Debate, ki niso vezane na ostala področja...

ajkula
Nov uporabnik

"stanje zraven" pri servisu

Napisal/-a ajkula To feb 03, 2009 8:50 pm

Lep pozdrav

Malo sem preiskal forum pa nism našel nič pametnega o sledeči temi

Namreč v kratkem bom moral avto peljat na prvi servis k uradnemu pooblaščenemu serviserju v NM (avto je škoda octavia 1.9 tdi - nova). Do sedaj sem imel vedno stare avte in sem jih vozil popoldancem kjer sem bil pri servisiranju vedno zraven. Ker pa gre tukaj za nov avto in je od servisiranja na pooblaščencu odvisna garancija moram pač pelat na pooblaščenca. Zdej mene v bistvu matra predvsem to, da ne bom zraven avta ko bodo servisiral in me je v bistvu strah, da mi npr. sploh ne bodo zamenjal olja ali pa filtra za olje. To se je zgodilo očetovemu kolegu, ki je upokojen mehankar in je peljal na autodelto novega a6. Baje da je nekako pocahnal filter od olja in ko je prišel domov iz servisa je videl da mu ga niso menjali.
Mene zdej zanima predvsem to ali se to res dogaja in ali vi stojite zraven pri servisu?

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To feb 03, 2009 8:53 pm

dogaja valda da se. tisti ki imajo čas in voljo so zraven, poznam par takih. sam nisem ker enostavno nimam časa čeprav imam zelo slabe izkušnje z pooblaščenci (predračuun 100e, račun 300e)...

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf To feb 03, 2009 9:01 pm

Pač kupil si nov avtomobil in to spada zraven. V večina delavnicah ali na vratih imajo obešene table, da je nezaposlenim vstop prepovedan. Moral bi pa tudi ko ti vse zamenja pokazati in povedati kaj vse je zamenjal.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To feb 03, 2009 9:03 pm

pri avto slaku se nimaš kj bat da se karkoli nebi zamenjalo. sicer pa kdo pravi da ne smeš bit zraven? mehaniki sicer neradi vidijo da se jim pod prste gleda zaradi takih in drugačnih ljudji, ampak nikjer pa ni napisano da ne smeš bit zraven.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: "stanje zraven" pri servisu

Napisal/-a MacTron To feb 03, 2009 9:18 pm

ajkula je napisal/-a:Malo sem preiskal forum pa nism našel nič pametnega o sledeči temi

Ocitno premalo oz. sedaj se tudi vidi zakaj nekateri ne najdete nicesar ker niti pravih
besed ne vpisete. Prisotnost pri servisu vozila in izpeljanke ne pa "stanje zraven" :roll:
in potem je spet vsega kriv iskalnik.

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=63085
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: bluedot in 12 gostov