im nobody je napisal/-a:to razumem sam hotu sm povedat idelano "razmerje" med fedri in amortizerji so gewinde...najbolši komplet
naprimer jz mam namen spustit passat za 3.5 cm...in nevem če se mi bo sploh kaj poznalo...sam lega pa upam da bo boljša
Čisto resno ti povem, da če nimaš namena dvigati in spuščati avtomobila kasneje, potem se ti nesplača kupovati gewind

...raje denar, ki ga prišparaš vložiš v razred boljše amortizerje, ki bodo že v osnovi precej boljše nastavljeni kot boš nastavil gewinde za enak denar
Res pa je, da v to ne štejem amortizerjev za 50€ ali pa originalnih tršanih za xy % temveč resne firme, ki se ukvarjajo s proizvodnjo športnih podvozij.
p.s. Sem namreč tudi jaz najprej želel gewinde, potem pa sem se malo vrgel raziskovati in ugotovil, da se mi za moje želje in pa (če bo vse po sreči) nekaj track dayev letno ne splača dajati toliko več denarja za primerljiv komplet gewind.
p.p.s. Za vse tiste ki hočete gewinde samo zato, da boste poizmi avto dvignili nazaj na originalno višino. Ponavadi je najvišja pozicija pri gewindah še zmeraj vsaj 2,5cm nižja od originalne.