Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
k@vka
Novinec

Napisal/-a k@vka Če nov 27, 2003 10:43 pm

X-Hair je napisal/-a:
kavka je napisal/-a:kako pa je stem, če gre pešec čez rdečo, pa ga najahaš? kdo je tle kriv?

kavka res dobro vprasanje :mrgreen: :har

maky je napisal/-a:
kavka je napisal/-a:kako pa je stem, če gre pešec čez rdečo, pa ga najahaš? kdo je tle kriv?

kdo je kriv?avto ki gre čez rdečo ali avto ki gre čez zeleno? :wink: :wink: :wink:

pol tud če ga ubiješ, se ne rabš sekirat? :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če nov 27, 2003 10:49 pm

Vedno bo mocnejsi kriv v takih primerih ce gre pesak cez rdeco. Ti pa na nos fuknejo da si prinorel pa etc etc etc. Ce drgac ne vsaj ogromno stale ti nardi. Drgac pa upocasnim ce pa je sansa pa se zaobidem luzo :)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe nov 28, 2003 6:44 am

kavka je napisal/-a:pol tud če ga ubiješ, se ne rabš sekirat? :roll:

Hmm.... :roll: , ne rabis sekirat. No ja, jaz bi pomoje tezko zivel s tem. Sicer pa z 50-60km/h ga ravno ne ubijes. Ker se bremzas pa manevriras da ga ne bi zadel, tako da se itros se nekolikan zmanjsa.

.......
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Pe nov 28, 2003 7:35 am

Ce si imel ti se zeleno, je valda kriv on.....ce ga pa ubijes, pa verjetno se tako stroga kazen ne bi potlacla vesti!

Vidim, da ste kar vljudni na cesti. :D Moram rect, da sem ze bla enkrat neprostovoljno stusirana :x , zato zdaj pazim, da tega komu jst ne naredim! Zal pa vcasih le ne gre....

O kurah, ki hodijo cez zebro...zacnem piskat, da kar poskoci cez :twisted: sem se pa od srca nasmejala, ko ste pisali o nabijanju obratov in Mojzesu :lol: :lol: :lol: :rofl :har

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Pe nov 28, 2003 8:51 am

Pazim če se le da, ker sem tudi sam že bil deležen neprostovoljnih tuširanj. Ni najbolj prijetno. Še posebej če si malo bolj zrihtan in se ti nekam mudi.

Kar se tiče pa pešcev, ki se vlečejo kot megla pred tabo: Počakaš da pešec ni na sredini avta, pol pa pohodiš tko da vsa škripa in tuli. Kakšne pospeške dobijo ljudje takrat :twisted: :twisted: :twisted:

P.S.: Moj brat je že enkrat eno žensko z ogledalom po riti udaril na ta način.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Virage
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Virage Pe nov 28, 2003 8:55 am

Zalil nisem še nobenega, sem se pa videl, kako zgleda, ko trola zapelje v 15 cm veliiiiiko lužo in pošprica nič hudega slutečo peško. Ta je tako zakričala, da smo jo zelo jasno slišali, kljub ropotu trole. Kaj je bilo z njeno obleko, glede na to, da je vse kapljalo iz nje ... raje ne govorim. :?
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.

urosm
Nov uporabnik

Napisal/-a urosm Pe nov 28, 2003 8:56 am

Jaz se nisem mel te "srece" da bi koga zalil, sem bil pa ze dostikrat zalit, in to tocno tako kot je ze en napisal, od jebenih avtobusarjev, ki res prav cakajo da zalijejo kaksnega reveza. Pa dobr, ce je samo dez, kaj pa pozim k je brozga pa si tak k bi hlev kidal.... :evil:

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe nov 28, 2003 9:16 am

Virage je napisal/-a: Kaj je bilo z njeno obleko, glede na to, da je vse kapljalo iz nje ... raje ne govorim. :?

free wet t-shirt contest! :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe nov 28, 2003 6:28 pm

tomaz40 je napisal/-a:Kar se tiče pa pešcev, ki se vlečejo kot megla pred tabo: Počakaš da pešec ni na sredini avta, pol pa pohodiš tko da vsa škripa in tuli. Kakšne pospeške dobijo ljudje takrat :twisted: :twisted: :twisted:

He he. Nasa praksa je pa sledeca. Sicer ni bilo lepo, priznam, ampak jebat ga. Cez cesto gre ena starejsa oseba s palico. Ampak res ZEELOOOOOO pocasi. Kolegu lepo zdrsne desna roka na rocno in je zacelo skripat. Decek samo palico dvigne in urno cez cesto :P :P :D . Sedaj se pa vprasam???? A so tiste palice le komuflaza. :P :roll:
Imam pa se eno cvetko s to rocno. So popravljali cesto in seveda je bil semafor. Ko smo se mi blizali je ze stal avtomobil tam. BILA JE RDECA. Kolega seveda spet rocna iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Avtomobil pred nami v prvo in gasa skozi rdeco. :shock: :shock: :shock:
SlikaSlika

Lojzek
Novinec

Napisal/-a Lojzek So nov 29, 2003 12:42 pm

X-Hair je napisal/-a:He he. Nasa praksa je pa sledeca. Sicer ni bilo lepo, priznam, ampak jebat ga. Cez cesto gre ena starejsa oseba s palico. Ampak res ZEELOOOOOO pocasi. Kolegu lepo zdrsne desna roka na rocno in je zacelo skripat. Decek samo palico dvigne in urno cez cesto :P :P :D . Sedaj se pa vprasam???? A so tiste palice le komuflaza. :P :roll:
Imam pa se eno cvetko s to rocno. So popravljali cesto in seveda je bil semafor. Ko smo se mi blizali je ze stal avtomobil tam. BILA JE RDECA. Kolega seveda spet rocna iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Avtomobil pred nami v prvo in gasa skozi rdeco. :shock: :shock: :shock:

una s pešakom in ročno je klasika. mi smo na morju tko folk strašil k je tist fajn zgret asfalt ta zlizan k tko cvil ko sto hudičov. ja ja se kr podvizajo. mal heca more bit, da nam ni dolgčas :twisted:

da bi pa en šel skoz rdečo, ta je bla pa huda. da se kdo lahko tako ustraši pa nisem pomislu.

kar se luž tiče, sem, priznam, ko sem šele izpit dobil in mi je viselo, enkrat ko je bil avto poln kolegov na avtobusni postaji zapeljal na polno v veliko lužo in sem "orajhal" ene 10 dijakov. to ti je bil pogled. smo se smejal do solz vam rečem. lužo je neslo še čez streho postaje. za pizdarije sem bil pa zmerej. :twisted: ampak dobr danes so drugi časi in mi kaj takega ne pride na pamet.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 So nov 29, 2003 6:42 pm

Včeraj zvečer(cca 23:00) sem se pelal čez NM in gre ena punca čez prehod čez rdečo. IN jaz jo že na deleč zagledam in una mene samo una kr počas. Pol pa brzino niži pa na gas. Una pa tista for Kao da ne vid in ne obrajta in lepo počas naprej. A ko je vidla da ne misl bremzat je pa vsen mal bol stopila. Pa še takrat je še takrat je šla tako kot da bi hotla pokazat da ne hiti zarad mene. Samo verjemte je. Njena hoja je bla taka ko da bi tekmovala u hitri hoji :lol: :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov