zanima me zakaj nimajo vsi proizvajalci istega razmaka vijakov pri avtomobilih...na svetu bi bilo lepše

Pravtako nevem zakaj ni isto pri fedrah (pač vse bi bile univerzalne.
Technologic je napisal/-a:Zdravo,
zanima me zakaj nimajo vsi proizvajalci istega razmaka vijakov pri avtomobilih...na svetu bi bilo lepše![]()
vugy je napisal/-a:Technologic je napisal/-a:Zdravo,
zanima me zakaj nimajo vsi proizvajalci istega razmaka vijakov pri avtomobilih...na svetu bi bilo lepše![]()
Ker so avti razlićno težki....še enaki modeli rabijo razline fedre za različne motorizacije.....
glede feln.....pa so pač zamučkali....niso se mogli zeedinit......ista finta kot tisto da so na ravnici med njivami ovinki......
ko bi lahko meli brez problema ceste kot v ameriki....
se delamo norca iz američanov......tu pa so bli bolj pametni kot evropejci....
venda se američani smejijo tak da s stola padejo ko gledajo preko googla evropo....in po ravnicah ovinke![]()
![]()
SamoK je napisal/-a:vugy je napisal/-a:Technologic je napisal/-a:Zdravo,
Ker so avti razlićno težki....še enaki modeli rabijo razline fedre za različne motorizacije.....
glede feln.....pa so pač zamučkali....niso se mogli zeedinit......ista finta kot tisto da so na ravnici med njivami ovinki......
ko bi lahko meli brez problema ceste kot v ameriki....
se delamo norca iz američanov......tu pa so bli bolj pametni kot evropejci....
venda se američani smejijo tak da s stola padejo ko gledajo preko googla evropo....in po ravnicah ovinke![]()
![]()
Iz tega se da sklepat zakaj imajo ameriski avti za qurac podvozja.. (beri: musclecars)
graal je napisal/-a:Naj se američani smejijo kolikor želijo našim ovinkom. Jaz reskiram gajbo pira, sam da se nebi kdo spomnil delat ravnih cest.
lp, Aleš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov