Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Hribo
Novinec

Kraj: Ptuj

Iskanje poklica Avtoserviser (Lj - Z okolico)

Napisal/-a Hribo Sr nov 18, 2009 7:29 pm

Pozdravljeni

Zanima me če je v tem času sploh mogoče dobiti delo iz smeri avtoserviser , avtokaroserist,
v Ljubljani z okolico. Izučen sem Za Avtokaroserista. 1 in 2 letnik sem opravljal
prakso v avtokaroserijski in avtoličarski delavnici. Celoten 3 letnik vklučno z polletno
prakso in 2 dni v tednu sem opravlal prakso iz smeri Avtoserviser pri delodajalcu. Kjer sem se kasneje zaposlil in delam za dol.čas.
Zanimanje za delo V Ljubljani z Okolico me interisira predvsem,ker je punca odšla študirat v ljubljano.Ter os. zadev(brez očeta sem od otrostva ga ne poznam, mama pa odšla pri mojih 17letih,...)
Bolj podrobno mi ni težko napisat na prošnjo oz. govorit z delodajalcem.Šolo sem končal z lepim uspehom ,pravtako zakljucni izpit.Rad delam,ni mi problem poprijeti za marsikaj v tej stroki.
Delam do 10ur na dan tudi po 2 naduri tudi to mi ni problem (od 7h do 17h).
Z trenutnim delodajalcem nimam dobenih nesporazumov ali problemov,...
Za to ravnanje razmisljam zato ker menim.da se bom tako le bolje počutil in se velika zelja izpolnila.

Če bi mi gdorkoli lahko pomagal pri iskanju dela.
Prosim naj to sporoči na Pm oz. gsm 070 868 325
V primeru nedosegljivosti zaradi službene prisotnosti,pošlji sms.

Moderatorje pa lepo prosim ,da se tema na mojo željo zaklene.
Ter v kolikor je v napačni rubriki se lahko prestavi.
Hvala.

Lep Pozdrav
Denis
http://www.facebook.com/pages/Avtodiagnostika-in-Servis-Osebnih-Vozil/361074387295480

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr nov 18, 2009 11:03 pm

pozdravljen

na tvojo željo temo zaklepam hkrati bi ti sporočil uporabo portala recimo mojedelo.com ;) no vsekakor je to eden izmed prvih korakov za pridobitev željene službe oz. izpolnitve svojega cilja.

predlagam tudi, da obiščeš internetne strani raznih večjih servisev - pooblaščenih in se jim ponudiš kot zanimiv/izučen/spreten kader...

mogoče samo namig: poskusi svoje možnosti na lpp-ju
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov