A bi raje videl, da bi delal cel dan za tekočim trakom? Mislim, da ne. Vsi/večina, nas jo je morala "pregurati", sicer je pa srednja šola najlepše obdobje...ah ja, punce, motor, pa učenje tudi.McLaren je napisal/-a:Ma ne no....ma kaj me morte spominjat na šolo! Lih iz šole pridem pa spet šola![]()
![]()
Zdej pa grem spet za šolo delat![]()
AJDE
Desmodromika je napisal/-a:A bi raje videl, da bi delal cel dan za tekočim trakom? Mislim, da ne. Vsi/večina, nas jo je morala "pregurati", sicer je pa srednja šola najlepše obdobje...ah ja, punce, motor, pa učenje tudi.McLaren je napisal/-a:Ma ne no....ma kaj me morte spominjat na šolo! Lih iz šole pridem pa spet šola![]()
![]()
AJDE
Desmodromika je napisal/-a:A bi raje videl, da bi delal cel dan za tekočim trakom? Mislim, da ne. Vsi/večina, nas jo je morala "pregurati", sicer je pa srednja šola najlepše obdobje...ah ja, punce, motor, pa učenje tudi.McLaren je napisal/-a:Ma ne no....ma kaj me morte spominjat na šolo! Lih iz šole pridem pa spet šola![]()
![]()
AJDE
X-Hair je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:A bi raje videl, da bi delal cel dan za tekočim trakom? Mislim, da ne. Vsi/večina, nas jo je morala "pregurati", sicer je pa srednja šola najlepše obdobje...ah ja, punce, motor, pa učenje tudi.McLaren je napisal/-a:Ma ne no....ma kaj me morte spominjat na šolo! Lih iz šole pridem pa spet šola![]()
![]()
AJDE
No vidis, da znas tudi kaj pametnega napisati ce hoces.
P.S. No se bo pa sedaj neokusen komentar.
Imaš prav, nisem še... čez 2 leti bo prišlo vse na dan... ga še okušamTilen je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:A bi raje videl, da bi delal cel dan za tekočim trakom? Mislim, da ne. Vsi/večina, nas jo je morala "pregurati", sicer je pa srednja šola najlepše obdobje...ah ja, punce, motor, pa učenje tudi.McLaren je napisal/-a:Ma ne no....ma kaj me morte spominjat na šolo! Lih iz šole pridem pa spet šola![]()
![]()
AJDE
Tisti, ki pravi, da je srednja šola najlepše obdobje, verjetno ni faksiral!
mare23 je napisal/-a:s predelanim avtobusom.....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov