matevz je napisal/-a:No sej nekdo pa razume kaj sem mislil.ce človek da 8 mio za audija, da mi poj crkne, hvala lepa za tak avto.
maky je napisal/-a:Za vsa vozila iz programa Volkswagen in Audi velja dveletna garancija brez omejitve prevoženih kilometrov, garancija na lak velja tri leta, garancija proti prerjavenju pa od 6 do 12 let glede na tip vozila. Kulanca pomeni podaljšano garancijo do pet let za posamezne sklope vozila, s tem, da je razmerje stroškov tovarne in stranke odvisno od starosti vozila in prevoženih km. Pogoj za uveljavljanje garancije pa so opravljeni vsi servisi v pooblaščeni delavnici.
vir:www.malgaj.si
matevz je napisal/-a:zanimivo, nam je pa octavia delala dobr do 360.000km, poj smo jo pa predal.bla je pa letnik 00, je bil kr dober avto
Blinder je napisal/-a:Še neki bi rad povedal glede 1.8 atmosferskega. Ne vem, zakaj po vaše so samo turboti dobri. Kvaliteta ene mašine se ne meri v konjih. Pa še tistih nima malo, 125hp, to je že nekaj. Kaj pa bi vi rekli za 1.6 100hp? Kaj pa bi rekli za dizle, 100 in 110 hp? Verjetno po vaše ne grejo nikamor. Glede porabe o 1.8T moram priznat, da nimam veliko izkušenj, vem pa da atmosferski pije manj od tov. pod., tako da mi je malce težko verjet, da T pije (še) manj. LP
CupraR je napisal/-a:Sej ni fora da ma 1.8 non turbo premal konjev. Vendar za unih 125 ps(ki so bl na papirju) avto ni dost bl poskočn od 1.6 pije pa zelo preveč-sej so to sami pr Audiju priznal![]()
Če boš spuščal Audija obevzno uzem Eibache, za sprednej spojlerje pa mal razmisl, ker nikamor ne boš prišel, ker bo vse skup prenizko. Jst bi dal samo pragove gor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov