Debate, ki niso vezane na ostala področja...

BojanI
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BojanI Pe dec 05, 2003 12:25 pm

Edino pravilno, popolnoma podpiram to akcijo !! Tud zunaj to poznajo in če je to eden izmed načinov,da se divjanje na cestah ustavi, potem ga podpiram. Vedno bolj se mi zdi, da se na tem forumu zbirajo samo še oportunisti, ki jim je prav vse odveč, ki bi najraje vse zakone ukinili in cesto spremenili v dirkališča.

Dejte se mal zamislt, mal si preberte svoje poste, prov bedni ste.

Lp,Bojan

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe dec 05, 2003 12:38 pm

Če bom jst kje vidu rarad ki bo stacioniran ob cesti, ga bom kratkomalo s sabo odpeljal. V roku parih mesecev se jih bo tok nabral, da jih bom lahko hrvatom prodajal, k si bodo kej podobnega zmislili. Odbijači so dovolj vzdržljivi za kej tazga. 2 toni težak avto bo pa tut odbil stran tist kos betona na kterem stoji.

LP
Nebivedu
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe dec 05, 2003 2:11 pm

BojanI je napisal/-a:Edino pravilno, popolnoma podpiram to akcijo !! Tud zunaj to poznajo in če je to eden izmed načinov,da se divjanje na cestah ustavi, potem ga podpiram. Vedno bolj se mi zdi, da se na tem forumu zbirajo samo še oportunisti, ki jim je prav vse odveč, ki bi najraje vse zakone ukinili in cesto spremenili v dirkališča.

Dejte se mal zamislt, mal si preberte svoje poste, prov bedni ste.

Lp,Bojan

In potem se TI pripeljes pred to napravco z 15km/h prevec in dobis domov poloznico z sliko tebe za volanom. Eni pa mate dnarja.

Tle se ne gre za dirkanje .. ampak za to, da se kr neki zmisljuejo nasi debili namesto, da bi z tem denarjem kaj koristnega naredili!

Drugace pa se cist strnijam, da bi ponekod te kistice mogl postavt. Predvsem pa so to kakse ceste cez kaka strnjena naselja kjer naketri resno divjajo brezglavo.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Moongoose
Nov uporabnik

Napisal/-a Moongoose Po dec 08, 2003 3:39 pm

Če bi postavl to stvarco pri šoah, na poti do šole in podobnih stvareh me nebi čisto nič motlo ampak ne, jasmo mene bo ujel ko se bom na prazni ravni cesti ponoč vozil 100 namesto 90 :roll: ALi pa ker bom pri tabli za naselje meu 60 namest 50 :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Po dec 08, 2003 11:46 pm

Moongoose je napisal/-a:Če bi postavl to stvarco pri šoah, na poti do šole in podobnih stvareh me nebi čisto nič motlo ampak ne, jasmo mene bo ujel ko se bom na prazni ravni cesti ponoč vozil 100 namesto 90 :roll: ALi pa ker bom pri tabli za naselje meu 60 namest 50 :roll:

My point exactly :)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To dec 09, 2003 2:58 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
Moongoose je napisal/-a:Če bi postavl to stvarco pri šoah, na poti do šole in podobnih stvareh me nebi čisto nič motlo ampak ne, jasmo mene bo ujel ko se bom na prazni ravni cesti ponoč vozil 100 namesto 90 :roll: ALi pa ker bom pri tabli za naselje meu 60 namest 50 :roll:

My point exactly :)

Se podpisem.
SlikaSlika

franyo
Nov uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a franyo Sr dec 10, 2003 7:26 pm

saj imajo v Nemciji to ze dolgo s temi radarji pred vsemi naselji, smo enkrat priletel sam nam niso poslali slike. sicer se jim je pa tud že zgodilo, da so jezni vozniki odnesel radar :lol:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So dec 13, 2003 7:02 pm

franyo je napisal/-a: sicer se jim je pa tud že zgodilo, da so jezni vozniki odnesel
radar :lol:

:har :har

Pri nas bodo itak vse v enem tednu pobral :mrgreen:
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov