ja maky... tko pač je... kaj pa boš naredu? boš dal iz svojga žepa
zato da bodo nekateri lahko dragal... o pa ja... jst zihr ne... pa brez zamere....
maky je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a: drugo leto je napovedanih 5 dirk-2MS, 2MB, 1SG
se že kaj ve pribljižnje datume?
a logatec pol očitno odpade?
zoranwagen je napisal/-a:maky je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a: drugo leto je napovedanih 5 dirk-2MS, 2MB, 1SG
Maky pravilnik prvenstva za naslednjo leto je sprejet prav tako datumi.
Dejansko pa nevem kdaj točno so bi moral vprašat, če te dejansko zanima!
S tem, da se bo vozlo drugo leto po sekundnem (intervalnem) pravilo!
Vince je napisal/-a:Pol se bodo pa spet za nami lazl k mali otroc za dedkom mrazom![]()
maky je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:maky je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a: drugo leto je napovedanih 5 dirk-2MS, 2MB, 1SG
Maky pravilnik prvenstva za naslednjo leto je sprejet prav tako datumi.
Dejansko pa nevem kdaj točno so bi moral vprašat, če te dejansko zanima!
S tem, da se bo vozlo drugo leto po sekundnem (intervalnem) pravilo!
no sporoči mi tole na pm...
al pa se malo razpiši v gtt
Dr_S je napisal/-a:Če mene vprašate, se izgubi čar ilegalnega draganja. Tisti ki hočjo met te organizacije so itak že te v MS pa v MB, tko da ilegalno bomo pa dragal še naprej, pa če bo kdo hotu za ilegalen drag pobirat vstopnino ne bo nič dobil. Mal hudo je za une k pridejo na te mitinge iz Ms al pa KP pa pol vidjo kako hočta dva dragat pa pridejo copsi pa folk kar v vrsti nekam gre, uni ne vedo kam pa grejo domov pa si mislijo bedarija.
Dr_S je napisal/-a:Če mene vprašate, se izgubi čar ilegalnega draganja. Tisti ki hočjo met te organizacije so itak že te v MS pa v MB, tko da ilegalno bomo pa dragal še naprej, pa če bo kdo hotu za ilegalen drag pobirat vstopnino ne bo nič dobil. Mal hudo je za une k pridejo na te mitinge iz Ms al pa KP pa pol vidjo kako hočta dva dragat pa pridejo copsi pa folk kar v vrsti nekam gre, uni ne vedo kam pa grejo domov pa si mislijo bedarija.
Maverick je napisal/-a:P.S: Zoranwagen škoda da te nisem imel priložnosti spoznati v nedeljo, samo sej veš smo se vozil sem ter tja pa še človk s katerim sm biu tam je šu dam ob 20:00
Ful me zanime tista rešitev cooling IC with CO2
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov