scoop je napisal/-a:Jutri se imam namen zapelat v Ljubljano, po kaksen Xenon KIT,... Zanima me, ce se najde tle kdo, ki obvlada instalacijo in bi mi bil pripravljen to se jutri instalirat v avto za primerno simbolicno ceno ? ...
Gregec2 je napisal/-a:se opravičujem lastniku te teme k bom notr uskočil z vprašanjem tud sam si zelim bixenon v svojem meganu coupe letnik 2000 luč brez leče pa mal cvikam glede policije tehničnega mel sem noter navaden xsenon 6000k pa so mi blendal vsipovpreg čeprav sem spustil luči čist v tla pa še motilo me je ker xsenonke niso mele kratke dolge osvetlitve ampak samo kratke..... zato sem pomislil na bixsenon, rad bi da ne motim ostalih v prometu predvsem nasprotivozečih vozil kako je s tem se da to kako uredit pri lučeh brez leč... glede na to da sem prebral od souporabnika...... da obstajajo xsenonke za luči brez leč in z lečo???????? inštalacija je pa enostavna kot je narisano na sliki, sam navodil se drži pa nimaš kej velik zgrešit.....
lep pozdrav
Gregor
Gregec2 je napisal/-a:Na linku ki ga je podal paci je napisano in sem videl v čem problem
v ponudbi majo dve varijanti xsenona ena je serija R in druga S
serija s je namenjana lučem z lečo R pa brez in ta xsenon z oznako r ima na zarnici neko folijo ki verjetno razbije blebleščanje. Zdej me pa sam še zanima obstaja Bixsenon s to izvedbo R in S????????
Ti si slučajno iz Maribora? Ker če si maš fajn reflektor jaGregec2 je napisal/-a:Lumpi na teh xsenonkah k sem jih mel v avtu je bil vrjetno problem ker tista zarnica ki naj bi svetla za dolgo mi je svetla z močjo kot parkirna
izvedba xenona je bil tak k na sliki mala zarnica je svetila z močjo parkirne v avtu......
Te osramove sem mel tud jaz pa mi je po 14 dneh ena crknla drugač pa dobr svetjo sam xenon je pač xenon
Gregec2 je napisal/-a:Lumpi na teh xsenonkah k sem jih mel v avtu je bil vrjetno problem ker tista zarnica ki naj bi svetla za dolgo mi je svetla z močjo kot parkirna
izvedba xenona je bil tak k na sliki mala zarnica je svetila z močjo parkirne v avtu......
Te osramove sem mel tud jaz pa mi je po 14 dneh ena crknla drugač pa dobr svetjo sam xenon je pač xenon
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov