mazda-mx3 je napisal/-a:zivjo tomaz.
Lega na cesti je kar dobra. Znacilno je odnasanje zadka pri bremzanju v ovinku, ampak samo pri bremzanju, pod gasom al pa brez gasa je uredu.
Nekatere mx3 imajo tezave z elektroniko, ki lahko kar naprej crkuje. To je posledica po vsej verjetnosti napake pri lepljenju prednje sipe. Voda namrec zacne cez nekaj casa po notranji strani plastike kaplat na ohisje varovalk (meni se zdi to mozen vzrok). Zadevo resis preprosto s tem, da das nanovo nanesti uno gumo al karkoli ze je.
X-Hair je napisal/-a:mazda-mx3 je napisal/-a:zivjo tomaz.
Lega na cesti je kar dobra. Znacilno je odnasanje zadka pri bremzanju v ovinku, ampak samo pri bremzanju, pod gasom al pa brez gasa je uredu.
Nekatere mx3 imajo tezave z elektroniko, ki lahko kar naprej crkuje. To je posledica po vsej verjetnosti napake pri lepljenju prednje sipe. Voda namrec zacne cez nekaj casa po notranji strani plastike kaplat na ohisje varovalk (meni se zdi to mozen vzrok). Zadevo resis preprosto s tem, da das nanovo nanesti uno gumo al karkoli ze je.
![]()
![]()
Pa se ni mozno no. A si ti cisto preprican, da nisi mogoce sanjal o tem. Ker clovek bozji mazda, se TO enostavno ne more zgoditi. Velecenjeni lastnik V6 2,5 bi rekel da nima avtomobila da bi se vozil po mokrem. Evo reseno.
![]()
( hec pa mora bit )
A to lahko nekaj napisem nazaj??X-Hair je napisal/-a:Mazda-mx3 brezskrbi, vem da ni blo lepo. Samo ej ni mi dala dusa da ne bi napisal. Ker vedno najde stavek da je no.....se vemo kaj je tista mazda. Te pa zastopim da te ze glava boli od tega, koga pa ne, shit happens. Ampak slaba lastnst mx3 je Vseved
![]()
P.S. Spet nisem mogel da ne bi napisal zadnji stavek:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov