Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Če apr 09, 2009 3:45 pm

Žiiga je napisal/-a:
Kegl je napisal/-a:
silencer_ je napisal/-a:Ravno o tem sem danes naglas razmisljal in klel, ko sem videl pod sluzbo policaje sedet v civilnem avtu in so ustavljali "prekrskarje". V bistvu njih boli k... za take male kraje, ceprav za lastnika niso. Namest, da bi se res potrudl pa polovil te narkiče in ostalo govno, ki krade po parkiriščih.. :? da bi biu jst policaj bi si prav cajt uzel za kako tako foro, da nastavim past :!:

sory ampak ne vrjamem...mogoče na začetku pol bi te pa bolil k****!
lih tok bi naredu da bi blo kul...ostalo pa k***! itk je tega tok da bi se ti zdel da nisi nikamor pršu oz. nč naredu :D in pol bi se s časom tut ti navaliču...

Od takšnih ne dobijo nič denarja, kvečem denar gre za njih, potem ko sedijo za rešetkami. Denar prinašamo mi državljani, ki se držimo kolikor toliko zakonov. Tudi če bi cigane ustavili je z njimi sama zguba...

ma k****...zdele bom še jst ratu prekrškar pa cigan...mi vsaj plačvat nau treba delu bom pa kar bom hotu :P :lol:

spaceone
Novinec

Napisal/-a spaceone Če apr 09, 2009 8:24 pm

Mah, predrage avte vozite. Morate imet takega, da ga nihče še od daleč ne bo pogledal. Tako bo vse na varnem, pa lahko pustite avto odklenjen.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če apr 09, 2009 8:53 pm

zdj si bom kupu kripo sam zrd tega da mi nbojo notr vdiral
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če apr 09, 2009 8:56 pm

Daleč smo prišli, ko več niti ne upaš pustit čigumija v avtu, da ne bo kdo vlomu. Ker itak vemo, da se ga dobil ne bo, robe tud ne in smo tm. V lepih časih, v lepem sistemu in v lepi kulturi živimo. Poresnic več nism kej preveč za tole demokratično bedarijo... Sekat roke in bo mir. Sicer pa pri nas k smo tako majhni nebi bil tak problem, ce nebi bla kraja tako druzbeno sprejeta. Zadnjic sm bil v eni mali trgovini, ki je bla polna in je tam ena budala kradu od čokolad do vsega, ljudje so to vidl, reku pa ni noben (vsak se za svojo rit briga, kako slovensko), dokler se nism zadru na debila in reku a misls to plačat al bom prodajalcu predlagu, da nas not zaklene in te zbombava kle in naučimo manir, če te usrani posrani starci niso.

Jebeš to, clovk sicer je kriv, da pušča to not, ampak sej nismo srednji vek, tok buck so kotalil in ves ta sodni sistem, deluje pa pol kurca nč ne. Če je MOJA stvar, z MOJIM denarjem, V MOJI LASTNINI, se pač tega ne jemle, ampak dobr, policaje itak imamo samo še za položnice pisat, sodišče je itak ireleventno in spoštovano v družbi kokr piščanci na cesti, vmes pa še ljudje zaradi kapitalizma ratal sebični, da jih že peče.

Briga me, če se vi liberalci ne strinjate s tem, ampak resnično to več nikamor ne pele.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če apr 09, 2009 9:01 pm

Dejch je napisal/-a:Daleč smo prišli, ko več niti ne upaš pustit čigumija v avtu, da ne bo kdo vlomu. Ker itak vemo, da se ga dobil ne bo, robe tud ne in smo tm. V lepih časih, v lepem sistemu in v lepi kulturi živimo. Poresnic več nism kej preveč za tole demokratično bedarijo... Sekat roke in bo mir. Sicer pa pri nas k smo tako majhni nebi bil tak problem, ce nebi bla kraja tako druzbeno sprejeta. Zadnjic sm bil v eni mali trgovini, ki je bla polna in je tam ena budala kradu od čokolad do vsega, ljudje so to vidl, reku pa ni noben (vsak se za svojo rit briga, kako slovensko), dokler se nism zadru na debila in reku a misls to plačat al bom prodajalcu predlagu, da nas not zaklene in te zbombava kle in naučimo manir, če te usrani posrani starci niso.

j**eš to, clovk sicer je kriv, da pušča to not, ampak sej nismo srednji vek, tok buck so kotalil in ves ta sodni sistem, deluje pa pol kurca nč ne. Če je MOJA stvar, z MOJIM denarjem, V MOJI LASTNINI, se pač tega ne jemle, ampak dobr, policaje itak imamo samo še za položnice pisat, sodišče je itak ireleventno in spoštovano v družbi kokr piščanci na cesti, vmes pa še ljudje zaradi kapitalizma ratal sebični, da jih že peče.

Briga me, če se vi liberalci ne strinjate s tem, ampak resnično to več nikamor ne pele.

WORD!!!
Sam je pa kriza, ker se lahk enepar črnih usuje izza vogala, pa ti sranje nardijo!
Slika

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Če apr 09, 2009 9:30 pm

Sej tam v Aziji, državah Bližnjega vzhoda... šus v čelo al pa javno linčanje, rezanje rok, prstov, dlani... če kradejo, ipd.. Sej je bilo v tisti temi, ko je šel uni tip v Qatar... da tam pustijo avte kar prižgane pred trgovinami in da dela klima, da pač hladi notranjost, ker je zunaj +45°C, ko gredo po nakupih. Ma si noben ne upa nič naredit. Sej konec koncev se njim se ni za sikirat za bencin, če natankajo za 4€ 70 litrov noter :o
Na Japonskem so take hude kazni in omejitve, da če prekoračiš za par km/h greš sedet par mesecev. En razlog zakaj imajo Honde OEM JDM na števcu do 180 (to sem samo za primer dal Hondo).
Aja in prekoračijo ponavadi turisti, priseljenci, pač Evropejci. Domačini se strogo držijo pravil!

Drugače pa naj ti bo to šola, ker take stvari, prenosnik, ipd. :roll: se res ne pušča v avtu, še posebej tam po LJ.

franz
Nov uporabnik

Napisal/-a franz Če apr 09, 2009 9:55 pm

Zanimivo, meni so tudi v noci s petka na soboto [3 na 4.april] za bezigradom na bratovsevi pl. vlomili v avto.

V avtu sem imel samo avtoradio, vredn cez prst ~ 50€. Radio je bil se najmanjsi strosek. Polomil mi je obe kluki na vratih in kljucavnici, ter razbil zadnjo stransko sipo.
Sem klical policaje, je prisel policaj, vse skupaj poslikal, iskal prstne odtise, samo ni bilo nicesar, je baje vlomilec nosil vrtne rokavice ...
V mojem primeru bi rekel da je moral vlamljat kak đanki, ker kolikor se je matral da je vlomil, je moral bit nasut al pa strasno nespreten. Seveda da ne omenim da je radijo vn spulil, ce bi rekel s pajsarjem nebi velik zgresil, s tem da sem imel radio samo vlozen v armaturko, brez da bi bil privit ... ko sem montiral radio v avto so bili kabli strasno kratki, sedaj jih imam do tal.

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Re: LJ-Bežigrad - vlom v avto !!

Napisal/-a Paris Pe apr 10, 2009 12:56 pm

silencer_ je napisal/-a:Zivjo vsem!

Vceraj so mi vlomili v avto (razbili zadnjo šipo) in z zadnjega sedeža ukradli usnjeno črno torbe znamke HP. Notri je bil prenosnik znamke Lenovo T500, dlančnik HP4150 usb ključi,ključi, službeni papirji, knjiga itd... Še bolj kot do tehničnih zadev mi je za službene zapiske(črn usnjen blok), ki so najverjetneje končali blizu kakšnega smetnjaka.

Naprošam vse, ki bi karkoli vedeli oz. bi jim bila ponujena dotična roba za odkup, če mi lahko javijo... sicer ni veliko ljudi, ki bi to naredilo, ampak probat ni greh... sploh ce ze kdo ima izkusnje s tem, da so ga okradli, ve kaksen je filing.

:evil:

Moj gsm: 041360662
Lp

Še dobr da je bil službani prenosnik in kasko šipe ;)
Slika

Uporabniški avatar
Northary
Nov uporabnik

Napisal/-a Northary Pe apr 10, 2009 1:32 pm

Mah, predrage avte vozite. Morate imet takega, da ga nihče še od daleč ne bo pogledal. Tako bo vse na varnem, pa lahko pustite avto odklenjen.

ah tud tu ne uspe. men s v golfa 2-jko vlomil pa čeprav je biu en bogi radio (denver) noter pa mobitel SE k500i-ki je biu že skoraj neuporaben. Sem mel pa srečo pr policajih, ki so po pol leta najdli stvari pri ciganih v žabjaku (izledil so IMEI stevilko mobitela)
Tako da upam da boš imel tud ti tako srečo. Good luck;)
Slika
Every day for us something new

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl Pe apr 10, 2009 2:11 pm

spaceone je napisal/-a:Mah, predrage avte vozite. Morate imet takega, da ga nihče še od daleč ne bo pogledal. Tako bo vse na varnem, pa lahko pustite avto odklenjen.

ja jst mam lih tko kripo od avta in radia pa so mi not vdrl tko da ti to nč ne pomaga :D

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe apr 10, 2009 11:33 pm

sej to je največja napaka. Ti veš, da ni veliko vredno, kaj pa vlomilc misle, je pa druga......
Slika

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl So apr 11, 2009 8:38 am

IcEm4n je napisal/-a:sej to je največja napaka. Ti veš, da ni veliko vredno, kaj pa vlomilc misle, je pa druga......

ja sam to lahko rečeš samo za radio...za avto pa ne---če je kripa je kripa edin če on iz tega vata vid neko hudo drago zverino! :lol: ker nekdo je prej omenu da bi mogl bit avtomobili kripe...pol pa kao nebi notr vlomil... :D

spaceone
Novinec

Napisal/-a spaceone So apr 11, 2009 9:13 am

Mislim, da v eno 20 let rjavo kripo ravno ne spada 300€ vreden radio.

Če pa ga že imaš, pa vsaj pusti odklenjen avto. Tako ti vsaj šipe ne bo šel razbijat, ko ti ga bo želel ukrasti.

8)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So apr 11, 2009 10:05 am

govoru sem za tisto, kar je not v avtu.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov