Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Re: Fiat Punto...novi!?

Napisal/-a dgrejtest To nov 12, 2002 11:41 am

hja...

ok. frendli rejs je tud uzitek... ampak jest vseen raj zajebavam napihnjene biznismene. ne razumem pa folka, k gre npr. s serijskim klijotom z mano tekmovat po obvoznici (tm, k se gre od btcja prot polju - ovinek) pa tisi unga klijota 110, pa tud ce gre po dveh kolesih -ne, on pa mene ne bo spustu! halo! pa se dva je meu not! k bi saj sam sebe ubil..

no pa smo mal zasli s teme...

ze sparam za novga puntota.. :D

dons sm vidu enga crnga, spuscenga, prag, pa s 15", po moje kromiranimi feltnami... jebacko!

pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

G-4S

Napisal/-a G-4S To nov 12, 2002 11:51 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest To nov 12, 2002 2:51 pm

nenene... bi si pa zelel... vidu sm ga na cesti... :(

sicer pa tud ti vsak dan pogledas na salomonca, pa avto.net, pa avto.info,... ane?!

CyberMedo
Nov uporabnik

Napisal/-a CyberMedo To nov 12, 2002 3:12 pm

No se besedica z moje strani...
Kot prvo, za 9 sek do 100 rabis zelo mocen ali pa sorazmerno mocen in zelo lahek avto... Punto (navaden), pa tudi ce je mocnejsa verzija to nikakor ni. Punto je pac mestni avto z skomnimi 60 konji v osnovni verziji in vsako napihovanje je neumno... pac gre koliko gre, bog pomagaj, saj pa vsak ve, da ni supersportnik, zato bi bilo kul, ce bi se vzdrzali podatkov kot so 9 sek do 100... moj jih ima namrec tovarnisko toliko, samo pa ma 98kW moci, okoli 1100 kil in cv 0,28, kar je hudo vec kot ma Punto. Pa se tista o pospesevanju, glede tega, da ga se noben ni stisnil na semaforju, ha ha, tista je bila se posebej zabavna. Dejstvo je pa tako, da je 60 konjev zelo malo... seveda zmagas, ce se postavis poleg nekoga na semaforju, pa pri zeleni pedala do metala, ta drug pa normalno spelje, sam ce bi obadva tisala, bi te pa vsak nespektakularen in povprecen 1.6 pustil za sabo ko staro kanto - tudi Clio... kar nekajkrat se je napisalo, da Punto pusti Cliota za sabo... pa bi to drzalo le pri 1.2 masini (pa se to le za kak meter ali dva), vsaka 1.4 ali vec pa v Puntu ne najde konkurence.
Malo sem se razpisal, sam me pa razzivcira, ko ljudje z 50 ali 60 konji govorijo, da brez problema pustijo za sabo mrcine z 100 in vec konji, kot da bi fizika odpovedala... LP

m.P.
Novinec

Kraj: Kamnik

Re: Re: Fiat Punto...novi!?

Napisal/-a m.P. To nov 12, 2002 4:17 pm

Kot prvo nej se popravim... tam nisem mislu, da ma moj Punto pospešek do 100km/h 9sek., ker to bi blo res mal pretiravanja:) Mislu sem da do 90/100 čist solidno vleče... potem ga pa res začne zmanjkovat (na pospeških, da mi ne bo kdo reku, da več ne gre:)

CyberMedo: marsikater Punto ne boš verjel ima tudi 75konjev... kakšni celo več. Ti pa lohk skor garantiram, da za sabo pustim Cliota 1.4 s 75konji. Imam že iskušnje ... razen če so bli res vsi nasprotni vozniki tolk nesposobni pri šaltanju in pritiskanju na gas:)

Ravn dons mi je recimo en bizinsmen v Trzinu hotu pokazat, da ma Mercedeza... tam ko se zavije iz dvopasovnice proti Mengšu in se en pas pridruži drugemu... kaj nej rečem... dobr se je matral ampak ratal mu pa ni. Pa ne mi rečt, da je on čist "normalno" speljal!!

Čeprav vsak misle... eh mala Fiatova j***a... pa to sploh ni res!

[Sporočilo uredil/a matjazp na dan 12.11.2002 ob 16:19 GMT]
Če je ravno ni zabavno [Colt CZ3, Lancer SW].

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest To nov 12, 2002 4:54 pm

to, vis mato, to je duh..!

medo, nam zaupas ker avto vozis?? lepo prosim...

je pa jasno, da se s puntotom 55 ne morm kosat s klijotom 1.4, sam un s 60 konji je pa cist druga pesem... tle mormo upostevat se to, da gre ta nov punto s 60 konji se neprimerno bol od 55-ke... bogi klijo.

lp!
peter

CyberMedo
Nov uporabnik

Napisal/-a CyberMedo To nov 12, 2002 5:47 pm

Ne napadam Puntota, ker se mi zdi zelo lustkan avtek, pa tudi tega se zavedam, da obstaja vec verzij z razlicnimi mocmi... kar sem hotel povedat je samo to, da mi niso vsec izjave, kakrsna je v enem prejsnjih postov, da Mercedes ne more prehitet Punta, ker ima vsak, se najslabsi novi Mercedes (razen ce gre za A-klaso ali kakega ekstremno lame dizla) krepko cez 100 konjev (natancnih podatkov ne vem na pamet)... in ni variante, da ne bi sel bolj. Pa tudi primerjava s Cliotom - saj ne recem da Punto, sploh kera izmed mocnejsih verzij ne stisne Cliota, samo pa je treba upostevat, da sta ta dva avta v isti kategoriji in da tudi ce Punto bolj gre, so to zelo majhne razlike (razen ce primerjas kako turbo verzijo z navadnim, ampak to itak nima smisla), ne pa da se to predstavlja, kot da Clio kao sploh nima sanse in naj se sploh ne priblizuje oh-zelo-hudemu-in-mocnemu Puntotu (ko da bi se slo za mrcino z 200 konji). Toliko v odgovor... LP

m.P.
Novinec

Napisal/-a m.P. To nov 12, 2002 8:36 pm

CyberMedo: kr pike dobim ko tvoje poste berem grr :)
ne, ne pravim da Clio proti Puntu nima šans sploh... samo vsi neki povzdigujejo ta Renault kako so dobri in oh in sploh... kakšne so pa govorice o Fiatu se pa itak ve ;) tko da folk že kr prevzeto misli da je Clio proti Puntu bolši... zato tolk povdarjam da da clio 1.4 75km ni čist nič boljši od punta 1.25(če smo natančni:) 75km!!!

Pa tud nism reku, da Mercedez ne more "prehitet" Fiata!!! Povedal sem ti kar se mi je zgodil dons... in nisva prišla (še daaaaaleč od tega) do 180km/h kokr jih premore moj Punto, ker pol bi ga res lohk sam v rit gledal, ampak do slabih 100 in pozabljaš da ima Mercedez (ne mislim razreda A) "malenkost" več kot 800kg in mu 100km pri tud ne pomaga prav velik!!

Torej kateri avto voziš? :)

[Sporočilo uredil/a matjazp na dan 12.11.2002 ob 20:39 GMT]

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Re: Re: Re: Fiat Punto...novi!?

Napisal/-a X-Hair To nov 12, 2002 10:30 pm

GFors pravi:
Treba kupt močn avto, pol pa BMWje mal provocirat :D :D :D.

ITAK Slika To mi zmeraj delamo in ob vsakem obisku LJ pade ponos enemu lastniku BMW-a. ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Re: Re: Fiat Punto...novi!?

Napisal/-a X-Hair To nov 12, 2002 10:34 pm

GFors pravi:

Heh, sej kaksni nepoznavalci (biznismeni z mobiteli) ko vidijo na zadku nalepko 1.6 (ne vedo da ima VTI 160PS), se pol veselo limajo na rit, blendajo in so vsi zivcni.

Da nisi ti slucajno lasnik kaksne rdece hodice :). Namrec v zadku nalepka 1.6 ali je bila celo 1.4, glas pa tak da mi je blo takoj jasno da bo sus. No sam pol je pa parkiral :(
SlikaSlika

CyberMedo
Nov uporabnik

Napisal/-a CyberMedo To nov 12, 2002 11:16 pm

No MatjazP, ko sem prebral tvoj zadnji post sem res dobil obcutek, da se brezveze nacukavava, ker si ocitno podobnega mnenja kot jaz, iz prejsnjih postov sem pac dobil drugacem obcutek in sem zato mogoce malo preostro reagiral... da se razumeva, mislim da mas zelo spodoben avto, ampak tudi Clio ni slab, samo to sem hotel povedat.
Kaksen avto vozim jaz, hmm, naj ostane skrivnost, ti pa povem, da ni ne Clio, ne Mercedes :) LP

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Sr nov 13, 2002 8:14 am

a se gremo igrce??? a lah ugibam?? a je golf?? al megan??

G-4S

Re: Re: Re: Fiat Punto...novi!?

Napisal/-a G-4S Sr nov 13, 2002 5:48 pm

m.P.
Novinec

Napisal/-a m.P. Sr nov 13, 2002 7:33 pm

CyberMedo: me veseli da se končno strinjava :)

.
.
.

btw: Punto je zakon :D ... (dokler me ne bo prvič pustu na cedilu oz. mi bo začel mehanik govort o kakšnih astronomskih cifrah za popravilo :( )

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Sr nov 13, 2002 8:19 pm

CyberMedo, a ne voziš ti nekaj japonskega ;). Če se ne motim si imel kar precej načrtov s tem avtom - kako kaj napredujejo? Če sem pa zamoču, se opravičujem :).
Slika Slika

CyberMedo
Nov uporabnik

Napisal/-a CyberMedo Če nov 14, 2002 10:23 pm

Ja, tako je, Toyotico vozim. Nacrti so, nacrti. Sam sem zdaj zapravil vecino denarja za registracijo (150k :(), pa neka popravila sem mel (barvanje), tako da me trenutno finance nimajo kaj prevec rade... no, vseeno upam, da bodo do pomladi vsaj felge in kak konkreten ror. LP

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Pe nov 15, 2002 2:09 pm

FANTJE... A CEM SI HGT-JA KUPIT... MAM ENGA OGLEDANGA OZ. REZERVIRAGA DO PONDELKA.. UF, TEZKA ODLOCITEV...

a ma kdo kaksne izkusnje s fiatovim 1.8 motorjem? sm vidu da ma porabo okol 8.5 km/l kar pomen.. uf - 11,5 l/100km!! jaojao! sam gre pa... :)

pero

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe nov 15, 2002 2:14 pm

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Re: Re: Re: Re: Fiat Punto...novi!?

Napisal/-a X-Hair So nov 16, 2002 12:51 pm

Sej pravi:
ITAK Slika To mi zmeraj delamo in ob vsakem obisku LJ pade ponos enemu lastniku BMW-a. ;)

He he, vceraj je padel ponos 2 lastnikoma Bemwl. Nova izdaja 323Ci in stara izdaja 525 ter lepemu, crnemu, spuscenemu Peugeot-u 206. ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Re: Re: Re: Re: Fiat Punto...novi!?

Napisal/-a X-Hair So nov 16, 2002 1:00 pm

GFors pravi:

Zal se nisem lastnik. Planiram za spomladi. Hm rdeca ne bi bila slaba 8). Drgac pa mam doma eno 1.4 nalepko (od maminga civica), pa sm mislu dat pol VTI pa VTEC nalepko dol pa 1.4 gor :D:D:D.

Ja itak, ta je res zakon. Lepo nalepkico 1.4 pa nekdo pripelje za tabo pa se samo nasmehne. Ko pa pohodis gas se pa ti nasmehnes in gledas zacuden pogled lastnika avtomobila za tabo, ce ga sploh se vidis ko te v nekaj sekundah ni vec :D he he

GFors pravi:
S kerimi avti pa vi provocirate bimerje, ce ni skrivnost? 8)

Bimerji Slika, ja kje si pa ta izraz dobil :D :D Slika Provociramo jih pa kr s Passatom. Drugi petek bomo pomoje spet uletel, pa kaksnega kaznoval. :D
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov