Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če dec 25, 2008 6:57 pm

Prepogosti vandalizem na LPP in policiske avtomobile.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Renaul_CLIO
Nov uporabnik

Kraj: vse povsod po malem

Napisal/-a Renaul_CLIO Če dec 25, 2008 7:15 pm

Nevem no.. ta dva policaja, sta vrjetno mela ful cajta, ki sem bil edini na cesti, pa ste se me mal prvošla. Drugače je pa v sloveniji itak vse skregano med sabo, policaji govorijo eno, v zakonu piše drugo. Človek prav neve več kva nardit.
Jaz vem da jih bom pustil gor tak kot so so, ki ni mi jasn to, zaka bi mi na original servisu Renault šli zalimat tablico, če vejo da ne smejo bit, res mi ni jasn... :? :?: :?:
Pa prvi ki bi to mogl opazit so tehnični pregledi. In ko tam vprašaš une modele, mi reče prvič to slišim. In pol si opet na začetku.
V glavnem je vse skupi ena komedija,, policaji pišejo kazn, tehnični nič ve o tem, original servis lima dalje in to je to :), nauk te zgodbe: če policaju ni všeč avto, dobiš kazen 8) 8) 8)

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če dec 25, 2008 8:20 pm

Je že kdo prišel na idejo, da bi naredil en konkreten, ličen, kovinski okvir za tablico? Kos pločevine, ki bi ji zakrivil robove na treh straneh. Tablico bi potem vstavil od zgoraj ali še raje od strani, nato pa tam zaprl s kosom pločevinastega traku in ga privil ali zanetal na preostali okvir. Tablica bi tak ostala nedotaknjena, okvira pa tudi ne bi mogel spipat vsak.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če dec 25, 2008 8:28 pm

sebaveh je napisal/-a:Je že kdo prišel na idejo, da bi naredil en konkreten, ličen, kovinski okvir za tablico? Kos pločevine, ki bi ji zakrivil robove na treh straneh. Tablico bi potem vstavil od zgoraj ali še raje od strani, nato pa tam zaprl s kosom pločevinastega traku in ga privil ali zanetal na preostali okvir. Tablica bi tak ostala nedotaknjena, okvira pa tudi ne bi mogel spipat vsak.

Pomislil je verjetno že marsigdo na to, smo cenovno se ne sezide, ker je razlika, ali uliješ nekoristno plastiko, ali pa "štancaš" pločenino, nato bi jo bilo potrebno še cinkat, ali barvat.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če dec 25, 2008 8:35 pm

Stroške seveda razumem. V mislih sem imel predvsem samogradnjo, in uporabo alumunijaste plošče debeline 2 do 3 mm, ali pa rostfrei 1 do 2 mm.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Če dec 25, 2008 8:43 pm

Danes sn jo na svojega zalepil.
Jamcite da nebo problemov? :twisted:
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če dec 25, 2008 8:50 pm

sebaveh je napisal/-a:Stroške seveda razumem. V mislih sem imel predvsem samogradnjo, in uporabo alumunijaste plošče debeline 2 do 3 mm, ali pa rostfrei 1 do 2 mm.

Samo zamisli si, koliko dela bi potem cigani imeli...... Rosfraij, alumini, še posebno pri tej debelini ki si jo napisal :vc

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a jurre Če dec 25, 2008 11:32 pm

ravno prejle sem videl policijskega Mastra, ki je imel tablico prinetano! :roll:
Jaz imam tud ze stalno prilepljeno, zaenkrat ni se nihce nic rekel (tok tok) :D
Slika

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Če dec 25, 2008 11:45 pm

sebaveh je napisal/-a:Je že kdo prišel na idejo, da bi naredil en konkreten, ličen, kovinski okvir za tablico? Kos pločevine, ki bi ji zakrivil robove na treh straneh. Tablico bi potem vstavil od zgoraj ali še raje od strani, nato pa tam zaprl s kosom pločevinastega traku in ga privil ali zanetal na preostali okvir. Tablica bi tak ostala nedotaknjena, okvira pa tudi ne bi mogel spipat vsak.

mislm, da je 99% vseh nas, ki mamo zalimane, to naredlo, zato, ker enostavno lepše zgleda, tako da, potem ti je že cenejše plastičnega met...mislm, da bi boljš zgledalo, ko pa kovinski.

sicer pa, če jo zalepiš, jo je spredaj treba skor sigurno upognit, kar je že dovolj za kazen (spreminjanje oblike...)

zaenkrat mi jih niti pogledal še niso nikol (trkam!)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Pe dec 26, 2008 4:34 am

C4V4L13R je napisal/-a:sicer pa, če jo zalepiš, jo je spredaj treba skor sigurno upognit, kar je že dovolj za kazen (spreminjanje oblike...)

Potem bi moral marsikdo dobit kazen, tudi če ima tablico v okvirju. Dajmo za primer novo Astro. Tam garant zlomiš okvir ko ga upogneš in privijačiš, kaj šele ko moraš tablico noter dat.
Marsikatero tablico sem moral zvit v prejšnji slubži, ko sem jo montiral v okvir. Kaj pa bojo modri angeli na to potem rekli? :roll:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Pe dec 26, 2008 7:41 am

AudiBoy je napisal/-a:Danes sn jo na svojega zalepil.

100% ne bo problemov...

Če vam modrijan kaj serje zarad tega,mu lepo odvrnite, naj si prebere, kaj piše na zadnji strani prom. dovoljenja.

LP!

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Pe dec 26, 2008 8:05 am

pa takšne probleme z temi pregledi delajo samo ti "mladi" policajčeki.
Ko te ustavi, pa se "spozna" in te drka sem in tja.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe dec 26, 2008 9:40 am

jay je napisal/-a:pa takšne probleme z temi pregledi delajo samo ti "mladi" policajčeki.
Ko te ustavi, pa se "spozna" in te drka sem in tja.

To pa povzroča "norma". Saj če hočejo kaj višji pdidit, morajo toliko položnic napisat in toliko vozniških pobrat. Mladi policisti bi pa to radi dosegli v čimkrajčem času. Zato so pa nekateri kljub kašnim modricam še vedno držijo tega nekateri se pa malo ohladijo in se ne spotakne ravno ob usako malenkost.

Uporabniški avatar
Renaul_CLIO
Nov uporabnik

Kraj: vse povsod po malem

Napisal/-a Renaul_CLIO Po dec 29, 2008 9:16 am

Ajoj, mislim da v sloveniji ni nobenega, ki bi lahka reku, jaz pa res vem vse o zakonu. Zakaj ti policaj prebere in zakonika zakon,ko ti piše kazen? Po moje zato, ki še sam ni čiz sigurn al je prav reku al ne. In če hoče te lahka j**e za vsako malenkost, pa ni važn ka je kaj ni, če mu ni prav bo napisu kazn pa če prav veš da ni to to. Sej pol se lahka pritožiš pa vse, sam ko je to dolgotrajno tu v sloveniji za znoret :S......
Sam ne zanimivo je to, ko te policaj ustavi, ti piše kazen zato ker maš nalimano tablico na vozilu, če prav nikir v zakonu ne piše da ne sme bit. A pogledaš njegov avto ma po možnosti isto nalimano tak da ga ni boga ko bi jo dol spravu.

In pol gremo napraj z položnico al pa brez..... :D :evil: :D :D :D ;)

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Po dec 29, 2008 10:09 am

Courage™ je napisal/-a:Zakaj pa te ma pol policije v SLO prišraufane pa prinetane tablice na službenih avtih ?
http://www.youtube.com/watch?v=2G_qWGTW_dQ
zato ker so oni policisti :D
sosed ma prevrtane pa pršraufane ampak z imbusi in jih lohk čist lepo dol dubi čeprav so prevrtane in je proti zakonu....jim je enkrat reku da jih je pršraufu k so mu jih že hotl pokradt je reku polcaj da to njega ne zanima 8)

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a svizc Pe jan 02, 2009 4:36 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:
AudiBoy je napisal/-a:Danes sn jo na svojega zalepil.

100% ne bo problemov...

Če vam modrijan kaj serje zarad tega,mu lepo odvrnite, naj si prebere, kaj piše na zadnji strani prom. dovoljenja.

LP!

In kaj konkretno pise ce smem prasat?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov