Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če dec 04, 2003 3:01 pm

sicco je napisal/-a:pomisli kdaj še na druge, ki niso kamionđije.

ne ne to pa ne more...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Če dec 04, 2003 11:57 pm

Njet .. nea gre to ..
Danes sem ponovno opazal da znajo nekateri tuji tovrnjakarji presneto dobr vozt .. unlike nasi.

PS: A sm ze reku da bom stajerc ratu? :)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Pe dec 05, 2003 4:49 pm

ahh... ...vi kritizirate traktoriste kok guzvo delajo, motoriste kok so hitri, tovornjakarji kok izsiljujejo, piciklisti kok so pocasni pa se vsiljujejo, pesce kok hodjo cez cesto ceprav se vi peljete proti prehodu... ...ostanete torej le se avtomobilisti... :? najlepsi, najpametnejsi, najbolj varni, najbolj vse... :oops:

pi es: i'm a biker - bite me!! :lol:

aja, Motosvet je sicer za 25% manjsi forum kot ta, pa tukaj nonstop govorite kake kazni vam dajejo policaji kao brez vzroka, na MS pa so zelo redko sploh omenjani, pa ceprav tud motoriste zelo radi ustavljajo (sploh tiste na SS motorjih). tud to dost pove... :?
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe dec 05, 2003 5:56 pm

najbols bi blo da bi uvedl zakon o posedovanju orozja. tko k v ameriki. pol bi se hitr zmenil medsabo:))

em z ss bajkom te nemorjo nikakor ustavt ce si tega ne zelis. z avtom pac ni druge kot da ustavs k pade lizika.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe dec 05, 2003 6:39 pm

Zok je napisal/-a:
aja, Motosvet je sicer za 25% manjsi forum kot ta, pa tukaj nonstop govorite kake kazni vam dajejo policaji kao brez vzroka, na MS pa so zelo redko sploh omenjani, pa ceprav tud motoriste zelo radi ustavljajo (sploh tiste na SS motorjih). tud to dost pove... :?

a tebe na motorju policaji jebejo z homologacijo???
pa te jebejo zaradi muzike?

zelo vrjetno ne :wink: :wink: :wink: ko pa te enkrat bojo boš pa vidu zakaj ves ta bes! :wink:

u pa še tole... a zdej boš pa reku da tebe ko si na motorju ne moti traktorist?al pa ko ti kšn pešec skoči na cesto?pa ko te avtomobilisti in tovarnakarji izsiljujejo? in ostanete torej le se motoristi... najlepsi, najpametnejsi, najbolj varni, najbolj vse...

imam prav??
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok Pe dec 05, 2003 8:14 pm

a tebe na motorju policaji j**ejo z homologacijo???
pa te j**ejo zaradi muzike?

nja, ce ne opazi zatemnjenga vizirja... :lol: za auspuh mi res se nikol ni noben nic reku... ...zarad muzke sm pa ze skor mel sranje, k sm mel walkman, pa sm ga naflancu da poslusam fantasy, k so pogosta porocila cestnih razmer... :lol: pol je blo pa vredu... :vc

u pa še tole... a zdej boš pa reku da tebe ko si na motorju ne moti traktorist?al pa ko ti kšn pešec skoči na cesto?pa ko te avtomobilisti in tovarnakarji izsiljujejo? in ostanete torej le se motoristi... najlepsi, najpametnejsi, najbolj varni, najbolj vse...

traktorist... ...nja, ze mogoce, ampak se ga ponavad da prehitet, ampak na tistih cestah k se js vozim (glavne ceste) jih je zlooo mal. :wink: pesci se ponavad tak razbezijo ko mal sklopko stisnes pa WAMMmmmm... do enih 13.000 rpm... :vc :twisted: tovornjakarji me pa ne izsiljujejo. :wink:

...ostanejo torej le se... :lol: ne, resno. najbolj na qratz mi gre ko se pelem po glavni cesti enih 90, 100, pa vidim pred menoj kok en iz nasprotne smeri zavija na mojo desno, pa zapelje naravnost pred mene - kao sej ne gre hitr... ...WTF?? :x
Zadnjič spremenil Zok, dne Pe dec 05, 2003 9:39 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe dec 05, 2003 8:25 pm

ja ni lepo če te izsili en večji od tebe a?
zdej usaj veš kako je nam ko se en 4x večji od tebe vrine pred nas! :wink: :wink: :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok Pe dec 05, 2003 9:40 pm

ni lepo ce te kdorkoli izsili.

tud avtomobilisti dostkrat izsiljujejo tovornjake kao sej je pocasn - ni fajn bremzat, s tovornjakom pa se 3x manj k z osebnim al pa z motorjem. :roll:

andy77
Nov uporabnik

Napisal/-a andy77 Po dec 08, 2003 5:54 pm

No ZOK, glede primitivca ne bom izgubljal besed, naj napišem še to, prejšnji teden sem šel po primorski avtocesti, vozil sem cca 160-170 km/h po prehitevalnem pasu, za menoj in pred mano nobenega, na desni pa dva šleparja, no in ko sem bil kakšnih 70 m za šleparjem se frajer brez žmigavca odloči prehitevat in zapelje direktno pred mene njegova hitrost je bila 80 kmh!!!!!, malo je manjkalo da se mu nisem zalatel v prikolico, žlafal sem na polno, no potem ko je kamion prehitel kamion, sem zapeljal pred tega objestneža in ga dobesedno sredi avtoceste ustavil (zavila sva na odstavni pas), ko sem stopil iz avta, se je pa začel opravičevati. Me zanima kaj bi rekel če bi prišlo do nesreče, tako da ZOK, ne bit tolk pameten, men take svinjarije pošteno dvignejo pritisk in precej je takih objestnežev med kamionarji!!!! Da pa ne bo spet nepotrebnega pametovanja, bom pa napisal tudi tole, avtombilisti povzročijo več nesreč, razlog je sila preprost, enostavno jih je precej več. Avtomobilisti so tudi zelo objestni in delajo hude pizdarije, ampak, kamionarji pa tudi niso neki biseri.
Slika

BMW 528

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok To dec 09, 2003 9:22 am

andy77 je napisal/-a:ampak, kamionarji pa tudi niso neki biseri.

mas prav. nihce ni biser, povsod se najdejo taki in drugacni. sam o avtomobilistih recimo nikjer ne obstaja nobena tema, kjer bi jih kritiziral - WTF?? :roll:

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Napisal/-a GapsoN To dec 09, 2003 11:06 am

Zok, ampak zdej pa že pretiravaš. Tema je bla kot tema, tovornakarji nej bi bli profiji in bi lahko lepše vozil. Ne pa da ti par metrov pred tabo brež žmigavca menja pas... Pol pa morš bremzat na ful...in podobne.. Dost sem na cesti in mam občutek, da maste tovornakarji občutek men se pa nč ne more zgodit, sej bodo drugi nastradal, se bodo že umaknl itd itd... Nočem se spuščat u to temo, ker smo že vse povedal, če ti je pa do kritiziranja osebnih avtov, si pa mal falil forum...
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok To dec 09, 2003 12:33 pm

amm... ...GapsoN... ...yst nism tovornjakar... :D

sicer pa preber temo - kok bos ti 10 ur na dan 100% skoncentriran na cesti?? ce ne da zmigovca pr prehitevanju - jebiga, niso zdej vsi tovornjakarji za dol s ceste spravit!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov