Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne dec 21, 2003 4:47 pm

ja pa dobr a se ti pol nic ne poznajo prehodi al kaj a tist 30 sekund je pravilo al le napotek kako je s tem.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Galantfrik
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Galantfrik Ne dec 21, 2003 8:08 pm

seat je napisal/-a:ja pa dobr a se ti pol nic ne poznajo prehodi al kaj a tist 30 sekund je pravilo al le napotek kako je s tem.

Hehe - bolj nasvet. No, tako jaz delam, pa vedno lepo rata :wink:
Slika

Uporabniški avatar
remus
Nov uporabnik

Kraj: Zgornja savinska

Napisal/-a remus Ne dec 21, 2003 8:25 pm

seat od kot iz savinske doline si ti ker js sem iz zgornje savinske

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne dec 21, 2003 9:41 pm

No koncno en domacin pol leta sem ze caku na kaksnega domacina ker je zgleda tuki bol mal savinjcanov :pivo s kje pa siti ce lahka poves.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Ne dec 21, 2003 11:13 pm

MGsax je napisal/-a:jaz pa pravim tako ko se enkrat nabere precej t.i. pikic daš haubo špricnit pa je!
te pikice so najmanjši problem, meni je pred tednom 3mm kamenček povzročil da je počila sprednja šipa- od pikice je bil cca 25cm pok. pa je šlo 85kilo po gobe

j*** ga pa razdalja je bila zadostna, samo kaj češ!

Tega je mene tud mal strah ja .. mi je prakrat ze fajn pocl po sajbi pišuka sem gledl je kar prah ostal od kamna .. pa dve cist drobni pikici se ze poznata .. :)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost