Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Kraj: Kropa

re

Napisal/-a matevz Po nov 24, 2003 9:48 am

sej verjamem, sem že marsikaj slišal.porsche je sigurno najboljši še zmeraj, saj so tud samo ljudje pa delajo napake ampak težko si jih privoščijo

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Re: re

Napisal/-a X-Hair To nov 25, 2003 7:44 pm

matevz je napisal/-a:No sej nekdo pa razume kaj sem mislil.ce človek da 8 mio za audija, da mi poj crkne, hvala lepa za tak avto.

No mislim da tako razmisljatni ni v redu. Vemo da dajo nekateri tudi po 20mio za avtomobil pa ostanejo na cesti. Recimo tezko je bilo pogledati ko smo ga zgali po nemciji pa zagledas ob cesti novega mercedesa ko ima odprto havbo. To so bili 3 primeri. Iz juga nemcije pa do severa. Se zgodi. Vse je samo se na teh racunalnikih.

mazda-mx3 jah kaj naj recem, pac imate smolo z audijem. Ni druge kot da prodate tisti sekret :D . Sicer po vemo kako je. Od ata Octavia je enostavno crklna. Seveda se je to zgodilo meni. Sla tuljava vziga. Avto ima 24.000km. Ah jebat ga, se zgodi. Edino kar me je tukaj jezilo da se je to meni zgodilo. Sem v LJ sredi krizisca preklel vse povrsti :)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Sr nov 26, 2003 7:47 am

nam je tudi sluzbeni caddy dizel letnik 98 al 99 crknil zaradi istega problema.
Imel pa je okoli 40k km.
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Kraj: Kropa

re

Napisal/-a matevz Sr nov 26, 2003 1:32 pm

zanimivo, nam je pa octavia delala dobr do 360.000km, poj smo jo pa predal.bla je pa letnik 00, je bil kr dober avto

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Napisal/-a mazda-mx3 Sr nov 26, 2003 2:11 pm

Bi rad nekaj pojasnil.

Vem za audije in VW, pa Škode, ki delajo kot urce, vem pa tudi za take avte, ki skoz probleme delajo, nažalost.

Realno, ce bi mi kdo rekel:"NA tle imas, vzami kirgakoli audija ces!", mu sigurno ne bi rekel ne hvala!
Sam bi pa mocno upal, da ne bi z njim imel nikakrsnih tezav......pa cetudi bi se pojavile samo v obdobju garancije.

Audi, vsaj zame, dela ene izmed talepsih avtomobilov (razen a6, ki mi je grd), dizli so fenomenalni, ne razumem pa zakaj, ce so res tako kvalitetni, ne dajo garancije na avto 3 leta ali 100.000km kot to pocnejo azijci, al pa celo 5 let, kot se to sedaj pojavlja pri nekaterih proizvajacih??

a, a??
zakaaaj :?:

No tako, upam da ste privrzenci tega koncerna zadovoljni in si mislite, tudi ta japanac je cedu :lol:

Nisem ne :) :D :lol:

LP pa fajn se mejte! :wink:
Slovenski Mazda forum

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr nov 26, 2003 2:28 pm

Za vsa vozila iz programa Volkswagen in Audi velja dveletna garancija brez omejitve prevoženih kilometrov, garancija na lak velja tri leta, garancija proti prerjavenju pa od 6 do 12 let glede na tip vozila. Kulanca pomeni podaljšano garancijo do pet let za posamezne sklope vozila, s tem, da je razmerje stroškov tovarne in stranke odvisno od starosti vozila in prevoženih km. Pogoj za uveljavljanje garancije pa so opravljeni vsi servisi v pooblaščeni delavnici.

vir:www.malgaj.si
SlikaSlika

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Napisal/-a mazda-mx3 Sr nov 26, 2003 2:50 pm

maky je napisal/-a:Za vsa vozila iz programa Volkswagen in Audi velja dveletna garancija brez omejitve prevoženih kilometrov, garancija na lak velja tri leta, garancija proti prerjavenju pa od 6 do 12 let glede na tip vozila. Kulanca pomeni podaljšano garancijo do pet let za posamezne sklope vozila, s tem, da je razmerje stroškov tovarne in stranke odvisno od starosti vozila in prevoženih km. Pogoj za uveljavljanje garancije pa so opravljeni vsi servisi v pooblaščeni delavnici.

vir:www.malgaj.si

sej vem to ampak to ni polna garancija za dobo petih let, ane?

:wink:
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Re: re

Napisal/-a X-Hair Sr nov 26, 2003 3:06 pm

matevz je napisal/-a:zanimivo, nam je pa octavia delala dobr do 360.000km, poj smo jo pa predal.bla je pa letnik 00, je bil kr dober avto

OK na kilometre bom najprej naredil :shock: :shock: :shock: .

Drugace pa saj ves. Pac vam je delala ok, meni je pac crklna. Tako kot od makya smrad :D ki dela kot urca pri mazdi-mx3 pa imajo samo probleme. Loterija pac. Ocitno so bili tile avti delani v petek popoldne in povrhu so delavci praznovali se recimo en rojsni dan :mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Napisal/-a mazda-mx3 Sr nov 26, 2003 3:09 pm

lahko da je billo novo leto na petek trinasjstega kot letos!
Slovenski Mazda forum

Lojzek
Novinec

Napisal/-a Lojzek Sr nov 26, 2003 3:34 pm

Blinder je napisal/-a:Še neki bi rad povedal glede 1.8 atmosferskega. Ne vem, zakaj po vaše so samo turboti dobri. Kvaliteta ene mašine se ne meri v konjih. Pa še tistih nima malo, 125hp, to je že nekaj. Kaj pa bi vi rekli za 1.6 100hp? Kaj pa bi rekli za dizle, 100 in 110 hp? Verjetno po vaše ne grejo nikamor. Glede porabe o 1.8T moram priznat, da nimam veliko izkušenj, vem pa da atmosferski pije manj od tov. pod., tako da mi je malce težko verjet, da T pije (še) manj. LP :wink:

kar poglej link ki sem ga poslal. tovarniško pije manj. ne verjameš tovarni?

Lojzek
Novinec

Napisal/-a Lojzek Sr nov 26, 2003 3:36 pm

CupraR je napisal/-a:Sej ni fora da ma 1.8 non turbo premal konjev. Vendar za unih 125 ps(ki so bl na papirju) avto ni dost bl poskočn od 1.6 pije pa zelo preveč-sej so to sami pr Audiju priznal :lol:

Če boš spuščal Audija obevzno uzem Eibache, za sprednej spojlerje pa mal razmisl, ker nikamor ne boš prišel, ker bo vse skup prenizko. Jst bi dal samo pragove gor.

k hvala. bom upošteval. mislim da mš prav glede sprednjega spojlerja da bi bil prenizko. sem šel na Vršič in podrsal že brez spuščenega, kaj šele spuščen s spojlerjem

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Sr nov 26, 2003 6:08 pm

mazda-mx3 je napisal/-a:lahko da je billo novo leto na petek trinasjstega kot letos!

:mrgreen:
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov