Gosic je napisal/-a:No ravno včeraj sem šel iz orto bara proti franciju na balanci. Na semaforju pred glavno postajo sem čakal na zeleno, pred mano pa dva avtomobila. Gledam naprej in vidim človeka v citroen c3 kako pokaže 'j*** se' avtu pred njim. Ni bilo 5s, ko so 3je skočli iz avta,prišli do njega. No tudi ta ic c3ja je skočil vn, očitno so se usrali en druzga,vendar situacija je bila taka. To je trajalo priblizno 2min, men je že dopizdilo in hotel sem jih prehitet. In kaj je bila fora. Mel sm zatemnen ogledal ( vzratni) , zunanja pa niso nič kazala na to da je kdo za mano. In jaz hitro v rikverc nakar sm se enkrat v zadni spegu pogledov, ko sem videl luc ( luc v avtomobilu). S tem da mam dober vid. Sreca je bila,drugace bi ga orng nasadu, problem je pa bil ker mi je bil on cisto za ritjo. Kaj se na cestah dogaja,jst verjet nemorm. Ko otroc, 5 let stari. Grem domov okoli pol 2h zutraj, model za mano z dovgimi lučmi vozi, z nekim đipom. Dam desn žmigovc da me prehiti,grem za njim užgem dovge luči da on desn žmigovc pa spet za mano z dovgimi. Nakar sm ga spustu naprej, mi je še bolj dopizdilo dovge pa za njim. Mela sva kar velko hitrost in model je hotu da se mu v rit zaletim, uglavnem obšev sem ga pa hitro naprej od takih bedakov. No potem sem ga videl od tega dogodka 20km stran, ko sem še enga kolega domov odpelov. Še vedno je vozil z dovgimi lučmi.
MateSLO je napisal/-a:Prav zalostno je videt te stvari. Ko te pa policaj ustavi zaradi nekaj km/h prehitre voznje je pa ze joj. Tako kot da se bos kaj prej ustavil ce vozis 55 ali 50 km/h ...
In ti tudi za vsako malenkost poskusajo tezit.
Nekateri ocitno pozabljajo kaksna sila pride ob trcenju moj patrie z njegovo glavo.
berlonso je napisal/-a:jst pa imam druge težave z udeleženci v prometu! kolesarji namreč...mogli bi jim prepovedati vožnjo po cesti, ki ni označena za kolesarje oz vozili bi lahko po makadamih in pač kolesarskih poteh...ker ko vidim kolesarje ki nimajo nikakršne kulture v prometu in vozijo tudi po 3-je vštric in ko se usedem na trombo še težijo, mi taka doza adrenalina steče po žilah da bom verjetno letošnje poletje tudi stopu iz avta in komu tudi prilimau kašno, alpa usaj nazjau moža.
berlonso je napisal/-a:jst pa imam druge težave z udeleženci v prometu! kolesarji namreč...mogli bi jim prepovedati vožnjo po cesti, ki ni označena za kolesarje oz vozili bi lahko po makadamih in pač kolesarskih poteh...ker ko vidim kolesarje ki nimajo nikakršne kulture v prometu in vozijo tudi po 3-je vštric in ko se usedem na trombo še težijo, mi taka doza adrenalina steče po žilah da bom verjetno letošnje poletje tudi stopu iz avta in komu tudi prilimau kašno, alpa usaj nazjau moža. sej bolj ko grem u notranjost Slo boljše je, ma si ne morete niti predstavljati kašni so Italjani na cesti, z avtomobili so obup, da o kolesarjih niti ne bi. ne motijo me pa kolesarji-udeleženci u prometi ki vozijo blizu robu cestišča in ne opletajo ter porabijo ceu vozni pas. tudi sam sem kdaj kolesaru, večina offroad, če pa sm po cesti sem bilokateri avto spustu in se tudi umaknu iz cestišča če je bla cesta nepregledna. aja, pa nisem žiučen šofer, hupe praktično ne poznam, razn pri kakšni nerodni, vštric vožji kolesarjeu...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov