Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Predator
Nov uporabnik

Napisal/-a Predator Pe dec 26, 2003 4:39 pm

Vsakemu svoje pravim jaz , je pa dejstvo da enako kot je z golfom enako je z renojem... ampak se vedno mi nikol ni in mi nebo jasno zakaj tolko cliotov,meganov in lagun pri nas da ze kr glava boli in mi nikol nebo... po testih nic posebnega, da o zanesljivosti in kvaliteti izdelave in uporabi materialov ne zgubljam besed... nevem no... a mi lahko to kdo prosim pojasni? A je to slovenska pamet al kaj je to? Cliov je npr tolko da je ze kr mal smesno vseskup... a mogoce zato ker jih izdelujejo pri nas al kaj? Ker poceni definitivno ni... Ce kdo ve iz prve roke naj mi prosim pojasni...
----------------------------------
Slika
Opel FOREVER!

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Po dec 29, 2003 7:21 am

Njoko je napisal/-a:Golf V je definitivno precenjen. Za ta denar dobiš precej boljše alternative pri konkurentih.

sploh ko gledas enega od prvih testov na tv, pa povejo ceno za do konca opremljen 1.6fsi....30k eurov :o
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Po dec 29, 2003 8:45 pm

dobek je napisal/-a:
Njoko je napisal/-a:Golf V je definitivno precenjen. Za ta denar dobiš precej boljše alternative pri konkurentih.

sploh ko gledas enega od prvih testov na tv, pa povejo ceno za do konca opremljen 1.6fsi....30k eurov :o

€30.000????? 7 mio? A si sigurn de si prav slišal? Ker tole mi pa smrdi do konca...kaj pa bodo dal pod dodatno opremo DVD navigacijo s 4-imi LCD-ji pa akustiko SQ? To je kvečjemu cena za V6. :?
Slika

Uporabniški avatar
Fast-B
Novinec

Napisal/-a Fast-B Po dec 29, 2003 8:53 pm

Pomoje to ni cena od 1.6 FSI, golf je drag sam tok pa spet ne to je prej cena od kakega GTI-ja
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po dec 29, 2003 9:49 pm

Da se ne bomo jregali, kolk je in kolk ni ta cena iz trte izvita, sem se malo igral in sem si v konfiguratorju sestavil Golfa 5, kakrsnega sicer ne bi kupil. Pa sem si v kosarico nabral tole:

Slika

Se kaksno vprasanje?

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Po dec 29, 2003 11:49 pm

Rjuhar je napisal/-a:Da se ne bomo jregali, kolk je in kolk ni ta cena iz trte izvita, sem se malo igral in sem si v konfiguratorju sestavil Golfa 5, kakrsnega sicer ne bi kupil. Pa sem si v kosarico nabral tole:

Slika

Se kaksno vprasanje?

Brez skrbi, da tako zasoljena cena pri nas ne bo. Če še kdo ni ugotovil, so v Nemčiji novi avtomobili dražji.
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po dec 29, 2003 11:59 pm

Emm ce govorijo o podarzitvi .. itaq da bo .. dej dej .. zdele ze govorijo naj bi se podrazil .. potem cez cas jim bo premal in bodo spet podrazil .. enako kot z zavarovanjem bo ..
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To dec 30, 2003 12:18 am

jaz sem samo zasledil podatek, da se bodo z vstopom v EU ( bog nas obvaruj :mrgreen: ) cene avtomobilov zvišale. baje imamo od 10 do 15 % nižje cene. clio rs v nemčiji stane več kot pri nas. pri nas je dolgo bil 4.200 milj. zdaj je sicer 4.400milj. recimo v nemčji pa okoli 5.000 milj :!: seveda so renoji pri nas cenejši zaradi revoza.

ne vem ne vem bomo videli :wink:

lp vaš mirko

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar To dec 30, 2003 8:09 am

Pa glih tolk za info, se je blo za kak 1000 ali 2000 € dodatne opreme, ki je nisem izbral... 1,6 FSI... :roll:

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To dec 30, 2003 8:31 am

Rjuhar je napisal/-a:Pa glih tolk za info, se je blo za kak 1000 ali 2000 € dodatne opreme, ki je nisem izbral... 1,6 FSI... :roll:

jap....

pol pa se ti zgodi kot na 4ki, da ti zacnejo sipe not padat, kovinska vodila namesto plasticnih pa stanejo 30k :P
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To dec 30, 2003 8:59 am

ZA 24k evrov si raje kupim subaru forester 2.0 turbo z vso opremo in še dodatnim zimskim paketom, pa še 7k evrov mi ostane, pa mam res dober avto, še za izven ceste, ne samo za po cesti. Pospeške ima pa pomoje približno enake.

Pa še boxer mašino mam pod havbo, z dušo(turbino) ne kr neki.

LP
Nebivedu
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov