Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Po feb 08, 2010 5:31 pm

abbe je napisal/-a:
the_man je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:
the_man je napisal/-a:kak ste vsi grozno pametni, gobec bi mu razbil, lepa res...ker je htel pomagat?

preber kaj sm napisal ne pa da neki kle pametujes.
ne zato ker je hotu pomagat to je ze vredu.ampak ker je reku "mislis da si frajer ker mas tak avto"

Al pa je lastnik bil prepameten pa je prišlo do tega...kr tak mu ziher ni tega rekel...pametuješ pa kvečjemu ti...gobec razbil...bi te rad videl...
sicer pa nisem zasledil da bi gasilec to rekel...vsaj na posnetku ne...

preber na forumu vozimvolvo.
jst bi mu ksno dau ce bi mi stakimi streljal,pa ce vrjames al pa ne

copy/paste ne pa da se tam obnašajo stila: Mulc a misliš da si frajer, če maš tak avto. To me najbolj moti!
mogoče bi si moral ti prebrati...pa še enkrat...govoriš o ljudeh, kateri ti bodo/bomo morda, sicer upam da ne bo potrebno, brez pomisleka pomagali...tako da kr drapaj dalje, pa piči frajerja...sicer pa, kako se ljudje do gasilcev obnašajo, se ne bom čudil, ko bo pgd izumrlo...in ne rabiš več odgovarjat, ker sma zaključila...
Lp

abbe: pošteno, me veseli ;) ne zameri, sam res mi dvigne ko take ven klatijo, predvsem se je slo za oni forum ;) komisija pa more bit...na koncu bo dobil povrnjeno... in pa če kdo ni videl, upam da lahko objavim, res dober video...se človek zamisli
http://www.youtube.com/watch?v=EWkAWqWxKCU
Zadnjič spremenil the_man, dne Po feb 08, 2010 5:47 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po feb 08, 2010 5:35 pm

jst spostujem vse gasilce,policiste,resevalce.cenim tut vas trud.mogoce ne vrjames pa vseeno.sam pa ce se nardi napaka se jp prizna ne pa da u tm neki tezijo.pa zavracajo odgovornost.
Ni vse res kar napišem
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov