Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga Po avg 24, 2009 3:43 pm

Snikerson in sandi, po eni strani mata kar prav.

Ocitno je bilo, da je bila zadnja sezona usmerjena bolj na goste. Ti so sicer bili fantasticni, samo to je bolj namenjeno oddajam tipa 'v nedeljo zvecer pri Mariu'. Glede tega je tudi Jezza besnel, ker jih producenti terajo v to.

Jst mislim, da se bodo zamislili nad sabo in da bodo novembra prisli nazaj v polnem zamahu in da je bila tale 13. sezona bolj zatisje pred nevihto. Kdo ve, mogoce je pa to zacetek konca dobrega TG-ja.

Sicer se morate zavedati, da na TG neboste nikoli videli navaden car-test, ker to ni v navadi Clarksona. Take stvari delajo low-budget oddaje, katerim izdelovalci pogojujejo posojo avta s striktnim hvaljenjem le-tega.

Meni gre na zivce, ko se spustijo na sebi nizji nivo. Recimo, ko promovirajo vojsko ali kako drugo ustanovo. In kako me je zabolelo, ko so unicili tistega Evo-ta. Huh.

Ampak, ko pogledas kaksno drugo verzijo npr. Fifth-gear ali avstralski TG, so (pomoje) se vedno no.1.

Lp,
D
Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Po avg 24, 2009 4:34 pm

2kwik4ya je napisal/-a:Heh, največja fora bi bila, če bi Stig v resnici bila Sabine Schmitz :D :lol:

ženska je opasna :D

EDIT; Gyga, dobro arugumentirano, saj ponavadi je tako, da se tako top gear in fifth gear pričneta na približno enak termin in hkrati gledam oba, ne prebavlam pa avstralskega tg-ja, ker je resnično slab poskus "bodimo smešni kot angleži" stila, še posebej neprebavljiv pa mi je avstralski "jeremy" :D če pa še kdo pozna kakšno kvalitetno avtomobilistično oddajo v angleškem jeziku, pa naj kar napiše, malo me jezi, ker sem šibak v nemščini, ker se mi zdi oddaja Motorvision na DSF(če še sploh obstaja) tudi zelo dobra...

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Po avg 24, 2009 9:38 pm

ce se lahko kaj postavi ob bok fg...je to best motoring, aka. hot version...to spremljam redno...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Po avg 24, 2009 9:49 pm

to je ameriška oddaja? lahko kaj več še napišeš, kolko sezon itd..

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To avg 25, 2009 5:48 am

snikerson je napisal/-a:to je ameriška oddaja? lahko kaj več še napišeš, kolko sezon itd..

fifth gear je britanski in sodelujoči so:

Tiff Needell
Vicki Butler-Henderson
Tom Ford
Jason Plato
Jonny Smith
Tim Shaw

začeli so snemati 8 aprila leta 2002 in snemajo tudi sedaj v letu 2009. skupaj so posneli 16 sezon kar nanese cca. 154 serij ;)

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo To avg 25, 2009 7:03 am

@ Snikerson: Če si mislil Best motoring, je to Japonska oddaja, ampak se jo velikokrat da dobiti s angleškimi podnapisi.

Več pa tu: http://en.wikipedia.org/wiki/Best_Motoring

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic To avg 25, 2009 9:08 am

ce te zanima, se prijavi na sfs forum

http://www.slo-filesharing.com/forum/vi ... t+motoring

tukaj je link, vse je pa preverjeno, ker sem jih sam dal gor...

dodati se moram linke od zadnjih epizod...

lp, domininc...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
2kwik4ya
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a 2kwik4ya Sr avg 26, 2009 11:05 am

Na spodnji povezavi si lahko ogledate clip starega Top Geara iz leta '88, v katerem se je prvič pojavil Jeremy Clarkson. Nič se ni spremenil :lol:

http://www.finalgear.com/news/2009/08/06/a-trip-down-memory-lane-old-top-gear/

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Sr avg 26, 2009 11:19 am

2kwik4ya je napisal/-a:Na spodnji povezavi si lahko ogledate clip starega Top Geara iz leta '88, v katerem se je prvič pojavil Jeremy Clarkson. Nič se ni spremenil :lol:

http://www.finalgear.com/news/2009/08/06/a-trip-down-memory-lane-old-top-gear/

Tako. Se lepo vidi da je že od prvega dne naprej imel nedoločene probleme z določenimi znamkami brez razloga... Tip ravno ne ve kaj je objektivnost.

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Sr avg 26, 2009 11:32 am

adis, brez skrbi, da poznam fifth gear, mene je zanimalo za best motoring

Chris27
Novinec

Napisal/-a Chris27 Sr avg 26, 2009 12:29 pm

Sandi je napisal/-a:točno to! takih triotov manjka! res da majo zmeri neke cheap car challenges ( npr. rwd ko so nissana 300z pa 944 in forda capri(mislim da)) vendar nikakor niso to kar pričakuješ :? pa sedaj je tudi veliko novih, zanimivih avtov bilo predstavljenih pa niso o njih niti besedice povedal:p ( npr. insignia opc, passat r28 alkok je že...) nasploh bi si želev več testiranja avtov ki si jih dejansko lahko privoščimo:p=) ( zdej če bi clarkson razumel kaj sem povedal bi rekel: "Every week we get a lot of complaines that we don't feature enough affordable cars. So only for you this week we are featuring the cheapest Ferrari!" :D hehe zdej sm mal zabluziu:p
aja to sem mislil vprašat če ste morda gledali tisto k so šli na S. tečaj z avtom, sej vem je že kr star ta special. ampak me zanima če so dejansko pršli na s pol, ker na koncu jim na tisti navigacijski napravi piše: lat. :N 78°35'7˝
long. :W 104°11´9˝
in me zanima če je to S pol? upam da je kak geograf tu :)
lp,

Severni magnetni pol - blizu kanadske obale je - pa premika se, tako da ga je treba iskati.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov