Debate, ki niso vezane na ostala področja...

badjo16
Nov uporabnik

seat leon

Napisal/-a badjo16 Po nov 11, 2002 11:28 am

Sem lastnik 14 dni starega Seat Leona, ki je danes že drugič na servisu :(........pri desnem prednjem sedežu se namreč nabira voda, na servisu pravijo, da je to tovarniška napaka, odpraviti pa je ne vejo..........je imel oz. ima kdo podoben problem?

hvala za vse odgovore

Uporabniški avatar
bambi
Novinec

Re: seat leon

Napisal/-a bambi Po nov 11, 2002 12:20 pm

badjo16 pravi:
Sem lastnik 14 dni starega Seat Leona, ki je danes že drugič na servisu :(........pri desnem prednjem sedežu se namreč nabira voda, na servisu pravijo, da je to tovarniška napaka, odpraviti pa je ne vejo..........je imel oz. ima kdo podoben problem?

hvala za vse odgovore

Zahtevaj nov avto!

Vso pravico imaš, da zahtevaš kaj takšnega!
Razlogov pa je dovolj. Najpomembnejši je seveda ta, da si dal veliko denarja za vozilo "njihove" znamke, in takoj za tem sledi ta razlog, da si tej znamki zaupal!

Ti jim kar povej, da kako si oni predstavljajo, da se boš mirno prevažal v tem avtomobilu, če že pri tesnenju pred vremenskimi pojavi zataji!

Predlagam, da zahtevaš drug avto ali pa ti naj povrnejo denar!

Skoraj v vsakem podjetju ljudje zahtevajo nove oz. druge reči npr. oblačila, pohištvo ipd.
In mislim, da v tvojem primeru, kjer se gre za veliko večjo vrednost kot npr. pri oblačili, lahko brez slabe vesti zahtevaš kaj takšnega!

Želim ti veliko uspeha!

lp
Slika

badjo16
Nov uporabnik

Napisal/-a badjo16 Po nov 11, 2002 12:27 pm

ja, sem razmišljal o tem...........bom še počakal na prvi dež, nat se bom odločil...........

Uporabniški avatar
bambi
Novinec

Napisal/-a bambi Po nov 11, 2002 12:43 pm

Kakor želiš!

Ampak jaz več ne bi čakala na naslednje padavine.
Ne vem no, ampak non-stop bi me preganjalo vprašanje "kaj vse je še narobe s tem vozilom?" .

Ne čakaj na padavine, pelji leona v avtopralnico!
Kaj meniš? ;)
Slika

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Po nov 11, 2002 6:24 pm

Glede na velike probleme , ki lahko nastanejo pri reklamacijah ti svetujem da dokumentiraš vse kar se dogaja z avtomobilom.
Servisi , reklamacije ( pri vsaki reklamaciji moraš dobiti dokument npr. delovni nalog ). Ne upoštevaj ustnih odgovorov v stilu ňaredili smo to in ono ali podobno ampak ti naj dajo pismeno obrazložitev.
Če nastopijo resni problemi ti pomaga samo dokumentacija in ne ustni dogovori.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov