2kwik4ya je napisal/-a:Heh, največja fora bi bila, če bi Stig v resnici bila Sabine Schmitz![]()
snikerson je napisal/-a:to je ameriška oddaja? lahko kaj več še napišeš, kolko sezon itd..
2kwik4ya je napisal/-a:Na spodnji povezavi si lahko ogledate clip starega Top Geara iz leta '88, v katerem se je prvič pojavil Jeremy Clarkson. Nič se ni spremenil![]()
http://www.finalgear.com/news/2009/08/06/a-trip-down-memory-lane-old-top-gear/
Sandi je napisal/-a:točno to! takih triotov manjka! res da majo zmeri neke cheap car challenges ( npr. rwd ko so nissana 300z pa 944 in forda capri(mislim da)) vendar nikakor niso to kar pričakuješpa sedaj je tudi veliko novih, zanimivih avtov bilo predstavljenih pa niso o njih niti besedice povedal:p ( npr. insignia opc, passat r28 alkok je že...) nasploh bi si želev več testiranja avtov ki si jih dejansko lahko privoščimo:p=) ( zdej če bi clarkson razumel kaj sem povedal bi rekel: "Every week we get a lot of complaines that we don't feature enough affordable cars. So only for you this week we are featuring the cheapest Ferrari!"
hehe zdej sm mal zabluziu:p
aja to sem mislil vprašat če ste morda gledali tisto k so šli na S. tečaj z avtom, sej vem je že kr star ta special. ampak me zanima če so dejansko pršli na s pol, ker na koncu jim na tisti navigacijski napravi piše: lat. :N 78°35'7˝
long. :W 104°11´9˝
in me zanima če je to S pol? upam da je kak geograf tu![]()
lp,
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov