

Pa pozabi na jajce od Golfa, če gledaš na porabo. Avtomobila pa gresta isto, če ne gre Uno bolj.

Bye
Uno Turbo Racing - Slippery when boosting
-----------------------------------------------------------
Sex is one of the most wholesome, beautiful and natural experiences that money can buy

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince To nov 18, 2003 8:03 pm

Jaz mam Unota 1.1 i.E.S tko da mam že original športni menjalnik, boljše zice ipd. pa je imel le malce višjo ceno od navadnega. Brat je imel pa 1.0 in razlike je resnično kot noč pa dan...sedeži so kot klopi, menjalnik dolg ko pes in nasploh grozen, armatura vsa neki odprta, pije več, gre pa DOBESEDNO nikamor. Zdej ne vem kako mora bit tako velika razlika že samo pri mašini.
Jaz imam 55KM in po avtocesti recimo po ravnem brez problema 170km/h, največ sem šel 185km/h tko, da zaenkrat sploh nimam kake hude potrebe po večji mašini...najbolj všeč mi je to, da so stroški res minimalni...z mašinco res ni problemov (pije okol 6l pa ne šparam), deli so pa kot rečeno zelo poceni...
Če nisi lih magnator je tole kar dobra izbira...men ni niti približno žal da sem ga kupil...tolk iz mojih izkušenj.
Drugač mam pa jaz zdaj že spuščenega, temne šipe, POŠTEN audio sistem in mi je zadeva kar čedalje bolj všeč :wink: še posebej zato, ker naredim na dan 100km (vsak dan) in sem študent d.o.o tko da je denar vedno na nuli...
Za Golfa pa ne bom pametoval, ker ga nisem imel pa itak sem čisti anti VW-ovec...

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov