Debate, ki niso vezane na ostala področja...

trafo66

navigacija medion

Napisal/-a trafo66 Po jun 08, 2009 2:06 pm

vprašanje za poznavalce tovrstnih naprav. v hoferju ga prodajajo za 150 eur in me res zanima če se to splača. kolikor se jaz razumem kot piše karte so prednaložene. se pravi da je treba še karte kupit al kaj. in koliko to stane.aja sedaj sem prebral. piše da je priložen dvd z zemljevidi

Uporabniški avatar
JamesTheMan
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JamesTheMan Po jun 08, 2009 2:21 pm

Za to ceno bi jaz raje vzel Garmina. Boš pa v vsakem primeru rabil še Adriaroute karto, ker tista, ki je naložena na napravi ne pokriva natančno Slovenije. Tako da lahko prišteješ še zraven okrog 100€.

Še najboljša opcija ti je pa na bolhi za 140€ dobiš Garmina Nuvi 205W + 2GB SD + Evropska karta 2010 (NOVO) + AdriaRoute, nova z garancijo.

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Po jun 08, 2009 4:40 pm

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... sc&start=0

tle boš zihr kej najdu,prijetno branje ;)
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Scorp84
Stalni uporabnik

Napisal/-a Scorp84 Po jun 08, 2009 6:07 pm

Ponavadi take navigacije ''manj znanih'' imen izpadejo še boljši nakup kot garmin in te ostale bolj znane naprave. Vsaj pri mapah privarčuješ velik denarja! Ti slabši imajo ponavadi igo8 navigacijo in se z lahkoto počne marsikej, ti priporočam da si prebereš forume za navigacijo boš marsikej zanimivega izvedel. Edino kar loh povem da je garmin+adria route najbolj pokrit na balkanu, ampak igo8 pa nonstop posodablja mape. Sam lahko povem da se da veliko privarčevat.

backspace
Novinec

Re: navigacija medion

Napisal/-a backspace Po jun 08, 2009 6:36 pm

trafo66 je napisal/-a:vprašanje za poznavalce tovrstnih naprav. v hoferju ga prodajajo za 150 eur in me res zanima če se to splača. kolikor se jaz razumem kot piše karte so prednaložene. se pravi da je treba še karte kupit al kaj. in koliko to stane.aja sedaj sem prebral. piše da je priložen dvd z zemljevidi

Prednaloženo pomeni, da so že naložene. Kar pomeni, da jih ne rabiš kupovat (so že gor). To je za ta denar zelo dober nakup.

lp

Uporabniški avatar
GoGo
Uporabnik

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a GoGo Po jun 08, 2009 7:28 pm

lenivec je napisal/-a:
JamesTheMan je napisal/-a:Za to ceno bi jaz raje vzel Garmina. Boš pa v vsakem primeru rabil še Adriaroute karto, ker tista, ki je naložena na napravi ne pokriva natančno Slovenije.

novi CN od garmina ima bolšo karto kot AR... čist btw.
razen če kvaliteto karte gledaš na število poljubno nametanih hišnih številk[/quote

točno tako, osnovni garmin z novim cn bolje vodi po slo koT z adriaROUTE!
Lep dan!

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: navigacija medion

Napisal/-a MacTron Po jun 08, 2009 9:35 pm

V Naslednje bi prosil, da se pogleda, ce je bila tema o splosni navigaciji ze odprta. Sele
nato se odpre nova, ampak v tem primeru trafo66 ni niti preveril 4* teme navzdol v tem
koticku. Ne razumem necesa, el_diablo je lepo napisal lokacijo te teme ampak ne, debata
gre dalje v tej... potem bodo pa spet vprasanja "kje najdem ta in pa ta post" :idea: (splosna organizacija)
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov