Napisal/-a Nepta Po mar 16, 2009 1:51 pm
Vel Satisi so v Sloveniji že nekaj časa umaknjeni s prodaje (4 mesece), škoda, ker je avto res nekaj posebnega... Se pa še vedno prodaja po Franciji, Nemčiji, Španiji itd. (sami pa vemo, kakšni so tam paketi opreme v primerjavi s tistimi, ki so bili pri nas za isto ceno... npr. paket Initiale, ki drugod zajema prav vse kar renault lahko ponudi, pri nas pa si še moral dodatno plačevati neke bedarije), okrog servisov renault je tako, da bi ti dieselski modeli, morali biti na servisih v krašjih časovnih intervalih in ne tako kot je to bilo predpisano s strani renaulta pa jim sam imidž ne bi toliko padel... sam imam doma vel satisa uvoženeg iz nemčije motor 2.0dci 127kW oprema Initiale... po dobrih 5 mesecih lahko samo povem da je udoben, zmogljiv, varčen, prosotoren, mobilen (varnosti še nisem preizkušal) in poseben in prav ta posebnost mi je pri srcu, tako kot mi je poseben C6 ... sem pač tak človek, ki mu rad razbija monotonost vsakdanjosti, če me razumete. Zanimivo, da se pri nas Vel Satisa z 2.0dCi sploj ni prodajalo, čeprav so ti dosti zaneslivejši od zastarelih V6 dCI, ki so bili Isuzujevi in jih je uporabljal tudi celoten GM itd. Kot zanimivost pa še to, Vel Satisa pa ni bilo v prodajnih salonih že od samega začetka v Veliki Britanij. Kakorkoli, da je čuden, nenavaden in drugačen, meni osebno je zakon in mi prav nič ne manjka. Jaz samo upam, da bo Renault po Vel Satisu "USTVARIL" še kakšen avto višjega ranga in da ta ne bo podoben konkurentom iz Nemčije ipd. Tolko o tem.
LP