Debate, ki niso vezane na ostala področja...

ales18
Nov uporabnik

Kraj: Radovljica (okolica)

Mnenje o novem Audi A3?

Napisal/-a ales18 Ne dec 28, 2003 8:47 pm

Mene pa zanima vaše mnenje o novem Audi A3? Pa če veste kakšne ima napake oz. pomankljivosti pa če me opozorite. Moj familija se zanima za ta avto in bi rad izvedel kaj več o tem avtu iz vaše strani. Saj veste prodajalci vedno govorijo vse najlepše o avtomobilih ne pa povejo tudi slabe strani. Pa katero mašino se bolj splača vzeti?(TDI,FSI)

Hvala

LP

Uporabniški avatar
Fast-B
Novinec

Napisal/-a Fast-B Ne dec 28, 2003 8:52 pm

Audi je že vredu avto, jaz bi vzev 2.0 TDI ful dobra mašina velik navora ma, drgač je pa zelo drag, osebno mislem da ni vreden svojega denarja, dobiš boljši avto za tak denar pa seveda bi blo treba na ta novo astro počakat.
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne dec 28, 2003 9:31 pm

tole bo pa kobreti najbolj raztural... ga je ravno pred kratkim dobil v trajno last :wink:
SlikaSlika

babsek
Nov uporabnik

Napisal/-a babsek Ne dec 28, 2003 9:56 pm

Vse je vredu z njem, samo svoje cene ni pa nič vredn. 2 miljončka je precenjen :D

Mihc
Novinec

Napisal/-a Mihc Ne dec 28, 2003 10:15 pm

sam sem mel sanso preizkusiti eno izmed osnovnih bencinskih verjant z povno opremo avto je mel ceno 5miljonckov in morem rect da sem bil zelo razocaran ker ni blo tistega fellinga da je to res vreden tega denarja za to ceno se ze dobi kako laguno 2 1.8 16v s skor vso opremo tako da .... pricakoval sem veliko dobil sem odtis da se bozim v moji stari ibizi z malo lepso notranjostjo
I am kept in place by G-forces, not seatbelts

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Ne dec 28, 2003 10:26 pm

jest nvem an... vidu sm jih že enepar, vozu/bil peljan v tanovmu še ne an... v tastarmu pa... (mamo doma :) ) nvem, men je ful lep avto an, sam je pa res tko k pravte, premal dobiš za tist kar plačaš... sam ma pa še zmer štir krogce an... (ki so magnet za bejbike)... :P
Slika

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Ne dec 28, 2003 10:39 pm

Ma daj kaka ibiza.... pa za 5 miljonov sigurno ni mel polno opremo te bi jaz rad 1x z mojim peljal pa bi pol vido ,če bi še mel isto mnenje kajti kvaliteta materialov in obdelave vozila je vrhunska in se le redko keri lahko primerjajo z njo!!!!
Jaz mam 2,0 tdi Ambition z športno opremo kot prvo lega avtomobila je svetovna sploh z 17 col gumami, motor odličen moči še pa še ni ravno raketo do 100 km(h ampak od 100 pa res leti pa za prehitevanjaje odličen sem prej mel 1,8T stari model pa se ne more primerjat z tem z kakšno lahkoto se prehiteva!!! AJa pa še poraba je od 5 do 10l z tem da ,če hočeš 10 litrov dosečt ga morš kr fejst po mestu tiščat!!!
Je pa res ,da je avto drag zato pa je treba vredu popust dobit!!!!
pa vsako pizdarijo je treba doplačat pač audijeva čudna politika!!!
Drgač glede okvar še je pa prehitro ,da bi kaj govorili vem za primere ,da so mogli motorčke od električnega pomika stekel in ogledal menjat dostikrat ampak to samo v res prvih modelih... in za en primer ,ko so mogli 2,0 tdi motor zamenjat ker je je non stop lučka za olje svetla!!!
:wink:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Ne dec 28, 2003 10:56 pm

jaz bom tako rekel. najbolj eje počakat kake pol leta pri vsakem avtomobilu da se začetne napake popravijo potem pa takole:
-če ti je avto všeč, imaš dovolj denarja potem kupi!
ker crkne ti lahko tako audi kot kia.

tako da se je brezveze kregat katerega bi kdo rajše imel ker ima vsak svoj okus.
je pa dan danes že vsak avto dober.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po dec 29, 2003 1:02 am

jaz sem pričakoval, da bo narod navalil na te nove a3-je. zakaj ne navalijo ne vem. mogoče cena mogoče kaj drugega. meni je enkrat všeč drugič spet ne. bi bilo pa fajn še quattro dat na trg.

lp

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Po dec 29, 2003 9:49 am

menjekul je napisal/-a:jaz sem pričakoval, da bo narod navalil na te nove a3-je. zakaj ne navalijo ne vem. mogoče cena mogoče kaj drugega. meni je enkrat všeč drugič spet ne. bi bilo pa fajn še quattro dat na trg.

lp

nima več folk toliko denarja tisti ki ga pa imajo pa kaj drugega kupijo. cena je pa tako pretirana ou previsoka za moje pojme.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po dec 29, 2003 11:20 am

MGsax je napisal/-a:
menjekul je napisal/-a:jaz sem pričakoval, da bo narod navalil na te nove a3-je. zakaj ne navalijo ne vem. mogoče cena mogoče kaj drugega. meni je enkrat všeč drugič spet ne. bi bilo pa fajn še quattro dat na trg.

lp

nima več folk toliko denarja tisti ki ga pa imajo pa kaj drugega kupijo. cena je pa tako pretirana ou previsoka za moje pojme.

žal se s tem ne strinjam. moji znanci vedno poskrbijo, da se dobro peljejo in to se vidi tudi na celi slovenski populaciji. tak folk pač.audi je pač zakon. ko sem videl rezultate adac-a sem tudi sam videl da nemca ne bom kupil -treba je samo še starega prepričat :twisted: . skratka želim povedat, da so se stari a3 zelo lepo prodajali. enako sem pričakoval za tega ampak očitno prodaja še ni zaživela ali pa je cena res previsoka :?

lp vaš mirko

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Po dec 29, 2003 11:53 am

Ni vreden svojega denarja...saj je dober avto ne rečem...drugače se mi pa zdi dober družinski avto citroen xsara 2.0 hdi.
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Matt Po dec 29, 2003 12:02 pm

Lep ko pes. Samo te avti bojo oz so postali avti za tiste ki imajo malo vec dinarckov. In tistim je ta avto namenjen. Jaz če bi jih imel bi ga imel.
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
mmiki
Novinec

Napisal/-a mmiki Če jan 01, 2004 11:00 pm

Avto mi je zelo zelo lep ampak ga ne bi imel tudi ce bi imel dovolj denarja zanj. Cena osnovnega modela je z 4,2 mio sit za milijoncek visja kot cena (malenkost manj zvenece) konkurence. Cena je na nivoju Citroena C5, Forda Mondeota, Honde Accord, Mazde 6, Nissan Primere, Opla Vectre, Peugeota 406, Renault Lagune II, VW Passata. In pri vecini teh je zanesljivost kar nekaj vecja, pa se veliko vec serijske opreme imajo. Pri novem A3 je pac tako: kdor si ga zeli kupiti si ga zagotovo ne bo zato, ker bi bil avto toliko boljsi od konkurence. Kupil si ga bo zato, ker je Audi. Sicer pa to niti ni nic slabega. Le kdo bi sicer se sploh kupoval Audije, M-B in BMW-je, da o se drazjih avtomobilih sploh ne govorim, ce pa bi se lahko ze za 5,5 mio vozi s petmetrsko in krepko (serijsko) opremljeno Kio Sorento. ;)

LP

Miki
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov