Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
anzee
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Šiška

Opel Arhiv

Napisal/-a anzee Sr avg 12, 2009 3:51 pm

Zdravo!

Ker sem ljubitelj starejsih Oplovih vozil sem tekom let po Sloveniji opazil veliko razlicnih taksnih vozil. Precej sem jih tudi slikal, spoznal lastnike in podobno.

Scasoma se je nabralo toliko avtov, da bi bilo skoda da se zadeve nahajajo samo pri meni doma, tako da sem naredil stran opel arhiv - na strani so zbrani avtomobili (trenutno jih je ze cez 320) ki sem jih opazil sam, moji prijatelji in razlicni navdusenci po Sloveniji ter mi jih poslali.

Vabljeni k ogledu, se posebej ce vas taksna tematika zanima. Seveda pa bi kakrsnakoli informacija o ze vnesenih ali morebitnih se nearhiviranih avtomobilih prisla prav - informacije lahko postate v to temo, lahko pa posljete email tudi na opelarhiv@gmail.com

Se enkrat link: http://www.opelarhiv.si

lp Anze

db
Novinec

Kraj: from MS to MB

Napisal/-a db Sr avg 12, 2009 5:44 pm

O to pa je res pohvalno, fajn si se potrudil.

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Sr avg 12, 2009 10:59 pm

najprej pohvale še zmoje strani za vložen trud in delo :D

so pa to super avtomobili...men osebno so mi ful všeč manta A in kadett C...in bi jih takoj mel če bi ble finance!
mogoče si ga bom pa enkrat kupu tko za nedeljske izlete hehe :-P

lp

Uporabniški avatar
anzee
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Šiška

Napisal/-a anzee Če avg 13, 2009 7:36 am

db: hvala za pohvale! 8)

Kegl: pa sej niso tok dragi, ce kupis dobrega je potem tudi vzdrzevanje minimalno. Govorim o Kadettu C, Manto A bos pa bolj tezko tapravo ugodno dobil :)

lp Anze

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Če avg 13, 2009 5:48 pm

anzee je napisal/-a:db: hvala za pohvale! 8)

Kegl: pa sej niso tok dragi, ce kupis dobrega je potem tudi vzdrzevanje minimalno. Govorim o Kadettu C, Manto A bos pa bolj tezko tapravo ugodno dobil :)

lp Anze

ma ja sej kadett res ni tok...se mi dopade en rumen s črno haubo k se zdele prodaja na avto.net pa je kr pocen če tko pogledaš...sam veš kako je to...študent+dnar=0 :P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov