Debate, ki niso vezane na ostala področja...

CRX_delsol
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Menjava zadnjih diskov in ploščic

Napisal/-a CRX_delsol Če dec 04, 2003 10:29 pm

Živjo!

Pri eni frendici na Vectri B l.96 so zadnji diski čist v pi... tako da je treba nove dat, so kar kanalčki not :) V glavnem, kolk bi to prišlo dnara, de bi dal zamenat, s tem da material jst prnesem. Recimo kolk pri uradnem opel servisu, pa enmu ki ni, mogoče kakšen zavorni servis,.. Pa kolk cajta to traja.
www.perkophotography.com

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Če dec 04, 2003 10:35 pm

disk zamenat ni noben problem, pomoje ma mehanik v pol ure fertik, oziroma 1 uro če si vzame čas da še ročno nastav pa lepo vse spuca itd. Poklič na servis pa vpraši kolk računajo na uro, na na nissan servisu (krulc) je ura okol 7k se mi zdi, drugač pa najdeš dobrega mehanika tut za 3, 4k sit na uro.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če dec 04, 2003 11:50 pm

Jaz mam lepo svojga mojstra za take zadeve :) pa mi je zamenjal oba prednja diska + ploscice za 3k .. z tem da sva oba umes se cigaret przgala pa se rjo mi je zbrusil .. :)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe dec 05, 2003 11:11 am

Jst sm to na saabu sam naredu, pa sem delal za obe 2 ure, ker je bilo vmes treba še avto dvignt z navadno dvigalko - prvo na eni strani pa zamenjat in potem še na drugi strani - diskov zadaj sploh nisem več imel, so bili tok pobrani, da jih je polomilo in je bate vn vrglo - pa sem vseeno bil v treh urah gotov - to ji lahko sam zamenjaš.

LP
Nebivedu
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov