Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Sr dec 19, 2007 9:50 pm

ggg je napisal/-a:
target_practice je napisal/-a:Najd mi enga k ma. Kupim takoj :roll:

tukaj si poglej test, 25% spera, na pezo slovenija bos pa sam poklical

http://avtomoto.siol.net/default.asp?article_id=10303062610483364

Slika[/img][/url]

hvala zainformacijo :twisted:
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Kyuss
Nov uporabnik

Napisal/-a Kyuss Ne dec 23, 2007 11:27 am

lisko je napisal/-a:LSD majo tereneci zadaj :) Pomaga v blatu in snegu...... ampak na trdnem terenu ko je kola v zraku pa je falus.....sicer mal premika ampak ne premakne pa celga avta. KAr pa se mi poraja sedaj pa bi mogoč ti nebivedu znal odgovort... Kak bi pri Jeepu nardil še LSD spredaj? Al se mu spredaj ne bi obnselo preveč zarad volana zglobov in tako dalje? Mogoč bi lahk kaj iz zadnjega difa ponucal...bi pa po moje za moje ternske vožnje zadostovalo.... ker sedaj pa se mi dostikrat zgodi da obstanem na treh ali celo dveh kolah.... pa adijo pogon.

Blub, wrong! Mazda ima na G-menjalniku LSD tudi na sprednjem pogonu. Če bi jaz delal engine swap, bi moral dokupiti še LSD (cca. 300-400 EUR), vgradnja pa je straight bolt on. Drugače pa je baje zadeva super in tudi nujna za burnoute, drage, tiščanja avta do maksimuma ipd.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne dec 23, 2007 1:43 pm

ce bi bilo to na vsakdanjih koritih tako zelo dobro in koristno bi se to vgrajevalo v VSE nove avtomobile. ampak temu ni tako zato ker je brezveze v avto s 60 konji vgrajevati spero ker za drsenje koles po podlagi je potrebna moč.

za tista 2% časa, ki ga tak avto prebije na ledu pač špere ne rabi.

Uporabniški avatar
zipi!
Nov uporabnik

Napisal/-a zipi! Ne dec 07, 2008 10:40 pm

target_practice je napisal/-a:Najd mi enga k ma. Kupim takoj :roll:

Mam pa na pradam :D pa Fiat 'medota' 1.2, samo cetrdestjen kW pa tud laufa k urca ... no saj prvo leto pa pol. Ni vse u KOJIH, je pomembn tud kak vosu za volanom sedi. Je blo treba, eni smo u goratem svetu doma :? Edina jeba je led tu pa se poznajo kW-ji.

Ravn na 206tko ga tud jst neb dal sn pa u raziskvanju moznosti za novga Bipperja ... ma kdo kak info? Rabm se kako ceno k Berlingo pa Panda sta bla malce predraga! U Francijo k FAM pa ga tud neb vozu ... so?
HOČEM TVOJ UH', MUAHAHAHA http://www.reverbnation.com/zmusic

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po dec 08, 2008 1:22 am

jst mam tud spero v seicentotu :P
Slika

Uporabniški avatar
zipi!
Nov uporabnik

Napisal/-a zipi! Po dec 08, 2008 11:10 am

Voith je napisal/-a:ce bi bilo to na vsakdanjih koritih tako zelo dobro in koristno bi se to vgrajevalo v VSE nove avtomobile. ampak temu ni tako zato ker je brezveze v avto s 60 konji vgrajevati spero ker za drsenje koles po podlagi je potrebna moč.

za tista 2% časa, ki ga tak avto prebije na ledu pač špere ne rabi.

Hja kle se delno strinjam, po drugi strani pa ni vse odvisno od faj in ne fajn ampak od kulture razmišljanja. To še pač v auto-industriji ni tak popularn! Tak ko klima ni bla doooolg cajta zej je pa megasuperšpon, pa ABS itd ... In tako kot je bluetooth bil WTF? par let nazaj v mobilcih zej je pa vse 'modro'. In tako dalje ...

Vse ma svoj cajt dospelosti IN uspelosti! Pa tud, če bi mogl zarad udobja in varnosti
prej uspet :x

:!: :?:

EDIT1: Aja mal updejta :D Ma kdo Fiat Multipla ta staro oz. eno od tastarih verzij. Avto je prilično visok in jst cilam na neki tazga. Pa me zanima vodljivost. Mi je zanimiva stvar za zaporo not dat ... no ne vem! Bl 'brejnstormam' k vem, da Fiat je lahk tak tak.

Če ma kdo kak mnenje ... !!! :?:
HOČEM TVOJ UH', MUAHAHAHA http://www.reverbnation.com/zmusic
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov