Na dveh ali treh mestih sem videl na stebru ob ac kamero pod katero je bil črn kvadrat kar mi je močno zadišalo po radarjih- je to to? Jih imajo? Mislite da lahko pričakujem položnico(e) v SLO?
mihaing je napisal/-a:pozdravljen,
v avstriji imajo malo mobilnih radarjev, večino jih je na regionalnih cestah. Nekaj jih je tudi na avtocestah samo kje so pa ne vem, ker imajo ogromno neke elektronike (elektronsko cestninnjenje, štetje prometa, senzorji gibanja,...). V glavnem če te je slikal radar se je zabliskalo rdeče, da nebi moral zgrešiti še so te ujeli.
Sicer pa kazni imajo smešno nizke. Pred tremi tedni so me pri Innsbrucku ustavili policaji ker sem namesto 90 peljal 139 in dobil kazen 100EUR brez kazenskih pik.
Dont worry.
rhino je napisal/-a:OFF:
O kakšnih kazenskih ti to?![]()
Sej ti ne morejo v drugi državi dati kazenskih točk za prekršek.
black je napisal/-a:Fermi je napisal/-a:Se pravi, da lahko tujci dirkajo po tujih cestah.![]()
![]()
Pomoje je velik prekršek tudi to če greš 200 namesto 100km/h.Za 20-30 km/h preveč te pa ne bo noben terjal...
Samo naglas razmišlam....
phoebus je napisal/-a:Na dveh ali treh mestih sem videl na stebru ob ac kamero pod katero je bil črn kvadrat kar mi je močno zadišalo po radarjih- je to to? Jih imajo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov