Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Ne jan 04, 2004 3:30 pm

mislim, da mata oba najbolj izvirne nicke na vseh slovenskih forumih - tako MetodTrobec, kot tud Mož čokate postave z brki. :D

RESPECT!! :twisted:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Ne jan 04, 2004 11:59 pm

__PAJSAR__ je napisal/-a:
Mož čokate postave z brki je napisal/-a:Kljub temu, da se oddaljujemo od teme, moram pohvalit g.Metoda Trobca za doseženo prvo mesto v izvirnosti nickov. P.S. Jaz mislim, da si zaslužiš za nagrado en vikend s plačanim avtom po izbiri in spremljevalko (ki ti jo tudi mi priskrbimo), kajti vemo, da boš brez nje preveč osamljen.. Fantje in dekleta, vsak nekaj denarja na mizo. P.S. V zaporu se bo po mojem mnenju dalo vse uredit. O tvojem izpustu se bomo dogovarjali že jutri ob 7.00 :pivo

Vikend za 2 osebi (Metod + spremljevalka) v termah Premog, ki vključuje sobo s krušno pečjo in pogledom na dimnik ter 2 polpenziona za 1 osebo (spremljevalka ne rabi). :D :D :D :D

:pivo :rofl :rofl
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po jan 05, 2004 12:00 am

X-Hair je napisal/-a:
Symoon je napisal/-a:
__PAJSAR__ je napisal/-a:
Mož čokate postave z brki je napisal/-a:Kljub temu, da se oddaljujemo od teme, moram pohvalit g.Metoda Trobca za doseženo prvo mesto v izvirnosti nickov. P.S. Jaz mislim, da si zaslužiš za nagrado en vikend s plačanim avtom po izbiri in spremljevalko (ki ti jo tudi mi priskrbimo), kajti vemo, da boš brez nje preveč osamljen.. Fantje in dekleta, vsak nekaj denarja na mizo. P.S. V zaporu se bo po mojem mnenju dalo vse uredit. O tvojem izpustu se bomo dogovarjali že jutri ob 7.00 :pivo

Vikend za 2 osebi (Metod + spremljevalka) v termah Premog, ki vključuje sobo s krušno pečjo in pogledom na dimnik ter 2 polpenziona za 1 osebo (spremljevalka ne rabi). :D :D :D :D

Sy vem, da je of topic ampak morem še tole dodat:
:noro :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Ne ko bo RegY zaklenil :mrgreen:

Kje je ta pista?

Zadaj za leclercom .. saj si bil tam mater!
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov