Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr feb 18, 2009 10:42 pm

esem je napisal/-a:Kaj si imel turbino fuč, ko si nekaj spraševal, kaj je narobe?

BTW - tema sodi pod popravila in ne tuning. Ali morda pričakuješ, da bo z novim katalizatorjem imel več KM? NHF? :P :lol: :lol: :lol:

hahahah

ah kje pa...bom temo predstavil v splošni kotiček, ne gre se za popravilo ampak nakup novega katalizatorja

že tako sem imel "preveč" hp-jev da mi je turbino razneslo hehe tako, da ne pričakujem nobenih skritih hp-jev

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Sr feb 18, 2009 10:44 pm

adis je napisal/-a:ima kdo izkušnje z lauš-om? kakšne cene imajo oni?

kako se obnesejo univerzalni katalizatorji? koliko stane varjenje le-tega na avto?

Takole je, oktobra sem pri Laušu menjal kat. Vgradili so univerzalnega, računal so 100€ + delo. Je bilo kvalitetno zašvasano, ampak univerzalc je pa katastrofa. Čez 3 mesce nismo prišli čez tehničnega! CO je blo preveč. Seveda grem reklamirat in ga še enkrat zastonj preizkusijo. Meritve so ble spet OK. Ga je pa prej ORNK segreval, ene 10min v leru, potem pa še malo turiranja na 4000rpm in so bili plini OK. 2x je pred mano ponovil postopek merjenja in obakrat OK. Baje iamjo na tehničnem celo isto mašino kot oni.
Baje je univerzalc tak, da ga je treba zelo ogreti, da deluje. Medtem ko original začne delati veliko hitrej.

Zdej ne vem, ali ima Novak drugačne univerzalne kat, ali pa so vsi enaki. Vseeno priporočam original, če nočeš problemov pri tehničnem.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Sr feb 18, 2009 11:57 pm

vuko87 je napisal/-a:
chevy je napisal/-a:http://www.herkules.si/index.php?productID=34543

A6 81 kW, AFN, Bosal 215€.

adis je napisal/-a:
primozek68 je napisal/-a:herkules.si -->> 215 bruseljčanov.

ni prava cena, pri njih je cena 245€

@esem: koliko ti je vzel za varjenje? ker so potrebno manjše modifikacije

vuko87 je napisal/-a:Kaj ti hočs povedat??? Chevy-u sm citiral post da je adis že prej napisal, da cena v herkulusu ni prava.

Se opravičujem, sem spregledal.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov