Jaz mam Unota 1.1 i.E.S tko da mam že original športni menjalnik, boljše zice ipd. pa je imel le malce višjo ceno od navadnega. Brat je imel pa 1.0 in razlike je resnično kot noč pa dan...sedeži so kot klopi, menjalnik dolg ko pes in nasploh grozen, armatura vsa neki odprta, pije več, gre pa DOBESEDNO nikamor. Zdej ne vem kako mora bit tako velika razlika že samo pri mašini.
Jaz imam 55KM in po avtocesti recimo po ravnem brez problema 170km/h, največ sem šel 185km/h tko, da zaenkrat sploh nimam kake hude potrebe po večji mašini...najbolj všeč mi je to, da so stroški res minimalni...z mašinco res ni problemov (pije okol 6l pa ne šparam), deli so pa kot rečeno zelo poceni...
Če nisi lih magnator je tole kar dobra izbira...men ni niti približno žal da sem ga kupil...tolk iz mojih izkušenj.
Drugač mam pa jaz zdaj že spuščenega, temne šipe, POŠTEN audio sistem in mi je zadeva kar čedalje bolj všeč

še posebej zato, ker naredim na dan 100km (vsak dan) in sem študent d.o.o tko da je denar vedno na nuli...
Za Golfa pa ne bom pametoval, ker ga nisem imel pa itak sem čisti anti VW-ovec...
LP
Vince