Debate, ki niso vezane na ostala področja...

infelix
Nov uporabnik

tresenje pri feliciji

Napisal/-a infelix To okt 15, 2002 8:58 pm

Imam škodo felicio 1.6 ie, letnik 1998, problem pa je naslednji: avto se precej moteče trese (enkrat bolj, enkrat manj), ko prižgan stoji na mestu, ne glede na temperaturo motorja. Na pooblaščenem servisu so najprej rekli, da je kriv merilec tlaka na sesalni cevi, ki so ga potem zamenjali, vendar ni pomagalo. Potem so z računalnikom nastavljali vžig/minimum in po tistem je bilo mogoče malo boljše, vendar ne za dolgo. Nek drug mehanik mi je rekel, da je imela prva serija felicij z el. vbrizgom napako v računalniku in zato prenizek minimum, kar naj bi bil vzrok za tresenje. Poleg tega se mi zdi, da se iz izpuha bolj kadi kot drugim avtom.
Ima kdo podobne izkušnje ali ve, kaj je pravi vzrok za to tresenje in kako se ga da odpraviti?

ZmedA
Nov uporabnik

Re: tresenje pri feliciji

Napisal/-a ZmedA Ne okt 27, 2002 5:45 pm

Zivjo, tud pr nas smo imel podoben primer na istem tipu skode, l.99. Tresla pa je predvsem takrat ko je bila hladna. No, foter je zamenjal akumulator, pa je blo. Mehanik pa naj bi mu rekel nekaj takega kot, da akumulator ni imel dovolj moci, da bi stant gas pravilno nastavil???. Pri nasi skodi se je to cutilo tako, da je vcasih, ko si dal kontakt, in cakal da je tisti cudni sound izginil (beri: da se ti ugasne tista lucka na armaturi), se po tem, ko so ugasnile lucke na armaturi, slisal nek komaj slisen zvok. No in to naj bi bilo po moje vzrok v akumulatorju, saj zdaj tega ne dela vec. Upam, da sem kaj pomagal. LP Dame

infelix
Nov uporabnik

Napisal/-a infelix Če nov 28, 2002 10:57 am

Se zahvaljujem (čeprav malo pozno :-)) za odgovor. Žal pa v mojem primeru ni kriv akumulator, saj je pred nekaj časa slučajno crknil, in ko sem ga zamenjal, glede tresenja ni bilo nič bolje, tako da sem zaenkrat še na istem. Živi bili pa videli.

admin
Administrator a.com

Kraj: Jesenice

Napisal/-a admin Če nov 28, 2002 1:40 pm

A ni to pri Feliciji nekaj obicajnega? :D
IceBreakr
Administrator foruma
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov