Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Ne jan 04, 2004 4:02 pm

Vi kar Pugija prasite, kolk majo gume veze. Ko smo sli pred Leclerka na drag se je peljal 30, pa je sel bogato posrek...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne jan 04, 2004 4:14 pm

Hehe... Usekava pr leklerku, ko prideš iz avtoceste na križišče, tam kjer je poj železniška proga čez... Pr zeleni po gasu, čez progo, po pa pridem do unga desnga ovinka, k poj ceu rudnik zagledaš. Pelov sm res takrt že res minimalno, tm nek okol 30, 40... Sam u slajd... Ksreč nobenga nasprot. To mi je ful poj koristl, k sm šu poj ke z ročno obrnt 2x.

Drgač je bla ta fora bl mal z gumam povezana, ker mam gy ug 6 racing 205, pa ti na določenih podlagah nč ne pomaga, mrbit samo žeblji v gumi. kar se pa impreze tiče je pa zgodba precej verjetna. Sej veste kako volan potegne ko zapelete pri 70 skoz lužo. Pa čej blo na ovinku, pa blat... Drgač se pa gume najbolj razlikujejo ravno v dežju...
Slika

Uporabniški avatar
mmiki
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a mmiki Ne jan 04, 2004 4:14 pm

menjekul je napisal/-a:
mmiki je napisal/-a:Mislim... Pri 70km/h me lahko ze na suhem pravokotnem ovinku vrze iz smeri.

ej miki stopi malo do prvega fitnesa pa ojačaj, da ti na ostrem ovinku pri hitrosti 70km/h :!: :!: :shock: v prihodnje delalo težav :rofl :rofl :rofl

lp mirko

Ja, saj ne mores vedet kako je to, ce pa vedno s samokolnico okoli laufas. Ko pa bos imel kak avto, potem pa le sprobaj. Pa se taksne gume kot so na posnetku dodaj, potem pa bos videl kako se obnasajo avti v takih pogojih.

Uporabniški avatar
mmiki
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a mmiki Ne jan 04, 2004 4:16 pm

menjekul je napisal/-a:
mmiki je napisal/-a:Mislim... Pri 70km/h me lahko ze na suhem pravokotnem ovinku vrze iz smeri.

ej miki stopi malo do prvega fitnesa pa ojačaj, da ti na ostrem ovinku pri hitrosti 70km/h :!: :!: :shock: v prihodnje delalo težav :rofl :rofl :rofl

lp mirko

Pa se to: napisal sem pravokoten ovinek in ne oster. Pa malo premisli preden kar nekaj napises.

LP

Miki

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Ne jan 04, 2004 10:09 pm

X-Hair je napisal/-a:
MGsax je napisal/-a:meni se zdi da nekateri mislijo/te da če imaš tak avto da nikakor ne moreš z ceste letet. en je celo po avtobanu z ferarrijem obrobo fajn poljubil,....

Hja, samo kar je ta model napisal je kr neki, sej ja vem kako se v Zali vozim ko je mokro. Pomoje je ta tisto luzo malo nabluzil ( kao ne ) hitrost je bla pa vec kot 60-70. Oz. kot je nekdo rekel "Moras biti american da ti to uspe" :har

Sicer pa vse je mogoce :wink:

Včasih pa znate nakladat. Pa dajte si prebrat, kaj je človek napisal...
Ah, ja, še tole: če maš tak avto, ga maš zato, da ga tiščiš. Drgač si kupiš Golfa SDI. Človek že ve, zakaj ma (je mel) Imprezo. Pač rad zavije na kako zabavno cesto pa si da duška.
In če prletiš v ovink po SUHEM (pa tud če samo 70 na uro) tako hitro, da si že na čist na meji, te vsak orenk moker flek (al pa blato) lepo posprav s ceste.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov