Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Sr avg 26, 2009 2:02 pm

Kaj je fora...vsi k se vozijo po levem pasu se "guzijo" kokr se le da in koncu se pizdijo na "sistem zadrge"...osebno se probam čimprej vključit na desn pas in basta...90% folka k čaka do zožanja , ker hoče prehitet čimveč avtov na desnem pasu

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Sr avg 26, 2009 2:02 pm

AVX je napisal/-a:Še pravilno delovanje na avtocestah. ob zožanju pasu.

Slika

Točno tako prometno ureditev sem imel v mislih! :D In tu ti noben @dnovak24 in njim podobni nimajo pravice preprečiti, da bi se tako ravnal. Pač pelješ po levem dokler lahko in potem se po principu zadrge vključiš na desnega. Problem tistih, ki tega ne kapirajo pa izhaja predvsem iz njihovih frustracij, češ, zakaj jaz tu čakam na desnem pasu, tisti na levem se pa vozijo mimo?! Ja madona, pa saj ti nihče ni ukazal, da moraš biti na tistem tvojem "svetem" desnem pasu!! :roll: Samo žal to resnično tričetrt folka na kapira...
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Sr avg 26, 2009 2:06 pm

Pollo je napisal/-a:Kaj je fora...vsi k se vozijo po levem pasu se "guzijo" kokr se le da in koncu se pizdijo na "sistem zadrge"...osebno se probam čimprej vključit na desn pas in basta...90% folka k čaka do zožanja , ker hoče prehitet čimveč avtov na desnem pasu

Ja seveda se vsi "guzijo." Pač taki smo slovenci. Sicer jaz pravim, vozi tako, kot ti hočeš, da vozijo drugi ;)
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr avg 26, 2009 2:07 pm

O tem je AVX čisto vse povedal. Držite se tega!

Razni dnovak24-i pa naj veselo pokajo in plačujejo zavarovalnine, kazni in po možnosti še mastne odškodnine. Očitno bodo le tako razumeli nekatera uzakonjena cestna pravila. Do takrat pa bomo na naših cestah imeli Texas in šerife....

Zaklepam.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov