Debate, ki niso vezane na ostala področja...

zapeljan
Nov uporabnik

ZAKAJ PRIKRIVATI RESNICO?

Napisal/-a zapeljan Po feb 02, 2009 9:52 pm

Ni pošteno, da zaklepate temo v kateri pišem moj problem, glede uvoznikov avtomobilov iz tujine. Niti slučajno s tem ne mislim blatiti podjetja ali kaj drugega. Gre za čisto resnico, katero lahko dokažem tudi s pogodbami itd. Mislim, da se take stvari ne smejo dogajati, zato pišem o mojem problemu- zapeljanosti.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Po feb 02, 2009 10:08 pm

ja take pojave so tudi tukaj gor, nekateri pač z določenim razlogom ne prenesejo resnice.

Meni so tudi zaklenili temo o Dodatni opremi Audi a8, ker pač ima morda kdo od "šefov" tak avto in ne prenesejo resnice.

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Po feb 02, 2009 11:06 pm

am.. dragi zapeljan. iz tvoje zgodbe mi je bilo kot laiku jasno, da imaš ali bujno domišljijo ali pa si tolko naiven (se bom zadržal s komentarjem), da ti ni pomoči in zato tudi ne osveščaj ostalih o tem. ker menim, da je tak profil ljudi, kot je v tem primeru tvoj tako majhen (zanemarljiv), da se ne splača vso javnost napeljevati na neka dejstva..

verjetno so tako dojeli tudi moderatorji in svaka jim čast za to.

lahko pa še preprosto razložim.. če jst vozim po avtocesti rad več kot 250 in prehitevam po odstavnem pasu, verjetno na forumu ne bom našel odgovora ali je boljše pri 280 ali 290 spustiti gas na ravbarkomandi in če bom oblatil nekega prevoznika da mi vedno blenda ko delam neumnosti to nikogar ne bo zanimalo. no mogoče take, ki so toilko neumni kot jst, da bi to počeli.. in ker je takih malo, tema ni primerna za na splošno debato.. tako je tudi takih kot si ti zelo malo.

pač se sprijazni ali pa povej zgodbo v enem postu, pošlji dokaze moderatorjem in ne opravljaj ko stara baba v pivnici

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To feb 03, 2009 1:36 am

Jerch_ je napisal/-a:pač se sprijazni ali pa povej zgodbo v enem postu, pošlji dokaze moderatorjem in ne opravljaj ko stara baba v pivnici

Predvsem to!

Sicer ti je že bilo razloženo, zakaj zaklep

adis je napisal/-a:obstajajo drugačni načini izterjave denarja oz. izpovedi zgodb tako, da blatenja nekega podjetja/oseb brez konkretnih dokazov ne bom dovolil

zaklepam

Česa tu ne razumeš?

......................................................................

Zakaj prikrivati resnico?
Veseli bi bili, če bi na to odgovoril ti, saj si obljubljal dokaze, ki pa jih ni bilo!

Do takrat, torej do predložitve dokazov je pa to za nepoučenega eno navadno klevetanje firme, ki te za to lahko toži. Kot lahko verjetno (nisem strokovnjak, a mislim, da bi z dobrim odvetnikom uspeli - posebej po opozorilu) toži tudi omogočanje le-tega - torej forum! Tu za nas ni važno, kaj je res in kaj ni - ker nimamo dokazov! Če bi jih imeli, bi bilo morda drugače...Upam, da ti je jasno, da s tem ščitimo tudi tebe?

BTW - kako gre skupaj taka naivnost (večkratno plačevanje polnega zneska vnaprej kljub slabim izkušnjam) in kar naenkrat fanatična kritičnost?

Še enkrat - zakaj klevetaš in hkrati prikrivaš resnico (obljubljal si dokaze)?

...........................................................................

Je pa bilo o tej firmi (Mint avto) že večkrat govora - v dobrem in slabem. A za slabo so se opravičili in razložili.

Bil pa je en osebek, ki se je šel privatno vojno proti Mint avtu in je stalno klevetal - brez najmanjšega pravega dokaza. Kot dokaz je navajal številne pritožbe čez Mint avto na drugih forumih, a se je po preverjanju izkazalo, da v vseh pritožbah (razen ene) kot avtor/kritik nastopa ravno on! Ko mu je bila predočena želja po pravih dokazih, je utihnil (verjetno se je ustrašil možne tožbe).

Tudi zaradi takih nekredibilnih "žrtev" oz klevetalcev je jasna večja previdnost pri obravnavi sličnih zadev - še psebej pri takem stalnem pogrevanju brez dokazov, kot je tudi tvoje.

Morda zdaj razumeš?
lp
................................................................

Splošno navodilo

ice je napisal/-a:Prosim, da se v takih debatah, ki se pojavljajo na netu navedejo dejstva in predložijo dokazi. Kajti v drugem primeru (samo bevskanje) bomo zadevo odstranili, kajti lahko nekdo želi delati dobrem podjetju škodo iz osebnih razlogov... hvala.

gariel27
Nov uporabnik

Kraj: slovenija

Napisal/-a gariel27 Ne feb 08, 2009 6:18 pm

me prav zanima kdo se je opravičil.zakaj pa je v Domžalah tolk tožb zoper njemu na sodišču?Razloži s tem svoja opravičila.Ker mene zanima.Hvala.

Uporabniški avatar
Gotty
Nov uporabnik

Kraj: Tezno

Napisal/-a Gotty Ne feb 08, 2009 7:26 pm

nekaj da dodam, v bistvu sploh nevem zakaj gre, ampak kje je tukaj svobode govora?
a ni poanta v tem da se glih tukaj opravlja vse povprek kot babe v pivnici?
mislim da je na tem in to lahko trdim da na avtomobilizem.com 80% ljudi opravljajo in blebletajo neumost!

Lp

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Ne feb 08, 2009 8:35 pm

Ker je ta tema najbolj zablužena.....kaj ona reklama tukaj za omw alpin diesel mora non stop delat bruuum---bruuuum........ker mi gre na jetre...ker morem met zvok na tiho če sem tu gor....pa niti muzike ne morem glasneje poslušat :roll: :roll: :roll:

saj me ne motijo reklame....moti me zvok

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Ne feb 08, 2009 8:50 pm

lol at the offtopic :lol: res si našel temo :D

Drugače pa je že odprta ena tema glede tega alpin dizla in hrumenja, no rešitev je uporaba firefoxa in pa adblock plusa ;)

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865

;)
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Ne feb 08, 2009 8:54 pm

=ZiAn= je napisal/-a:lol at the offtopic :lol: res si našel temo :D

Drugače pa je že odprta ena tema glede tega alpin dizla in hrumenja, no rešitev je uporaba firefoxa in pa adblock plusa ;)

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865

;)

Tenx......firefox itq uporabljam...zdaj sem pa namestil še ta adblock iz linka....

rešuješ življenja :lol: :lol: :lol:HVALA

gariel27
Nov uporabnik

Napisal/-a gariel27 Ne feb 08, 2009 9:37 pm

Poanta ni prikrivat resnico,ampak rešit še več ljudi pred naivnim nategom in kradljivci.Treba je opozarjat.

gariel27
Nov uporabnik

Napisal/-a gariel27 Ne feb 08, 2009 9:41 pm

Da še dodam z g. zapeljan.Glede sms-ov,ki jih imaš od lastnika Avto Mint pa jih imej kar shranjena,ker na sodišču prav pridejo.čeprav bo do takrat zamenjal še nešteto številk,bo mobilni operater izdal potrdilo,ki bo 95% dokazovalo,da je on ta uporabnik bil.Taku,da si lahk brez skrbi.Hvala.

Roberto_81
Nov uporabnik

mint avto d.o.o.

Napisal/-a Roberto_81 So feb 28, 2009 12:52 pm

Lep pozdrav.Med brskanjem po netu za GSM cifro in mail od Mint Avta,sem zasledil forum o še več nategov gospoda Mamiča....No naj vam povem,da gospod "zapeljan" ima enako zgodbo,ki se je tud meni godila,ampak men je bilo dost nategovanja glede Mint Avta in sem vložil prijavo,ter dobil sodbo.Zdaj pa sem vložil še zahtevek za izterjavo...no hvala bogu,jaz nimam tko velikega zneska kot zapeljan,jaz sem že pri majhnem denarju popustil.Mene so rešili gsm sms-i,ker si je on izmišljeval različne zgodbe in laži,a hvala bogu da sem imel shranjena sporočila.Gospod zapeljan,upam da ne boš vlekel zadevo v nedogled.Nevem kako ima lahko nekdo take težave z uvozom,ker v Velenju in novem mestu,ter gorici se smejejo takim zgodbicam.Pravijo da se taki problemi dogajajo,če ti iz odpada avto uvozijo,ker so različne številke na motorju,avtu in vratih...men in prijatelju so brez problema uvozli...vse kar sem čakal je bilo 3 dni.Lep pozdrav.

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Napisal/-a PiWPiW So feb 28, 2009 2:15 pm

mah, nepoštenih ljudi je dandanes zmeraj več. zaupaš lahko svoji mami in mogoče še komu. malo je takih ki zares pove vse po resnici. karkoli sem do zdaj uvozil sem kupcu povedal vse kot je, tako da ne bi bilo kakšnega mjav mjav kasneje. kako prevarnati pa lahko živijo še naprej v takem svetu ... jaz mirno spim, kaj pa oni sploh spijo?

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Re: mint avto d.o.o.

Napisal/-a esem So feb 28, 2009 11:34 pm

Roberto_81 je napisal/-a:...Med brskanjem po netu za GSM cifro in mail od Mint Avta,sem zasledil forum o še več nategov gospoda Mamiča....

Zakaj pa ne daš linka na ta forum oz temo o Mint avtu ali Mamiču (lahko tudi ZS)?

Uporabniški avatar
Caby
Novinec

Napisal/-a Caby Ne mar 01, 2009 1:32 am

Gotty je napisal/-a:nekaj da dodam, v bistvu sploh nevem zakaj gre, ampak kje je tukaj svobode govora?
a ni poanta v tem da se glih tukaj opravlja vse povprek kot babe v pivnici?
mislim da je na tem in to lahko trdim da na avtomobilizem.com 80% ljudi opravljajo in blebletajo neumost!

Lp

Gotty, na forumih NI svobode govora. Forum ima posebna, svoja pravila katera se je potrebno držati. Zato so tu administratorji in moderatorji. Če njih nebi bilo in bi bila svoboda govora, potem bi videl vsak drugi post kot reklamo, ljudje bi delali offtopice, čeprav je lepo tematsko razporejeno. Če pa želiš svobodo govora vsaj za nekaj časa, prični pisati blog, piši kar želiš. Morda te ustavijo, morda ne. Lahko pa odpreš word in pišeš kar te je volja.
Se pa strinjam da je veliko ljudi, ki opravljajo neumnosti. Vendar tako je vedno bilo in tako vedno bo. Najdeš jih tudi v realnem življenju. Obrneš še in greš stran. Z njimi imajo opravka policaji, tu na forumu pa moderatorji.

trafo66

Napisal/-a trafo66 Ne mar 01, 2009 5:43 am

ne razumem nekaterih ljudi. dajati v naprej celotno kupnino za karkoli ,še posebej za avto ,ki jih je na ponudbo kot listja in trave. zato pa živijo firme ki se s tem ukvarjajo kot bubreg v loju. po moje je podjetje vredno en klinc ko mu moraš plačati vnaprej kot ku...bi
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov