dobek pravi:
pa najboljsa finta ki sem jo slisal...
tat avta ni mogel ukrast, kljub prav zvezanim zicam iz volanske kljucavnice, ker je tip mel na bencinsko crpalko rocno stikalo narjeno
misty pravi:
OK, tkole. Sm neki gledu okol, pa se mi nekak še najbl dopade Harpoon. Baje, da so GT alarmi tud dobri, ampak dražji od ostalih. Pa glavna fora naj bi bla v senzorjih. Induktivni naj nebi sprožali lažnih alarmov, ultrazvočni pa (recimo ob udarcih strele, ...).
dobek: kaj si mislil s tem "čudnih"??
Kokr te poznam iz avtoakustike.com (poprav me če se motim) maš ti tud kar za nekaj $$ muzke v avtu. Maš alarm?
bravura: točno to jaz hočem. Namreč da mi sploh ne vdrejo! Ker avto brez alarma + reža za CD not dat na avtoradiu (brez ploščice, seveda) je zgleda prevelika vaba za tatove...
Lp
Štefan
vladek pravi:
kekec: ce bo kradel profesionalc imas lahko se ne vem kaksen alarm pa ti ne bo pomagal. Ostale kraje so pa najveckrat samo kraje stvari v avtomobilu, torej pomeni da ne puscas denarnic in torbic na sedezu ...
Za tisti denar ki ga das za dober alarm bi si raje omislil dvoletni ali troletni kasko proti kraji ...
misty pravi:
dobek: kaj si mislil s tem "čudnih"??
Kokr te poznam iz avtoakustike.com (poprav me če se motim) maš ti tud kar za nekaj $$ muzke v avtu. Maš alarm?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov