dskrab je napisal/-a:Če se le da bodi zraven. Nikol ne veš kaj ti skuhajo. Najbolj bedne so mi pa fore, k ti pol še kr kej dodatno zamenjajo al pa kakšne tekočine dolijejo npr. za vetrobransko steklo in ti pol to mastno zaračunajo. Ma da bi jih nekam nagonil.
hladni je napisal/-a:ena off: Kak reagirajo če prinesem svoje olje ali celo filtre(original) na pooblaščencu?
RedBull™ je napisal/-a:Sam pa nikoli nisem prisoten pri servisiranju svojega vozila na servisu... no itak večino sam naredim.
A ko boste imeli svoje otroke (ki vam bodo pomenili več kot avto) tudi z njim hodili po zabavah ter žurkah?
ajkula je napisal/-a:no jst sm se dons zmenu pri pan janu za termin za servis in so mi rekli, da če hočm bit zraven da ni problema da sm lahko zraven. (pa še svoje olje bom prnesel)
Sm pa imel par let nazaj kratek stik z šefom od avtoval grosuplje ko sem očetovga bmw-ja prpelov na servis in mi kljub poprejšnjem dogovoru po telefonu ni dovolu stopit v delavnico (čeprav sm pri njih prej že servisiral avte pa sem bil vedno zraven pri servisu). Tipson se je razpizdu, da če jim ne zaupam, da nej peljem drugam pa sem mu lepo razložil da mu ne morem zaupat ker ga ne poznam. 15 minut mi je razlagal da oni ne goljufajo strank in da ne more dovolit da sm zraven ker gre za izkazovanje nezaupanja. No v glavnem zadeva se je končala tako, da so mi avto prpelal nazaj vn iz delavnice in sm ga odpelal v NM k Makomi kjer so mi rade volje dovolili, da sm stal zraven avta med servisom.
In zdej pač pelem k Makomi...
Škodo bom pa k Panjanu...
RedBull™ je napisal/-a:Sam pa nikoli nisem prisoten pri servisiranju svojega vozila na servisu... no itak večino sam naredim.
A ko boste imeli svoje otroke (ki vam bodo pomenili več kot avto) tudi z njim hodili po zabavah ter žurkah?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov