Nisem dal ključa vn ampak sm samo obrnu ključ in sm ga malo preveč obrnu in je zablokiru volan. Ja?
Zakaj sm to naredu? Ker so se mi pojavljali čudni zvoki na podvozju in sm želel ugotoviti od kje prihajajo...
BY_JOVICH je napisal/-a:Vam se vse zdi nemogoče?Nekateri ste eni veliki loleki, filozofi pa še kj bi se najdlo... Brezmadežni dečki?
Nisem dal ključa vn ampak sm samo obrnu ključ in sm ga malo preveč obrnu in je zablokiru volan. Ja?
Zakaj sm to naredu? Ker so se mi pojavljali čudni zvoki na podvozju in sm želel ugotoviti od kje prihajajo...
Technologic je napisal/-a:BY_JOVICH je napisal/-a:Vam se vse zdi nemogoče?Nekateri ste eni veliki loleki, filozofi pa še kj bi se najdlo... Brezmadežni dečki?
Sej bilokak komentiramo taki ko se nam je to že zgodlo bo smešno tak da bolše se smejat zravnSamo se je kr težko ustavit ko so bremze trde pm. Zaj se vedno bojim kluč ven dat
lisko je napisal/-a:Se jaz tud spomnim , da je bilo na tem. Sam mislim, da je bila tisto cvetka, da je bilo celo na AC......
Drugač za šlepat je super "šlep štanga" kjer sta avta togo spojena.....zadnji avtomobil ne rabi zavor. Ampak v tem primeru pozor.....vlečni avto mora biti težji od vlečenega
lisko je napisal/-a:Se jaz tud spomnim , da je bilo na tem. Sam mislim, da je bila tisto cvetka, da je bilo celo na AC......
Drugač za šlepat je super "šlep štanga" kjer sta avta togo spojena.....zadnji avtomobil ne rabi zavor. Ampak v tem primeru pozor.....vlečni avto mora biti težji od vlečenega
Pero je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Se jaz tud spomnim , da je bilo na tem. Sam mislim, da je bila tisto cvetka, da je bilo celo na AC......
Oprosti Lisko, ampak nimaš prav, ne učit ljudi krive vere.
Imam tako štango doma pa po tvoji teoriji bi šlo če sta avta u nulo postavljena z ravno štango, ampak v praksi ponavadi ni tako. Štanga se lahko obrne in zadnji avto zavije v prvega!
NE ŠLEPAT AVTOV ČE OBA VOZNIKA NISTA 100% SIGURNA DA VESTA KAKO SE TO DELA!
BY_JOVICH je napisal/-a:Vam se vse zdi nemogoče?Nekateri ste eni veliki loleki, filozofi pa še kj bi se najdlo... Brezmadežni dečki?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov