Debate, ki niso vezane na ostala področja...

nikimali
Nov uporabnik

Golf IV 2.8 V6 - Golf IV R32 - oba 4motion

Napisal/-a nikimali Po maj 25, 2009 2:22 pm

lep pozdrav.mene pa zanima ce je kdo tu ki je vozil oba avta oziroma se vredu spozna na ta dva avta.kaka je bistvena razlika,razlika med porabo,ter katerega bi vi izbrali.enega od teh dvem imam namen kupit in sicer sem u dilemi saj je bistvena razlika le 40 konjev.kako pa je z elektroniko,ker po mojih opazanjih imata zelo enako elektroniko,misljeno esp pa te fore.ne spoznam se toliko zato bi prosil za vase mnenje in kateri je bolsi.in kako je z nadaljno predelavo pri obeh do koliko in kolko se avta pustita ''naviti''.imam golf 4 tdi ampak rabim neka za znoret se in nekaj od teh dvem imam namen kupiti.prosim za vase mnenje in nasvete.hvala.lp.

BOKI81
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BOKI81 Po maj 25, 2009 4:06 pm

Kakšna pika,vejica, velika začetnica, odstavek bi bili zelo dobrodošli.... ;)

Glede avtov,... če že "kupuješ" tak avto...pol pa kr R32...
;)
lp

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Po maj 25, 2009 4:17 pm

BOKI81 je napisal/-a:Kakšna pika,vejica, velika začetnica, odstavek bi bili zelo dobrodošli.... ;)

Točno tako.
Čeprav si nov na forumu (BTW - pozdravljen na forumu!), se nekih pravil komuniciranja moraš držati, še posebno, če prosiš za nasvet (bo tudi odziv večji!).

Zakaj nas siliš brat take nerazumljive poste? Je to odnos do tistih, od katerih pričakuješ nasvete in se jim celo zahvaljuješ?

Popravi prvi post (klikni gumb "uredi", popravi, pošlji!), sicer bomo temo zbrisali.

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Po maj 25, 2009 4:33 pm

nikimali
najprej napiši kdo ima prednost v križišču z desnim pravilom, če je udeleženih 6 vozil s 3eh smeri in tista druga prihajajo v obratnem vrstnem redu kot prva..? da vidimo koliko si mali..

potem pa še koliko si pripravljen dati za omenjeni avto in če se zavedaš da je v SLO bolj malo lepih primerkov, če sploh so..

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael Po maj 25, 2009 4:46 pm

Ne pozabi, tudi za hitrimi se nabere kolona...

nikimali
Nov uporabnik

Napisal/-a nikimali Po maj 25, 2009 7:50 pm

boki81,esem se opravicujem zaradi locil in tega.Vaju cisto razumem.Pa mi povejta nekaj zaj tu ko me je razpizdlo.zaka totemu JERCH_ ne povesta da je prizadet pa me sprasuje take fore tu kao da je on pametn.pol se pa ludi spasujejo zaka je kriminal.vbiu bi tega zaj kmeta ko pise tu neke fore prasec.pa me lahko benate al pa kakroli samo totega kmetu tui benajte pa vse,da pise take poste.kot da mu je tesko napisat keri je bolsi ce sploh ve kmet ko nima pojma ko nima niti za golf 1.pa niti ne mislim ga kupit u sloveniji ker je samo 1 na avto net pa se tisti je u pizdi.samo vpraso sem pa se oni neka pametnega dela kmet.pa ne mislim sploh popravlat napak ker se niti ne splaca pa zbrisite vse skup pa me benajte.ta PO***AN forum je itak na ravni otrok da nemorejo eni normalno odgovarjat,pa bi se lahko mi cist lepo zmenli pa bi jaz popravo pa vse lepo pisav,samo da mate pa take retarde gor da dajo take odgovore na taka vprasanja.adijo ne.

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Po maj 25, 2009 7:56 pm

Želja uresničena! Adios.

Lp, Gapi
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov