Pri eni frendici na Vectri B l.96 so zadnji diski čist v pi... tako da je treba nove dat, so kar kanalčki not V glavnem, kolk bi to prišlo dnara, de bi dal zamenat, s tem da material jst prnesem. Recimo kolk pri uradnem opel servisu, pa enmu ki ni, mogoče kakšen zavorni servis,.. Pa kolk cajta to traja.
disk zamenat ni noben problem, pomoje ma mehanik v pol ure fertik, oziroma 1 uro če si vzame čas da še ročno nastav pa lepo vse spuca itd. Poklič na servis pa vpraši kolk računajo na uro, na na nissan servisu (krulc) je ura okol 7k se mi zdi, drugač pa najdeš dobrega mehanika tut za 3, 4k sit na uro.
Jaz mam lepo svojga mojstra za take zadeve pa mi je zamenjal oba prednja diska + ploscice za 3k .. z tem da sva oba umes se cigaret przgala pa se rjo mi je zbrusil ..
Jst sm to na saabu sam naredu, pa sem delal za obe 2 ure, ker je bilo vmes treba še avto dvignt z navadno dvigalko - prvo na eni strani pa zamenjat in potem še na drugi strani - diskov zadaj sploh nisem več imel, so bili tok pobrani, da jih je polomilo in je bate vn vrglo - pa sem vseeno bil v treh urah gotov - to ji lahko sam zamenjaš.