Debate, ki niso vezane na ostala področja...

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So dec 27, 2003 1:30 pm

Need_Power je napisal/-a:Evo slikce usnjene prevleke od gospe iz Mislinje. Mene ni prepričala, cena je pa trenutno malo manj kot 50k SIT (za kombinacijo usnje/alkantara) + dobiš še gretje sprednjih sedežev.

Slika

Ajde

Men pa ful hudo zgleda. Zanima pa me, če ma tut bež usnje.

Pa še gretje, hudo!
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So dec 27, 2003 2:39 pm

Drasoss je napisal/-a:-------------"Js sm se že enkrat naročil in čakal,pol sm si pa gor pršu da nimam klime.i****!!!Zgoru bi v autu poleti pa sm odpovedu."

Um mislm da zlo pomagajo tonirana stekla, oz. atermicna stekla glede gretja usnja na soncu?, ce se motim nej me kdo popravi

Jaz dosedaj se nisem imel kaksnih vrocinskih ali zmzovalnih problemov.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS So dec 27, 2003 2:53 pm

:? men pa tale usnje bol bogo zgleda...
sicer sem pa tud jst slišu za to gospo...
baje je za to tok pocen, ker uporablja odvečni material...
jst sem slišu da dobr dela, sam glede na to sliko zdej nisem več tok prepričan :?
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So dec 27, 2003 3:26 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a::? men pa tale usnje bol bogo zgleda...
sicer sem pa tud jst slišu za to gospo...
baje je za to tok pocen, ker uporablja odvečni material...
jst sem slišu da dobr dela, sam glede na to sliko zdej nisem več tok prepričan :?

Ja no, Hugo. Mislm, da bi v tistmu avtu (upam, Need_power, da ni tvoj) kakršne kol prevleke zgledale bl tko. :roll:

Se opravičujem, če sm kkšnmu avto užalu.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS So dec 27, 2003 3:56 pm

:D ja možno :D

no sej, verjetno v živo čist drugač zgleda...
no kokr sem jst slišu, dobr dela... prepriču se pa še nisem...
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax So dec 27, 2003 3:57 pm

meni je še vedno zakon naročit original usnjene sedeže kot dodatno opremo pri nakupu novega vozila- narejeno 100% odlično
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Clio el futura:)

Napisal/-a darkdog24 So dec 27, 2003 5:06 pm

Ja fantje pol pa kr na primorsko,tam je ena firma ko dela usnjene prevleke,daš 300000SIT,potrgajo ti dol sedeže do pene in ti zašijejo usnje gor.Al pa tale druga varijanta za 50000SIT?????

Hugo js vem da bi ti rajš tole prvo varijanto sam kdo nebi?
Kar se tiče usnjenih prevlek pa vročine.Ni tega gospoda da te reši pred poletjem če nimaš klime v autu.Js mam Cliota in sivo-črno notranjost z normalnimi sedeži iz blaga.Med poletjem sm mel auto na soncu-auto je bel in temperatura znotraj vozila je bila 80 stopinj celzija!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kaj bi bilo če bi mel usnje?????????????Ni šans nobena tonirana stekla ne pomagajo,samo klima da se vozilo lepo ohladi.Tako da tisti ki nameravate dat usnje not mal razmislite če imaste klimo in kako bo poleti ter kako bo pozimi če nimate ogrevanih sedežev??Na koncu ti se še lahko zgodi da si sfukaš ledvice zaradi mrzlih zicov pozimi.

Za tak dnar ženska zelo dobro nardi.Morte videt še druge aute ne sam eno sliko.Mene je od kolega BMW prepriču-aja slik pa nima nobene sorry
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS So dec 27, 2003 5:27 pm

:D ja to pa verjamem.... vroče/hladno :(
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 So dec 27, 2003 6:37 pm

Mis mo dal na transporterju preoblečt sedeže. fotr je dal material oni so dal pa skaj za zadnjo stran sedežev. Cel kombi ( 9 sedežev) so preoblekl (zelo lepo, se ne opaz da ni original) + skaj za na zadnje strani sedežev pa je pršlo cca 30 jurju. Misl zelo pocen. Pa to je prou firma to hitr nardijo. Nam so recimo u enem dnevu preoblekli 50 sedežev iz avtobusa. samo pa res da je delal ene 5-10 ljudi. Pa cel bus z materialom vred ni pršu 500 jurju. To tako iz glave govorim ampak za velik se nisem zmotu. če sem se sem preveč reku. Samo je pa res da so fotru kombi mal za šenk naredil ker je dal par mescev prej cel avtobus prevlečt.

Ta firma je nekje bliz ljubljane telefonsko pa lahko sporočim.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS So dec 27, 2003 7:24 pm

andrej bi blo ql, ja.... dej cifro, al pa vsaj ime firme
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Ne dec 28, 2003 11:30 am

vsi toliko pljuvate po usnju češ da se tako segreje da ne moreš sedet,...
ma sploh ni panike lepo se avto prezrači tako kot pri vsakem če je dolgo na soncu stal potem se klimica vklopi in nato veselo na pot.

kritizirajo ponavadi tisti ki nimajo usnja!!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Galantfrik
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Galantfrik Ne dec 28, 2003 11:41 am

MGsax je napisal/-a:vsi toliko pljuvate po usnju češ da se tako segreje da ne moreš sedet,...
ma sploh ni panike lepo se avto prezrači tako kot pri vsakem če je dolgo na soncu stal potem se klimica vklopi in nato veselo na pot.
kritizirajo ponavadi tisti ki nimajo usnja!!

Se samo popišem pod tole :wink:
Slika

Valjo
Novinec

Napisal/-a Valjo Ne dec 28, 2003 11:43 am

jez sm dav leder delat na prejšnem avtu v IUV Vrhnika, ker so najbolši na tem podrčju v slo, pravjo......cena 200.000 sit
tiste slike k so na netu so podn za moj pojm škoda keša, vse na pol narjen. pa če to delaš morš dt prejšne prevleke dol, pa novo peno gor, drgač se boš skuhu na zicu k se ne more zračt

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Ne dec 28, 2003 1:36 pm

Valjo je napisal/-a:jez sm dav leder delat na prejšnem avtu v IUV Vrhnika, ker so najbolši na tem podrčju v slo, pravjo......cena 200.000 sit
tiste slike k so na netu so podn za moj pojm škoda keša, vse na pol narjen. pa če to delaš morš dt prejšne prevleke dol, pa novo peno gor, drgač se boš skuhu na zicu k se ne more zračt

Pod tole se pa js podpišem :D . Tiste slike k so prpopane gor, se pa men tut grozne zdijo. Videl sem pa delo IUV-ja, prvič pred petimi leti, ko so bli na sejmu v Celju, pa zadeva res seka...za moje pojme bolš kot pa original v fabriki - res prvorazredno (bolš ko v a8 :D )
Slika

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Ne dec 28, 2003 1:40 pm

Valjo je napisal/-a:jez sm dav leder delat na prejšnem avtu v IUV Vrhnika, ker so najbolši na tem podrčju v slo, pravjo......cena 200.000 sit

U pišuka sam to je pa res velik keša za tako stvar!!Raj dam pol še mau zravn pa si recarote not vržm k je zihr bolš :wink:
LP

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne dec 28, 2003 2:05 pm

Suljo je napisal/-a:

U pišuka sam to je pa res velik keša za tako stvar!!Raj dam pol še mau zravn pa si recarote not vržm k je zihr bolš :wink:
LP

niti ni tako drago... :wink: :wink: :wink: :wink:
za nove usnjene recarote ti bo pa še malo zmanjkalo :wink:
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost