DarkmanX je napisal/-a:ja pomoc bi bla dobrodoslaker se ze 3 dni zajebavam pa iscem po netu in ni res nc pametnga! sj ubistvu bi rabu bl to kr se v ameriki dogaja ne pr nas! pac mal od draga pa street race-a pa kasni avti so pa kako polcija ukrepa prot temu etc.
ce gdo kj pametnga ve bi biu zlo veseu!
lp
No zadeva je sledeča dečki in deklice skrbijo zame in mi posredujejo info. Dve najbolj zanimivi sta ta, da prisluškujejo mojemo mobitelu, mam drugega in drugo cifro in da vedno preberejo kaj napišem...nisem 100%, da je vseskup res ampak previdnost ni odveč...edino zdi se mi hecno, da majo čas voljo in denar se z mano ubadat!!!!...zgleda, da je malo problemov v naši državi in pravih zločincov ni...če pa jest napišem drag dne ob tej in tej uri pa že cela ekipa plavih prijateljev sestankuje!!!
na policiji vejo, kako me ljudje kličejo in še nekatere osebne podatke, ki niso uradni. Pa str sm 20 let. Js ne vem, a majo tm moj življenjepis. Ko udba
aja, vceraj me je klicu en, pa se oglasim, je reku "dober dan, gospodica Zorana bi mel..." recem d sn to js, on pa nadaljuje: "pozdravljen, Roman tuki, tuki iz policijske postaje Sentjur vas klicem..." mater, sm si mislu kva sn ti ze spet naredu... ...je pa reku, da bi moj motor rad kupu, da je opazu, da je motor, ko dela, "obcutno hitrejsi od policijske Astre"...![]()
![]()
Zok je napisal/-a:vprasi policaje ce ti zaupajo kartoteko od ZWja...
No zadeva je sledeča dečki in deklice skrbijo zame in mi posredujejo info. Dve najbolj zanimivi sta ta, da prisluškujejo mojemo mobitelu, mam drugega in drugo cifro in da vedno preberejo kaj napišem...nisem 100%, da je vseskup res ampak previdnost ni odveč...edino zdi se mi hecno, da majo čas voljo in denar se z mano ubadat!!!!...zgleda, da je malo problemov v naši državi in pravih zločincov ni...če pa jest napišem drag dne ob tej in tej uri pa že cela ekipa plavih prijateljev sestankuje!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov