To tud mene zanima, kako lahko na dražbi kupš 20 ali 100€ Ponavad se take dražbe licitirajo, se prav postav se neka začetna cena in potem se dvguje, kdor da več tist dobi. Sam ne vem kako licitiraš denar
In potem vidiš Policaje, kot na Zbilski noči, kako ga pijejo. Seveda potem pa za volan in ustavljati navadne smrtnike. Kako jim že pravijo: modri angeli
Gosic je napisal/-a:In potem vidiš Policaje, kot na Zbilski noči, kako ga pijejo. Seveda potem pa za volan in ustavljati navadne smrtnike. Kako jim že pravijo: modri angeli
Jst sem redno na teh licitacijah tle pri nas v kp.
Vsako leto je slabse,vedno manj in manj stvari uporabnih,
Zacetne cene so npr.motor skuter 100€ pol ce se v prvem krogu ne proda se zacne cena 50€.No koncne cene so na koncu,zlo velike saj pridejo predvsem ljudje, ki pojma nimajo kaj kupujejo in samo nabijajo cene.
En primer:to leto se je prodajal skuter izklicna cena 100€noben ga ni vzel.(razbit motor)
Pride znanec in pravi meni rabi to za dele bom dal 50€ in res ponudi 50€ in naenkrat se en brihtnez ki je bil tam ze prej tudi on ponudi dnar in nakoncu je motor presegu unih 100€,ki so bli na zacetku.
No,kaj sem hotu nakratko in jedernato povedat ne splaca se na teh licitacijah nic kupovat.
Ps.govorim za KOPER.
lp