Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

huhu

Napisal/-a Pacek To dec 02, 2003 1:07 pm

Pacek je napisal:
Svetlo modre barve ja sj u sobotah sm dostkrat u lublan pred kaksnimi diskaci ;o)

Ja ja sva se to soboto (ubistvu nedeljo) srečala
Nekje med Medvodami in Kranjem

LP

A je zdej moj atos znan ze po celi sloveniji :D =)) BEWARE ;o)

Uporabniški avatar
Debby
Nov uporabnik

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Debby Po dec 08, 2003 4:52 pm

Pa se en (prvi, upam da ne zadnji) komentar moje malenkosti. V bistvu dva:

1. Res ne bi dajala vse ženske v isti koš, kot tudi ne bi za vse moške trdila da super vozjo. Smo pač vsi ljudje.

2. Priznam pa, da tudi sama (ko vozim za kakšnim avtom, ki dela "umetniške" napake (in si misliš saj ni res pa je)) rečem: "Sigurno je ženska..." in pol grem mimo "In še res je..." (se pa dobijo tudi moški umetniki)

LPD

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po dec 08, 2003 7:48 pm

Pa se jih nobeden ne daja v isti kos.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Debby
Nov uporabnik

Napisal/-a Debby To dec 09, 2003 9:52 am

Pa saj ne pravim, da jih kdo daje. Pravim samo, da jih RES NI za dajat v isti koš.

Nisem hotela nobenga napadat, veš kukr tiste zaprisežene feministke. Sem samo potrdila tisto, kar ste že prej povedali.

Smo se razumeli zdaj?

Pa brez zamere, če je blo prej slabo zastopit.
Addicted to Ibiza!

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara To dec 09, 2003 9:59 am

Res nas ne dajajte vse v isti kos. :? Ene prov fajn vozimo :lol: :shock: ceprav priznam, da je med nami zenskami ful velik tistih, ki nimajo pojma kaj je to voznja...ponavadi so to tiste z res dobrimi avtomobili!
Sem pa prepricana, da ce bi kdaj koga ruknila na parkingu, da bi pustila listek s cifro, sploh zdaj ko vidim koliko truda in denarja nekateri vlozite v vase konjicke :)

Uporabniški avatar
Debby
Nov uporabnik

Napisal/-a Debby To dec 09, 2003 10:11 am

Pe že glih ko smo pri temi.

Dosti bi se dalo tud o Italjanih (moški in ženske- ni izjeme) povedat. Saj nevem koliko imate-jo po Ljubljani in drugih krajih problemov z njimi. Tu na Primorski je pa prava ludnica z njimi.

Npr.Pri vseh zakompliciranih krožnih križiščih, ki jih imajo. Zavijejo v naših (preprostih) sigurno v nasprotno smer vožnje.

pa npr.en primer, ki se je pred krakim zgodil.
Vožnja skozi križišče. Italjan (ali -ka) pred mano. Pridemo skozi križišče na lepo ravno cest z avtobusno na desni. Pa Italjan ugotovi, da se je v križišču zmotil in meni nič tebi nič se usede na bremze sredi ceste in se ustavi kar na pasu. Pa cela avtobusna zravn pa je ne vidi in pol v miru (sredi ceste seveda) študira kako bi obrnil.

Imate podobne izkušnje z njimi?
Addicted to Ibiza!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To dec 09, 2003 2:45 pm

Ne da bi se spomnil kaksnih slabih izkusenj s temi "lahki". So pa face ko grejo okoli ovinka in trobjo. Sicer ne vem kaj jim tisto pomaga ker kolikor normalno poslusas radio ga ne bos slisal saj nismo super babice :P . Debby tisto vase novo krizisce v NG je pa dokaj cudno. Recimo prides iz smeri Perla v krozno in naprej proti Wajdusni. Dio ja prevec je na kupu vseskupaj. Tisti odcep iz desne ( ne vem kam se pelje ) folk kar v krozno, a to ne vejo da nimajo prednosti. Tam sem pa moral ze 2x kar bremzat. Sicer pa nisem dal pozornosti, mogoce so bili pa "lahi" :) Je ze kaj ropotalo v tistem kroznem ?

P.S. Tamara svetovni insekt imas :har :har :har :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Debby
Nov uporabnik

Napisal/-a Debby To dec 09, 2003 3:22 pm

Ja tisto križišče je pa spet ena svetovna mojstrovina. Če geš iz Gorice proti Avjdovščini moraš met oči na pecljih. Je pa že kr nekajkrat tam pokala pločevina. Še posebno zdaj ko tam naprej iz krožnega delajo pločnik na desni. Enih 14 dni nazaj sem šla od hrasta proti gorici. Promet je tekel enosmerno izmenično in ko pridem do križišča, kaj vidim: Križišče zabasano do kraja v križišču pa šlepar, s haubo pod njim (z desne v njemu) pa mašina (audi al passat-se ne spomnim več točno). Kar je blo videt je šel cel bok. In take se tam dogajajo.

Bi blo za temo odpret o temu križišču.

Drugač pa italijani radi grejo kontra na unmu krožnem v Rožni dolini. Sem delala nekaj let v Rožni tko da sem skoz okno direktno na krožno vidla pa sta zihr dva ali tri na teden šla v nasprotno smer. Pol ti pa še trobijo, če jim kaj poblendaš, kukr da bi hotli krečt: Kaj pa ti težiš.
Addicted to Ibiza!

Uporabniški avatar
uLtRa
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a uLtRa To dec 09, 2003 9:26 pm

Jah Italjani so itaq razred zase,hehehe...drgac pa mene bl motjo kaki pijancki za volanom al pa starcki k nimajo vec filinga za voznjo,hihi...pa k vidm registracijo CELJE tut mau previdn vozm...jao...kako so si lih celjani pridobil tak sloves? :P

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS To dec 09, 2003 9:38 pm

Italjani še doma ne znajo vozt, ampak tam jim je vsaj pol oprošenga, ker majo
res čudne ceste...

Tamara, bi te prov rad vidu, ja....

Bi reku, da se tud moški ponavad najdejo k delajo neumnosti poglav,
ponavad so to kaki prepotentni mulčki :D
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Sr dec 10, 2003 12:26 pm

uLtRa je napisal/-a:pa k vidm registracijo CELJE tut mau previdn vozm...jao...kako so si lih celjani pridobil tak sloves? :P

hehe, za nas pravjo da ce gres trikrat po vrsti skoz rdeco luc, da ti dajo celjsko tablco... :D :twisted: :D
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr dec 10, 2003 4:44 pm

Zok je napisal/-a:
uLtRa je napisal/-a:pa k vidm registracijo CELJE tut mau previdn vozm...jao...kako so si lih celjani pridobil tak sloves? :P

hehe, za nas pravjo da ce gres trikrat po vrsti skoz rdeco luc, da ti dajo celjsko tablco... :D :twisted: :D

Slika
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr dec 10, 2003 6:21 pm

Moj fotr je šofer avtobusa in je reku da če greš za dva dni v Rim in se vrneš domov z nepoškodovanim busom da si pravi umetnik. Zaenkrat zgleda da je še umetnik. Drgač pa lahko u italiji mal po parkirnih hišah pogledaš. Na steni vsaj 20 različnih odtenkov od avtomobilov.

Uporabniški avatar
Debby
Nov uporabnik

Napisal/-a Debby Sr dec 10, 2003 7:17 pm

:har :rofl :har
Addicted to Ibiza!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov