moj-avto je napisal/-a:Ja, južni sosedi bi lahko bili dobri kupci. To se strinjam.
Problem bi edino lahko bil, če gredo Hrvati en dan v EU.
Najbolje avte transportirati čim dlje od meja EU.
chevy je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:Ja, južni sosedi bi lahko bili dobri kupci. To se strinjam.
Zakaj misliš, da bi lih Hrvati bili dobri kupci![]()
Kakšno je pa npr. razmišljanje Italijanov, Nemcev, Belgijcev, Avstrijcev... "ahh peljimo te naše avte našim južnim sosedom Slovencem "
V Iraku in podobnih državah nevem, če bi kdo kupil npr. Clio-ta z 1.2 mašino, če imajo zeelloo poceni bencin.
p.s. njih sem omenil, ker v Sloveniji so uvoženi avti večinoma iz omenjenih držav (IT, A, D,...)
Drgači je pa ta tema tako brezveze. Vsak bo nabijal po svoje in itak noben ne bo nič dosegel.
moj-avto je napisal/-a:chevy je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:Ja, južni sosedi bi lahko bili dobri kupci. To se strinjam.
Zakaj misliš, da bi lih Hrvati bili dobri kupci![]()
Kakšno je pa npr. razmišljanje Italijanov, Nemcev, Belgijcev, Avstrijcev... "ahh peljimo te naše avte našim južnim sosedom Slovencem "
V Iraku in podobnih državah nevem, če bi kdo kupil npr. Clio-ta z 1.2 mašino, če imajo zeelloo poceni bencin.
p.s. njih sem omenil, ker v Sloveniji so uvoženi avti večinoma iz omenjenih držav (IT, A, D,...)
Drgači je pa ta tema tako brezveze. Vsak bo nabijal po svoje in itak noben ne bo nič dosegel.
Očitno si pozabil, da je Slovenija članica EU.
V Iraku imajo poceni gorivo, vendar veliko revščino. Menim, da bi se stari avti kar dobro prodali.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov