Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Mož čokate postave z brki
Novinec

A kdo ve kaj o tej m5-ki

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Če dec 11, 2003 2:43 pm

Ta oglas je na netu že kar nekaj časa. Cena se nenehno niža. najprej je bila 1490000, nato 1390000, teden zatem 1250000, sedaj pa po dogovoru. A je kdo od vas že videl ta avto od blizu? Men se zdi, da je precej v k...u . http://www.avto.net/rabljena2002/oglasPodrobnosti.asp?id=803
Hitro se daleč pride

Slika

andy77
Nov uporabnik

Napisal/-a andy77 Če dec 11, 2003 2:53 pm

Enkrat sem v eni firmi gledal tako m-5ko, bila je precej zjebana, nakup takega avtomobila je ogromen rizik, po vsej verjetnosti ga tip sploh ne bo prodal. Sodelavčev sorodnik je m5-ko prodajal več kot leto(podobna tej), potem ga je dal za skoraj simbolično ceno.
Slika

BMW 528

ABS
Nov uporabnik

Napisal/-a ABS Če dec 11, 2003 9:59 pm

Tole M5-ko sm tud ze jst gledal na avto.net...
Zgleda dobr na sliki, sploh barva mi je ful vsec pa orig. feltne ma
Jst sm mel vcasih tako BMW 5 (E34) sam je mela 2.5i motor.
Sm biu ful zadovoljen pa sm se tud zanimal za menjavo za M5 sam takrat nism nobene lepe najdu, eno sm gledal v AC Intercar pa je bla precej boga.
Ce jo bos kupu sporoc pa ti dam 10 jurjev ce me peles en krog... :D :-P

LP

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Če dec 11, 2003 10:23 pm

Kupiti takle avto, je pa zadnja stvar, ki bi jo naredil v lajfu. V bistvu normalen človek dela celo leto za vzdrževanje takega avtomobila?! Seveda potem kmalu nastopi še kvarjenje in popravljanje, kar pa je vse prej kot poceni...
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Pe dec 12, 2003 7:12 am

A nima M5 E34 315 konjev?

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Pe dec 12, 2003 7:14 am

alexM je napisal/-a:A nima M5 E34 315 konjev?

je tud mela...tazadnje pa 340km
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

ABS
Nov uporabnik

Napisal/-a ABS Pe dec 12, 2003 9:13 pm

ta prve M5 E34 so mele 3.4 motor pa 315 KM, od leta 1993 naprej (vsaj zdi se mi da od takrat) pa 3.6 motor pa 340 KM

Uporabniški avatar
Mož čokate postave z brki
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki So dec 13, 2003 1:35 am

No, to temo sem načel iz čistega firbca. Žal vas moram razočarat, da vas ne bom peljal en krog z njim, ker si ga lahko kupim le ponoči (ko sladko sanjam) :cry: Ta avto po mojem mnenju stane neprimerljivo malo glede na stroške vzdrževanja. A kdo izmed vas slučajno pozna koga, ki ga je imel (glede okvar in podobnega)?
Hitro se daleč pride

Slika

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti So dec 13, 2003 10:48 am

Moj prijatelj ma M5 in to najlepšo kaj sem jih kdaj vido pa še v nulo sporihtana avto delo kot nov!!!
njegova poraba se giblje 17-35 litrov sam on jo pod 25 nikol nima ker je pač bolj manijak za volanom in se je res užitek z njim peljat ker obvlada zadevo in ti povem ,da je avto hudi športak res!!!
Aha pa gume menja vsaka 2 mesca zadnje seveda pa zdaj npr je kupo nove kable pa svečke ga je prišlo 70K v avstriji no v glavnem treba je met enga dobrega mehanika za tak avto pa še tak bo drago vzdrževanje ,če pa ga boš na pooblaščene servise vozo te pa res upam ,da maš pol miljona plače na mesec!!!:)
Drugač pa še1x avto je granata in tud sem ga že peljal lahko še kaj ostali napišejo ,ko so se z mano peljali!!! Regy npr!!!! :wink:

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika So dec 13, 2003 11:20 am

kobreti je napisal/-a:Moj prijatelj ma M5 in to najlepšo kaj sem jih kdaj vido pa še v nulo sporihtana avto delo kot nov!!!
njegova poraba se giblje 17-35 litrov sam on jo pod 25 nikol nima ker je pač bolj manijak za volanom in se je res užitek z njim peljat ker obvlada zadevo in ti povem ,da je avto hudi športak res!!!
Aha pa gume menja vsaka 2 mesca zadnje seveda pa zdaj npr je kupo nove kable pa svečke ga je prišlo 70K v avstriji no v glavnem treba je met enga dobrega mehanika za tak avto pa še tak bo drago vzdrževanje ,če pa ga boš na pooblaščene servise vozo te pa res upam ,da maš pol miljona plače na mesec!!!:)
Drugač pa še1x avto je granata in tud sem ga že peljal lahko še kaj ostali napišejo ,ko so se z mano peljali!!! Regy npr!!!! :wink:
Zbudi se! Včerajšnja zabava je že mimo!!!
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Matt So dec 13, 2003 11:59 am

Desmodromika je napisal/-a:
kobreti je napisal/-a:Moj prijatelj ma M5 in to najlepšo kaj sem jih kdaj vido pa še v nulo sporihtana avto delo kot nov!!!

:rofl :rofl
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo So dec 13, 2003 12:04 pm

Pa kaj je tep model ns je uprašu po nasvetih pa izkušnjah ti pa tuki kr neki pametujš.Dj res mau se zresn k to pa nikamor ne pelje več.Niti ene pametne objave nism še vidu od tebe.Pa ja da nimaš tok velk IQ kokr otroci u vrtcu :evil: :evil: ???

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Napisal/-a kobreti So dec 13, 2003 1:04 pm

Kaj je tebi desmodronika??????Kaj bi naj to pomenlo??????

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM So dec 13, 2003 2:47 pm

Kobreti! A to si govoril o tistem sivem M5?Kaj nima model menjalnika od 535?

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 So dec 13, 2003 4:39 pm

kobreti je napisal/-a:Kaj je tebi desmodronika??????Kaj bi naj to pomenlo??????

To bi pomenl da rab strokovno pomoč :wink:
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Napisal/-a kobreti So dec 13, 2003 4:41 pm

AlexM jaz tisti avto dobro poznam in kolko vem je menjalnik od M5 pa še dodatno si ga je dal nekaj spremenit sam nevem točno kaj ampak vem ,da ni bil zadovoljen pa si je pol nazaj naredo tak ,ko more bit!!! Avto je pa srebrne barve ja ,pa avto je špica no še vso opremo ma mislim hladilnik ma zadaj pa še Nürborg ring paket ima!!!
Avto je stal nov 150K DEM!!! :shock:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So dec 13, 2003 6:13 pm

:har :har :har

Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
JureT
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a JureT So dec 13, 2003 8:43 pm

Torej,zadeva je takšna.Ta,ki je na sliki na avto.net-u sploh ni ta avto,ki se prodaja.To je slika iz mobile.de.
Jaz sem malo povprašal lastnika o tem avtomobilu,in sem na koncu dobil občutek,kot da mi ga nekako poskuša vsilit.Ne poznam dejanskega stanja,tako da če te zanima,si ga le oglej.Po moje bi ti tudi ceno zelo spustil,ker tega avta še lep čas ne bo prodal.Samo ko pa imaš E34 M5,si pa car,to je dejstvo.Poraba,stroški in vse ostalo po moje odtehta užitek v vožnji tako posebnega avtomobila,kot je M5.In zavedaj se,da je ta avto rariteta,zato ni ravno najbolj primern za vsakega "čapca" in boš najbrž edini v kraju,ki ga bo imel.To pa tudi nekaj pomeni.

Če te še zanima,smo se o tem avtu pogovarjali tudi na bmwslo.Spodaj je link do te debate:
http://www.bmwslo.com/phpbb2/viewtopic.php?t=1405

In še en moj prispevek o zgodovini modela M5:
http://www.bmwslo.com/phpbb2/viewtopic.php?t=1413
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov